+ η μετάβαση από ubuntu -> debian είναι πανεύκολη
Δε ξέρω για arch, σε debian είχα θέμα επειδή έκανα το λάθος να πάω σε καφετέρια να το σετάρω και δεν είχα μαζί καλώδιο ούτε η καφετέρια πρίζες ethernet.cypher wrote:Πλέον σε arch κάνεις wifi-setup στην κονσόλα με το που ξεκινάει και σου βρίσκει AP και συνδέεσαι. Εγω σε τελευταίο install σε 2-3 laptop δεν είχα θέμα. Aλλα ντάξ πόσο θέμα είναι να το συνδέσεις λίγο με ethernet, να βάλεις drivers και μετά να συνεχίσεις απο wifi; Πληροφορικάριοι είστε.
http://i.imgur.com/ELZ7ZmG.gif
Για δοκίμασεSoinex88 wrote:Τώρα ελπίζω να βάζω την ερώτηση στο σωστό thread.![]()
Καλημέρα σε όλους.Το λοιπόν:
Εκεί που έπαιζα με το καινούριο μου λάπτοπ και και τα πανέμορφα ubuntu που μέχρι πρότινος είχα
ξαναματαδεί μόνο μέσω του Vitual Box, έκανα μια από τις ανανεώσεις που μου είχε για την κάρτα γραφικών,
και μετά το restart με βάζει καρφί στο τερματικό,στο οποίο ξέρω πως να πλοηγηθώ αλλά μου λείπει το desktop![]()
![]()
Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί έτσι και πρέπει να ξαναβάλω το λσ λόγω μιας χαζαμάρας θα τσατιστώ.
Code: Select all
sudo apt-get install --reinstall ubuntu-desktop
Δυστυχως ρε Mpomp μου λεει οτι δεν βρισκει το command (αφου πρωτα μου ζητα το password).Δοκιμασα και αλλα τετοια αντιστοιχαMpoMp wrote:Για δοκίμασεSoinex88 wrote:Τώρα ελπίζω να βάζω την ερώτηση στο σωστό thread.![]()
Καλημέρα σε όλους.Το λοιπόν:
Εκεί που έπαιζα με το καινούριο μου λάπτοπ και και τα πανέμορφα ubuntu που μέχρι πρότινος είχα
ξαναματαδεί μόνο μέσω του Vitual Box, έκανα μια από τις ανανεώσεις που μου είχε για την κάρτα γραφικών,
και μετά το restart με βάζει καρφί στο τερματικό,στο οποίο ξέρω πως να πλοηγηθώ αλλά μου λείπει το desktop![]()
![]()
Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί έτσι και πρέπει να ξαναβάλω το λσ λόγω μιας χαζαμάρας θα τσατιστώ.Code: Select all
sudo apt-get install --reinstall ubuntu-desktop
Δε νομίζω, αν έχεις σύνδεση στο internet κατά την εγκατάσταση θα στα βάλει όλα αυτόματα.Soinex88 wrote:.Ρε παιδες θα φαω μεγαλο πακετο τωρα να τα ξαναβαλω;; (drivers κλπ;;;) ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
α μπραβο ρε νικ κατι τετοιο εκανα και μετα το ρισταρτ παπαλα...κατσε ομως, η καρτα ειναι η AMD Radeon HD 8870M...αρα να βρω τους open source drivers αυτής;nachos wrote:Deactivate τον proprietary driver της nvidia, και reinstall τον open-source. Τα package-names δεν τα θυμάμαι, μπορεις να τα googl-άρεις άφοβα.
πηγαινοντας να κανω το 1ο μου βγαζει για το sudo --> command not found
τα κανω ολα αυτα αλλα ακομα τιποτα...plz help....