Α,και μια ερωτηση ακομα.Με την ποιοτητα των φωτογραφιων που εμφανιζονται λιγο σαχλες,ακομα και τα emoticon τωρα που γραφω φαινονται παραμορφωμενα,τι μπορω να κανω?Ή μαλλον θα περιμενω την καινουργια καρτα??
offtopic wrote: Χμ... Αγοράζοντας άλλη κάρτα γραφικών, το δωρεάν Ubuntu θα σου κοστίσει περισσότερο από τα Windows του MSDNAA
Γιατί δεν κάνεις dual boot το λάπτοπ και να αφήσεις ΧΡ στο ντέσκτοπ;
δν εχετε να προτεινεται κατι?Ειπαμε παλια η καρτα αλλα οχι να μν βγαζει και τις εικονες καθαραΜε την ποιοτητα των φωτογραφιων που εμφανιζονται λιγο σαχλες,ακομα και τα emoticon τωρα που γραφω φαινονται παραμορφωμενα,τι μπορω να κανω?Ή μαλλον θα περιμενω την καινουργια καρτα??
Γιατί βρε; Αυτή δεν είναι η λογική του open-source; Μέχρι να φτιάξει τον δικό του installer/x-y-z app/whatever μπορεί να δανιστεί τα υπάρχοντα..Ή να μείνει και μια ζωή με αυτά εάν και εφ' όσον έχουν αποδοχήmikem4600 wrote: Απορώ πως και ο HdkiLLeR δεν το έχει αναφέρει ακόμα!
Με οπερα ειναι καλυτερα τα πραματαΕπίσης μου κολλάει και ο Firefox όταν κάνω scrolling, θα φταίει το compiz-fusion μάλλον.
Μήπως έχεις τη Creative Labs SB Audigy LS (δώσε lspci σε τερματικό για να το ελέγξεις) ; Αν ναι, εγώ εχθές κατάφερα να κάνω το μικρόφωνο να λειτουργήσει (έπρεπε να κάνω mute μερικά πράγματα... στείλε pm αν έχεις αυτή την κάρτα)xrokos wrote:Εγώ τι να πώ που δε δουλεύει το μικρόφωνο! Έφαγα τα μάτια μου και βρήκα και άλλους να το αναφέρουν(για τη συγκεκριμένη κάρτα) ως bug.
Βασικά η έκδοση του firefox 3 είναι ακόμα beta (κι εμένα μου παρουσιάζει μερικά προβληματάκια στο scrolling), αλλά που θα πάει θα τα φτιάξουν...xrokos wrote:Μήπως φταίει ο Firefox 3; Θα δοκιμάσω να μεταβώ στον 2.
Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν και την ποιοτητα εμφανισης των γραφικων?Βασικά η έκδοση του firefox 3 είναι ακόμα beta (κι εμένα μου παρουσιάζει μερικά προβληματάκια στο scrolling), αλλά που θα πάει θα τα φτιάξουν...
Code: Select all
sudo alien -k flash-plugin-9.0.48.0-release.i386.rpm
dpkg -i flash-plugin_9.0.48.0-release-1_i386.deb
sudo και_οτι_αλλο_ειναι_να_κανεις
απο εδωYou are supposed to use one of these two commands when you need root access. sudo is for when you are in the terminal and need root access and gksudo is when you are in the GUI and need root access, for example you can press alt+f2 and type "gksudo appname".