Πρόβλημα με installation των XP σε laptop Innovator

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν λειτουργικά συστήματα (Linux, *BSD, MacOS, Windows, κτλ.) .
Post Reply
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Πρόβλημα με installation των XP σε laptop Innovator

Post by TaRaNTuLa » Sun Nov 13, 2005 4:18 am

Λοιπόν...

Είχα ένα CDάκι των XP Professional(το οποίο προερχόταν από το ELMS) και προσπάθησα να περάσω το λειτουργικό...Όλα ωραία και ανθηρά κατά το format του δίσκου,την αντιγραφή των αρχείων για την εγκατάσταση,το reboot,μπαίνει στην οθόνη εγκατάστασης,ρυθμίζω γλώσσα/ώρα,βάζω serial,και όταν έλεγε "Installing network"(αν το θυμάμαι καλά όπως ακριβώς το αναφέρει),σκαλώνει άσχημα,του στυλ δεν κουνιέται ούτε mouse ούτε τίποτα...Πάμε για reboot,ξαναμπαίνει στο installation,πάει να συνεχίσει,πάλι τα ίδια...Τεσπα,στην τρίτη φορά μου εμφάνισε(επιτέλους!) αυτό που περίμενα...ένα fatal error...

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν μπορούσε να δημιουργήσει την product list...Εγώ πιστεύω ότι η έκδοση των XP που είχα στο CD ήταν σχετικά παλιά (2 ετών)και δεν περιλάμβανε drivers για ό,τι είχε από πλευράς hardware το laptop...Κάνω λάθος;Αν κατεβάσω από το MSDNAA το XP S(uper)P(atata)2,πιστεύω ότι θα είναι πιο ενημερωμένο και θα έχει ό,τι χρειάζεται...Υποπτεύομαι ότι το WiFi που έχει το Innovator,κάνει όλη την ιστορία...

Πείτε αν συμφωνείτε/διαφωνείτε και γιατί... :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Re: Πρόβλημα με installation των XP σε laptop Innovator

Post by Swtos » Sun Nov 13, 2005 9:16 pm

TaRaNTuLa wrote: S(uper)P(atata)2
Εγώ Χάρη δεν έχω παρα να συμφωνησω με το παραπάνω :) . Για τα αλλα που λες δεν έχω άποψη :-D :-D :-D
Έλπιζω να βοήθησα! :-D
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
Post Reply

Return to “Λειτουργικά συστήματα”