Γειά. Έχω "M$ Windows 7" και εδώ και 6 μήνες έχω αναγκαστεί να κάνω 30 "System Recovery" γιατί που και που χάνονται όλα τα εικονίδια της "Επιφάνειας Εργασίας". Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Κάνω κάτι λάθος ή είναι πρόβλημα των "Windows";
Thanks
30 Recovery
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: 30 Recovery
-Tι privileges εχει ο χρηστης που χρησιμοποιεις στο συστημα;PASCAL wrote:Γειά. Έχω "M$ Windows 7" και εδώ και 6 μήνες έχω αναγκαστεί να κάνω 30 "System Recovery" γιατί που και που χάνονται όλα τα εικονίδια της "Επιφάνειας Εργασίας". Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Κάνω κάτι λάθος ή είναι πρόβλημα των "Windows";
Thanks
-Ποσταρε ενα screenshot με ολες τις διεργασιες που τρεχουν στο συστημα οταν συμβαινει κατι τετοιο (αν δεν βαριεσαι χρησιμοποιησε και το process explorer που δινει περισσοτερα info)
-Εχεις full updated (νομιμο) λειτουργικο/drivers;
-Τσεκαρες το event log μετα την εξαφανιση των εικονιδιων να δεις τι επαθε;

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Το σύστημα το χρησιμοποιώ εγώ σαν Admin, Super User, μοναδικός χρήστης, δεν ξέρω όπως θες πες το. Νομίζω έχω έχω όλα τα Privelegescypher wrote: -Tι privileges εχει ο χρηστης που χρησιμοποιεις στο συστημα;
-Ποσταρε ενα screenshot με ολες τις διεργασιες που τρεχουν στο συστημα οταν συμβαινει κατι τετοιο (αν δεν βαριεσαι χρησιμοποιησε και το process explorer που δινει περισσοτερα info)
-Εχεις full updated (νομιμο) λειτουργικο/drivers;
-Τσεκαρες το event log μετα την εξαφανιση των εικονιδιων να δεις τι επαθε;

-

(Το user name το κάλυψα για λόγους ανωνυμίας)
-Έχω αυθεντικά Windows 7 από MSDNAA και τα έχω στις αυτόματες ενημερώσεις. Drivers από την άλλη δεν έχω ενημερώσει ποτέ. Δεν ξέρω αν είναι ασφαλές

-Τσέκαρα το event log μετά την εξαφάνιση αλλά δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τι παίζει γιατί πρώτη φόρα το βλέπω

- cypher
- Venus Former Team Member
Kλεισε τα DAP, dwm, flssvrc, groovemonitor και msseces κανε πληρες update (δλδ βαλε και τα προαιρετικα ) απο τον πινακα ελεγχου, βαλε τους τελευταιους drivers απο το site της μητρικης σου και των αλλων κατασκευαστων και ποσταρε το event log σου.PASCAL wrote: - Το σύστημα το χρησιμοποιώ εγώ σαν Admin, Super User, μοναδικός χρήστης, δεν ξέρω όπως θες πες το. Νομίζω έχω έχω όλα τα Priveleges![]()
[/url]
(Το user name το κάλυψα για λόγους ανωνυμίας)
-Έχω αυθεντικά Windows 7 από MSDNAA και τα έχω στις αυτόματες ενημερώσεις. Drivers από την άλλη δεν έχω ενημερώσει ποτέ. Δεν ξέρω αν είναι ασφαλές![]()
-Τσέκαρα το event log μετά την εξαφάνιση αλλά δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τι παίζει γιατί πρώτη φόρα το βλέπω