http://www.infosatellite.com/news/2001/ ... shots.html
Ελάχιστες διαφορές στον kernel των 2000 και των XP συνεπώς μάλλον τα βάζει μαζίttoppouzokypraios wrote:Τα 2000 που τα βάζεις???
... και το απιστεύτο interface των win xp ... πάντως τα xp και τα 95 έφεραν επανάσταση στο interface των λειτουργικών συστημάτων ...HdkiLLeR wrote:Ελάχιστες διαφορές στον kernel των 2000 και των XP συνεπώς μάλλον τα βάζει μαζίttoppouzokypraios wrote:Τα 2000 που τα βάζεις???
Δικός μου είσαι ... ;-)AmmarkoV wrote:Εγώ και σήμερα τα Win98SE χρησιμοποιώ , το καλύτερο λειτουργικό της Microsoft κατα την γνώμη μου , και έχω κ WinXP στο laptop μου
Προσωπικά, τα xp είναι μακράν ότι πιο σταθερό υπάρχει στα λειτουργικά συστήματα και δη τα pro (για win μιλάμε πάντα) ... οι φορές που έχω κάνει reset μπροστά σε αυτές των άλλων λειτουργικών είναι μηδενικές ... και να είσαι ίντερνετ, να παίζει ταινία DvD, να έχεις ανοικτό Media Player και κάτι κειμενάκια στο Word δε καταλαβαίνει τπτ ...ailouros wrote:Και γω ήμουν μακροχρόνιος χρήστης των 98 και πολύ ικανοποιημένος .Τώρα πια έχω 2000 από τα οποία δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο.Τα xp κατά την γνώμη μου είναι πολύ εφετζίδικα αλλά εγώ δεν θα τα έβαζα ποτέ για διάφορους λόγους