Lifer wrote:αα ρε Μπορομιρ μια ζωη μας απογοητευεις!
Καλά σαράντα...PatrickFTW wrote:Φοβερό και το 10ο επεισόδιο αν και μου φάνηκε λίγο παρατραβηγμένο στο τέλος . 'Ετσι συνεχίζεται και στο βιβλίο ? Πότε θα ξεκινήσει η επόμενη season
PatrickFTW wrote:Μου φαίνεται η θα χάσουν πολλούς fan ? Γιατί τόσο αργά ? Λόγω budget ?
Φαντάζομαι ότι έχουν αρκετό χρόνο μέχρι τον Οκτώβρη . Επίσης τα γυρίσματα της 1ης έχουν τελειώσει εδώ και καιρό λογικάchriskin wrote:PatrickFTW wrote:Μου φαίνεται η θα χάσουν πολλούς fan ? Γιατί τόσο αργά ? Λόγω budget ?
πρεπει να κανουν ολα τα γυρισματα φανταζομαι
δεν ειναι και λιγο θεμα να φτιαξεις 10 ωρες ταινια
PatrickFTW wrote:Φαντάζομαι ότι έχουν αρκετό χρόνο μέχρι τον Οκτώβρη . Επίσης τα γυρίσματα της 1ης έχουν τελειώσει εδώ και καιρό λογικάchriskin wrote:PatrickFTW wrote:Μου φαίνεται η θα χάσουν πολλούς fan ? Γιατί τόσο αργά ? Λόγω budget ?
πρεπει να κανουν ολα τα γυρισματα φανταζομαι
δεν ειναι και λιγο θεμα να φτιαξεις 10 ωρες ταινια
Αν πάνε 10 επεισόδια κάθε χρόνο θα τελειώσει το story σε 5-6 χρόνιαchriskin wrote:
πρεπει να παιρνει αρκετο καιρο, δεν νομιζω οτι προλαβαινουν . επισης καλοκαιρακι δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν γυρισματα με τερμα θερμοκρασια και ολο να λενε "winter is coming" :P οποτε λογικα φθινοπωρο/χειμωνα κανουν τα γυρισματα, τελος χειμωνα κανουν οι μαγοι στα pc την τελευταια επεξεργασια και ανοιξη το βγαζουν στις τηλεορασεις - κομπλε πραγματα
καλυτερα να το πανε αργα και προσεχτικα και να βγαλω τη σχολη με 10 γαματα επεισοδια το χρονο παρα να το τρεξουν και να βγει μια μουφα
PatrickFTW wrote:Αν πάνε 10 επεισόδια κάθε χρόνο θα τελειώσει το story σε 5-6 χρόνιαchriskin wrote:
πρεπει να παιρνει αρκετο καιρο, δεν νομιζω οτι προλαβαινουν . επισης καλοκαιρακι δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν γυρισματα με τερμα θερμοκρασια και ολο να λενε "winter is coming" :P οποτε λογικα φθινοπωρο/χειμωνα κανουν τα γυρισματα, τελος χειμωνα κανουν οι μαγοι στα pc την τελευταια επεξεργασια και ανοιξη το βγαζουν στις τηλεορασεις - κομπλε πραγματα
καλυτερα να το πανε αργα και προσεχτικα και να βγαλω τη σχολη με 10 γαματα επεισοδια το χρονο παρα να το τρεξουν και να βγει μια μουφα
Ίσως και να έχεις δίκιο XDchriskin wrote:
καθε χρονο πανε ενα βιβλιο
καθε βιβλιο το χωριζουν σε 10 επεισοδια
δεδομενου οτι τα βιβλια ειναι 5 τωρα και θα γινουν συνολο 7 θα πρεπει να βγαζουν ενα το χρονο για να προλαβουν να βγουν τα δυο τελευταια, για την περιπτωση που ο κοσμος θελει να βγουν και οι 7 seasons - κατι που το ελπιζω
αμα τα βγαλουν πιο γρηγορα δεν θα προλαβει ο συγγραφεας να γραψει το τελευταιο βιβλιο μεχρι τοτε .
τα πρωτα 5 του εχουν παρει 15 χρονια. με 3 χρονια ανα βιβλιο, και το 6ο σχεδον ετοιμο εχουμε αλλα 4 χρονια περιπου μεχρι να βγει το τελευταιο. αμα βγαλουν παραπανω απο ενα το χρονο δεν θα προλαβει να κανει καλη δουλεια και θα εχουμε το εξης τραγικο : 6 seasons με κανονικο σεναριο και 1 με σαπιλα φτιαχτη απο τους σκηνοθετες καποιας κλασικης αμερικανικης σειρας.