Ζήτωωω, άντε να δούμε λοιπόν.johnnyextrem wrote:2 Οκτωβρίου.chriskin wrote:ποτε αρχιζει ξερουμε;
More info: http://myanimelist.net/forum/?topicid=311771
Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί όμως για αυτό το remake, γιατί θα έχει και διαφορετικό cast.
Anime κανείς
Re: Anime κανείς
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Είδα το Elfen Lied, πολύ κακό για το τίποτα, πολλοί το εξυμνούν και δεν καταλαβαίνω το γιατί... Δεν ήταν άσχημο, αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα λέω να ξεκινήσω Bleach
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Μια χαρά το bleach αλλά έχε το νου σου κάπου μετά το 60 επεισόδιο πλακώνουνε άπειρα fillers και θα σου σπάσει τα νεύρα, εγώ εκεί το είχα παρατήσει και λέω να το ξαναπιάσω τώρα.Επίσης για άνιμε πάρα πολύ καλό δες πρώτα το fullmetal alchemist brotherhood(δες αυτό που είναι 64 επεισόδια και μετά ξεκίνα το bleach ) http://www.animecrazy.net/fullmetal-alc ... ood-anime/ και τονίζω το brotherhood γιατί υπάρχει και το πιο παλιό που είναι ψιλομούφα.Loner wrote:Είδα το Elfen Lied, πολύ κακό για το τίποτα, πολλοί το εξυμνούν και δεν καταλαβαίνω το γιατί... Δεν ήταν άσχημο, αλλά μέχρι εκεί.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Αρχικό >>>> brotherhood . Άμα θέλει κανείς την ιστορία του δεύτερου ας διαβάσει το manga
Την πέταξες..To 1o fullmetal alchemist την τσάκησε εντελώς την ιστορία(μούφα τέλος) και μετά για να τα μπαλώσει έβγαλε και ταινία και πάλι δεν το έσωσε.Το manga άρχισε να βγαίνει το 2001 και τέλιωσε το 2010. Το brotherhood είναι η ιστορία όπως είναι στο manga χωρίς fillers και αηδίες και τελιώνει κανονικά(οι μάχες και όλα είναι κομπλέ).Το manga του fullmetal ήταν μηνιαίο οπότε το 1ο άνιμε λογικό ήταν να περάσει την ιστορία και να φτάσει το manga πολύ γρήγορα,έτσι ξεκίνησαν και κάνανε την ιστορία οι δημιουργοί του άνιμε σαν τα μούτρα τους(χάλια τέλος και γενικά ότι να ναι).Γι αυτό ακριβώς το λόγο βγήκε το remake,μπας και σωθεί η κατάσταση, (το brotherhood) και όλα έγιναν όπως έπρεπε.Δηλαδή σου άρεσε περισσότερο το 1ο?? "Πάρε τα κόκκαλα του και βάλτα δίπλα του γιατί μόνο έτσι θα ψοφίσει ο αθάνατος εχθρός, αα ναι έχω το κρανίο του οπότε μπορώ αν τον σκοτώσω"(άθλιο).chriskin wrote:Αρχικό >>>> brotherhood . Άμα θέλει κανείς την ιστορία του δεύτερου ας διαβάσει το manga
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
ala_mages wrote:Την πέταξες..To 1o fullmetal alchemist την τσάκησε εντελώς την ιστορία(μούφα τέλος) και μετά για να τα μπαλώσει έβγαλε και ταινία και πάλι δεν το έσωσε.Το manga άρχισε να βγαίνει το 2001 και τέλιωσε το 2010. Το brotherhood είναι η ιστορία όπως είναι στο manga χωρίς fillers και αηδίες και τελιώνει κανονικά(οι μάχες και όλα είναι κομπλέ).Το manga του fullmetal ήταν μηνιαίο οπότε το 1ο άνιμε λογικό ήταν να περάσει την ιστορία και να φτάσει το manga πολύ γρήγορα,έτσι ξεκίνησαν και κάνανε την ιστορία οι δημιουργοί του άνιμε σαν τα μούτρα τους(χάλια τέλος και γενικά ότι να ναι).Γι αυτό ακριβώς το λόγο βγήκε το remake,μπας και σωθεί η κατάσταση, (το brotherhood) και όλα έγιναν όπως έπρεπε.Δηλαδή σου άρεσε περισσότερο το 1ο?? "Πάρε τα κόκκαλα του και βάλτα δίπλα του γιατί μόνο έτσι θα ψοφίσει ο αθάνατος εχθρός, αα ναι έχω το κρανίο του οπότε μπορώ αν τον σκοτώσω"(άθλιο).chriskin wrote:Αρχικό >>>> brotherhood . Άμα θέλει κανείς την ιστορία του δεύτερου ας διαβάσει το manga
την πεταξες
το manga δειχνει αρκετα καλυτερα το τι γινεται στην "επισημη" ιστορια απ'οτι το brotherhood. αμα θελει καποιος να μαθει εκεινη την ιστορια το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να διαβασει το manga , οχι να δει αυτο το βαρετο πραγμα που κατεληξε - δυστυχως - το brotherhood.
(μ'αρεσουν επισης οι εξηγησεις που δινεις παραπανω, λες και δεν ειναι προφανες για ολους οσους εχουν εστω και βασικη σχεση με τα anime/manga)
οσο για το brotherhood βγηκε απλα για να ικανοποιησει τους λατρεις του manga. Μπορει το σεναριο του να ηταν ελαφρως καλυτερο αλλα ηταν τοσο απογοητευτικη η σκηνοθεσια που καταστραφηκε πληρως. το πρωτο εμπαζε απο παντου σε θεμα σεναριου αλλα τουλαχιστον ηταν προσεγμενο σε ολα τα υπολοιπα ζητηματα.
το brotherhood εγω το τελειωσα επειδη "ε ειδα το πρωτο, διαβασα και το manga, ειδα και την ταινια και το μισο δευτερο , ας μην το αφησω στη μεση" - δεν μπορεσα ποτε να βρω καλυτερο λογο να το συνεχισω. περισσοτερο ανακουφιση ενιωσα οταν τελειωσε παρα οτιδηποτε αλλο
http://feedproxy.google.com/~r/Whinersp ... SESaYSenM/
Ανάλυση της νέας season - και mirai Nikki και last exile .κάτι μου λέει ότι θα είναι πολυ ωραίο 3μηνο. Και ότι δεν θα περάσω κανένα μάθημα το χειμώνα, αλλα δεν πειράζει
Επειδή είμαι απο iPad δεν μπορω να κάνω επεξεργασία στο απο πάνω (δε σκιζει ο safari στο iPad). Άμα ενοχλεί που είναι δυο ας το ενώσει κανείς.
Ανάλυση της νέας season - και mirai Nikki και last exile .κάτι μου λέει ότι θα είναι πολυ ωραίο 3μηνο. Και ότι δεν θα περάσω κανένα μάθημα το χειμώνα, αλλα δεν πειράζει
Επειδή είμαι απο iPad δεν μπορω να κάνω επεξεργασία στο απο πάνω (δε σκιζει ο safari στο iPad). Άμα ενοχλεί που είναι δυο ας το ενώσει κανείς.
- Loner
Με μπέρδεψε ο τσακωμός σας για το fullmetal alchemist... Άσχετα μ'αυτό, το Ίντερνετ λέει One Piece > Bleach , οπότε ξεκινάω One Piece!
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Loner wrote:Με μπέρδεψε ο τσακωμός σας για το fullmetal alchemist... Άσχετα μ'αυτό, το Ίντερνετ λέει One Piece > Bleach , οπότε ξεκινάω One Piece!
Τσακωμος...ε...XD
εγω προσωπικη αποψη λεω για το δευτερο, δεν σημαινει οτι θα εχεις κι εσυ την ιδια οποτε/αμα τα δεις - δεν εχουν και τοσο πολλα επεισοδια , περνα τα μια βολτα καμια μερα που βαριεσαι
οσο για one piece / bleach και τα δυο ειναι της ιδιας ψιλοπαιδικης λογικης αλλα το one piece εχει καποια μερη που εχουν αρκετο ενδιαφερον η/και πλακα
- Loner
Άκουσα ότι έχει πολύ περισσότερα fillers το Bleach από το One Piece...
Loner wrote:Άκουσα ότι έχει πολύ περισσότερα fillers το Bleach από το One Piece...
μεχρι εκει που ειχα δει εγω και στα δυο πανω κατω και τα δυο ισα fillers ειχαν - δεν ξερω τι γινεται μετα. γυρω στα 150 απο το καθενα εχω δει, αν και δεν θυμαμαι ακριβως
edit : ακυρο το παραπανω , το bleach το ειχα αφησει γυρω στο 150 και το one piece γυρω στο 270 . αρα για να ειχαν ισα fillers και τα επεισοδια του bleach που εχω δει να ειναι τα μισα σημαινει πως το bleach εχει πραγματικα πολυ περισσοτερα fillers
το καλο με το one piece ειναι πως ακομα και τα fillers του ειναι μια χαρα συνηθως γιατι ειναι γενικοτερα γεματο χαλαρα αστειακια - τα fillers του bleach που εχω δει ηταν αρκετα βαρετα εως πραγματικα κουραστικα
Ακριβώςchriskin wrote: το manga δειχνει αρκετα καλυτερα το τι γινεται στην "επισημη" ιστορια απ'οτι το brotherhood. αμα θελει καποιος να μαθει εκεινη την ιστορια το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να διαβασει το manga , οχι να δει αυτο το βαρετο πραγμα που κατεληξε - δυστυχως - το brotherhood.
(μ'αρεσουν επισης οι εξηγησεις που δινεις παραπανω, λες και δεν ειναι προφανες για ολους οσους εχουν εστω και βασικη σχεση με τα anime/manga)
οσο για το brotherhood βγηκε απλα για να ικανοποιησει τους λατρεις του manga. Μπορει το σεναριο του να ηταν ελαφρως καλυτερο αλλα ηταν τοσο απογοητευτικη η σκηνοθεσια που καταστραφηκε πληρως. το πρωτο εμπαζε απο παντου σε θεμα σεναριου αλλα τουλαχιστον ηταν προσεγμενο σε ολα τα υπολοιπα ζητηματα.
το brotherhood εγω το τελειωσα επειδη "ε ειδα το πρωτο, διαβασα και το manga, ειδα και την ταινια και το μισο δευτερο , ας μην το αφησω στη μεση" - δεν μπορεσα ποτε να βρω καλυτερο λογο να το συνεχισω. περισσοτερο ανακουφιση ενιωσα οταν τελειωσε παρα οτιδηποτε αλλο
- nookie
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
@Loner..δες το Ghost In The Shell..δες το Fate/Stay Night..δες το Basilisk..δες το Last Exile..δες το Mnemosyne..δες το Shigurui....δες το Beck και το Detroit Metal City..!!!
Πολυ πολυ προχειρα αυτα που μου ηρθαν στο μυαλο(αν και απο πολυ διαφορετικα μεταξυ τους ειδη..)!!
Γενικοτερα αποφασισε τι περιπου ειδος θα ηθελες να δεις..μπουκαρε στο anidb..και ψαξε which goodie σου αρεσει!!
Πολυ πολυ προχειρα αυτα που μου ηρθαν στο μυαλο(αν και απο πολυ διαφορετικα μεταξυ τους ειδη..)!!
Γενικοτερα αποφασισε τι περιπου ειδος θα ηθελες να δεις..μπουκαρε στο anidb..και ψαξε which goodie σου αρεσει!!
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- nookie
- Mbyte level
chriskin wrote:
Humor in...one piece!
Πλακα πλακα στα ποσα eps ειναι τα Bleach,Naruto & One Piece μεχρι τωρα..?
- johnnyextrem
- Gbyte level
- Academic status: PhD
335, 445 και 511 αντίστοιχα. Αλλά και πάλι τα νούμερα αυτά είναι μηδαμινά μπροστά στα Pokemon, Doraemon, Crayon Shin-chan, Detective Conan και Sazae-san.nookie wrote:chriskin wrote:
Humor in...one piece!
Πλακα πλακα στα ποσα eps ειναι τα Bleach,Naruto & One Piece μεχρι τωρα..?
Ξέρει κανείς αν αξίζει το ergo proxy?
look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
touch but dont taste
taste but dont swallow..
Εγώ το παράτησα στο 2ο episod, αλλά ένας φίλος μου είπε ότι γίνεται αρκετά ενδιαφέρον πιο μετα.egoiste wrote:Ξέρει κανείς αν αξίζει το ergo proxy?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Φαίνεται πολύπλοκο πάντως..Μαλλον δεν θα βρώ αντάξιο του Deathnote!
look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
touch but dont taste
taste but dont swallow..
- nookie
- Mbyte level
Καπου στη μεση γινεται το πιο βαλτωμενο ανιμε εβερ..αλλα για μενα αξιζει!Future Post-apocalyptic stuff..ala_mages wrote:Εγώ το παράτησα στο 2ο episod, αλλά ένας φίλος μου είπε ότι γίνεται αρκετά ενδιαφέρον πιο μετα.egoiste wrote:Ξέρει κανείς αν αξίζει το ergo proxy?
egoiste wrote:Ξέρει κανείς αν αξίζει το ergo proxy?
δεν θυμαμαι αμα πραγματι αρχιζει αργα, οταν τελειωνει σου αφηνει σιγουρα την αισθηση του "θελω κι αλλο"
post-apocalyptic ftw, μαζι με μια απο τις καλυτερες πρωταγωνιστριες εκει εξω