Ομιλείτε Ελληνικά

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
Post Reply
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Ομιλείτε Ελληνικά

Post by dimitra » Sun Feb 18, 2007 3:42 pm

Τυχαία χθες έπεσε το μάτι μου σ'αυτό το τηλεπαιχνίδι της ΕΤ1. Πραγματικά κόλλησα...!Ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια, κατά τη γνώμη μου. Εγώ πάντως δοκίμαζα και τις δικές μου γνώσεις στη γλώσσα μας και έμαθα αρκετά πράγματα...! Επειδή μονίμως βρίζουμε την τηλεόραση θεώρησα καλό να πω και μια καλή κουβέντα αλλά και να σας παροτρείνω να παρακολουθήσετε το τηλεπαιχνίδι...Πιστέψτε με!Δεν θα χάσετε! :) :)
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by Luke » Sun Feb 18, 2007 4:23 pm

Nαι, είναι πραγματικά αξιόλογο.
Βασικά δεν είναι και τόσο καινούριο. Είχε πρωτοξεκινήσει πριν 3 περίπου χρόνια αλλά το έκοψαν για κανά 2 χρόνια και από τη φετινή σεζόν το επανέφεραν πάλι.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
fo@
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fo@ » Mon Feb 19, 2007 2:28 am

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε από πολύ παλιότερα. Από τότε τουλάχιστον που θυμάμαι τον ευατό μου μικρό. Νομίζω δεν είχε ξεκινήσει καν ιδιωτική τηλεόραση και την παρουσίαζε η Λιάνα Κανέλλη.
"With soap, baptism is a good thing"
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Mon Feb 19, 2007 11:44 am

Είναι πραγματικά μια αξιόλογη εκπομπή.Το Σάββατο την παρακολούθησα και ενθουσιάστηκα.Είναι πολύ αισιόδοξο το ότι γίνονται προσπάθειες εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας μέσα από την τηλεόραση.Η Χούκλη είναι μια αρκετά καλή γνώστης της και φυσικά ο Μπαμπινιώτης είναι κορυφαίος.Πολύ ευχάριστα είναι και τα κείμενα καθώς και οι ερωτήσεις που γίνονται στους περαστικούς στην Ερμού(Ελπίζω να μην είμαι ένα από τα επόμενα θύματα τους) :lol:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνονται πιο συχνά τέτοιες προσπάθειες... :smt041 :smt041
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”