Lost - Spoiler
- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Σκεψου ομως ποσο πιο breathtaking θα ηταν αν ο Jacob ειναι πραγματι αυτος που τον θαψανε...που σημαινει οτι θα πρεπει να 'ξεθαφτει'..ginobill7 wrote:δεν νομιζω...Ο ξερξης απο τους 300 επαιζε εκεινον τον τυπα που τον θαψανε ζωντανο (τελικα) παρεα με μια τυπισσα κ κατι διαμαντια...sudtuwup wrote:Ειναι ο Ξερξης απο τους 300.. Kneel leonidas.

Κ εγω ο Ben φανταστηκα οτι θα ειναι στο φερετρο..Αλλα μηπως ειναι πολυ προφανης η απαντηση?Κ στο σπιτι ποιος περιμενει την Kate?O Sawyer?
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
and only for you...
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Για πολλά spoiler δείτε εδώ: http://spoilerslost.blogspot.com/
Κατ'εμε΄πιστεύω πως ο Ben το έχει χάσει, γιατί αν θυμηθείθτε όταν τον είχε δείξει παιδί σε ένα επεισόδειο έβελεπε τη μάνα του και γενικά είχε τα προβλήματα του! Μετά του τη σβούρηξε και κανόνισε να σκοτώσει όλο τον κόσμο του Ντάρμα! Για ποιο σκοπό μιλάμε? Αφού στο νυσί τον πήγε ο πατέρας του για να δουλέψει! Αυτός απλά εκεί το έχασε και την είδε Θεός! Και επειδή δεν θέλει να χάσει αυτό που έχει(το ότι όλοι τον θεωρούν Θεό) δεν θέλει κανένα στο νησί και δεν θέλει και να φύγει! Το θέμα είναι πως πείθει έτσι τον κόσμο???!
α.Πιστεύω ότι ο Σώγιερ είναι θεός!!! Μπορεί να φένεται ότι το έχει χάσει και αυτός, αλλα αν το δούμε ψυχρά ο τύπος έχει κάνει πολύ σωστές κινήσεις!
β.Huray for Harley!!!!!
γ.Κρίμα για τον Τσάρλι γιατί πέρασε πολλά αλλά υπήρξε πραγματικός Ήρωας!(Αλήθεια θα βρει η Κλαίρ το δαχτυλίδι που άφησε στην κούνια του Ααρον ο Τσάρλι?)
δ.Ο Λοκ και αν το έχει χάσει! Από την πρώτη περίοδο φαινόταν βλαμέννος! Πάντα ήταν "εδώ ο κάσομος χάνεται και το @@@@ χτενίζεται"!
ε.Δεν έχει σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι σε ένα επισόδειο με flashback της Κλαιρ, αποδείχθηκε ότι είναι αδερφή του Τζάκ!
στ. Ο πατέρας του Τζακ ζει (ποτέ δεν είχε δείξει το πτώμα του.Ακόμα και όταν ο Τζάκ είχε βρεί το φέρετρο του, ο πατέρας του δεν ήταν εκεί! Μήπως αυτός είναι ο Τζέικομπ?)
ζ.Λογικά ο Μπέν θα ήταν στο φέρετρο από το flashforward.
η. Όντως ποια είναι η Ναόμι???
θ.......και πολλά άλλα!
Παντως ίσχύει ότι θα ξαναδούμε επισόδειο τον Φεβρουάριο του 2008 και η σεζόν θα είναι των 16 επισοδείων!
Κατ'εμε΄πιστεύω πως ο Ben το έχει χάσει, γιατί αν θυμηθείθτε όταν τον είχε δείξει παιδί σε ένα επεισόδειο έβελεπε τη μάνα του και γενικά είχε τα προβλήματα του! Μετά του τη σβούρηξε και κανόνισε να σκοτώσει όλο τον κόσμο του Ντάρμα! Για ποιο σκοπό μιλάμε? Αφού στο νυσί τον πήγε ο πατέρας του για να δουλέψει! Αυτός απλά εκεί το έχασε και την είδε Θεός! Και επειδή δεν θέλει να χάσει αυτό που έχει(το ότι όλοι τον θεωρούν Θεό) δεν θέλει κανένα στο νησί και δεν θέλει και να φύγει! Το θέμα είναι πως πείθει έτσι τον κόσμο???!
α.Πιστεύω ότι ο Σώγιερ είναι θεός!!! Μπορεί να φένεται ότι το έχει χάσει και αυτός, αλλα αν το δούμε ψυχρά ο τύπος έχει κάνει πολύ σωστές κινήσεις!
β.Huray for Harley!!!!!
γ.Κρίμα για τον Τσάρλι γιατί πέρασε πολλά αλλά υπήρξε πραγματικός Ήρωας!(Αλήθεια θα βρει η Κλαίρ το δαχτυλίδι που άφησε στην κούνια του Ααρον ο Τσάρλι?)
δ.Ο Λοκ και αν το έχει χάσει! Από την πρώτη περίοδο φαινόταν βλαμέννος! Πάντα ήταν "εδώ ο κάσομος χάνεται και το @@@@ χτενίζεται"!
ε.Δεν έχει σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι σε ένα επισόδειο με flashback της Κλαιρ, αποδείχθηκε ότι είναι αδερφή του Τζάκ!
στ. Ο πατέρας του Τζακ ζει (ποτέ δεν είχε δείξει το πτώμα του.Ακόμα και όταν ο Τζάκ είχε βρεί το φέρετρο του, ο πατέρας του δεν ήταν εκεί! Μήπως αυτός είναι ο Τζέικομπ?)
ζ.Λογικά ο Μπέν θα ήταν στο φέρετρο από το flashforward.
η. Όντως ποια είναι η Ναόμι???
θ.......και πολλά άλλα!
Παντως ίσχύει ότι θα ξαναδούμε επισόδειο τον Φεβρουάριο του 2008 και η σεζόν θα είναι των 16 επισοδείων!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- sandra
- Wow! Terabyte level
P3 αφού στην φλασιά από το μέλλον λέει στον μαυρούλη γιατρό να καλέσει τον πατέρα του να δουν ποιος από τους 2 ειναι περισσότερο μεθυσμένος. Άρα όχι μόνο ζει, αλλά έχει και τα ίδια χούγια
P3 αφού στην φλασιά από το μέλλον λέει στον μαυρούλη γιατρό να καλέσει τον πατέρα του να δουν ποιος από τους 2 ειναι περισσότερο μεθυσμένος. Άρα όχι μόνο ζει, αλλά έχει και τα ίδια χούγια

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- P3
- Venus Project Founder
Ναι από εκεί το συμπέρανα κι εγώ, απλά το συνδύασα και με το γεγονός ότι δεν είχε βρει το πτώμα στην αρχή! Γενικά όσο προχωράει η ιστορία εξηγούνται μερικά πράγματα από αυτά που είχαν γίνει σε περασμένες περιόδους!
Το σενάριο είναι πολύ καλοφτιαγμένο και γενικά εγώ σκέφτομαι να κάτσω το καλοκαίρι να ξαναδώ 1η και 2η περίοδο γιατί έιμαι σίγουρος ότι τώρα θα παρατηρήσω πολύ περισσότερες λεπτομέρειες τέτοιου τύπου!
Το σενάριο είναι πολύ καλοφτιαγμένο και γενικά εγώ σκέφτομαι να κάτσω το καλοκαίρι να ξαναδώ 1η και 2η περίοδο γιατί έιμαι σίγουρος ότι τώρα θα παρατηρήσω πολύ περισσότερες λεπτομέρειες τέτοιου τύπου!
- sandra
- Wow! Terabyte level
δεν ξέρω. Χθες ήταν σαν ψυχρολουσία το επεισόδιο που είδα. Επιτέλους έγινε πολύυυ ενδιαφέρουν και το κόβει γμτ! Πάντως το ότι η Κλαιρ είναι αδερφή του Τζακ δεν μου άρεσε. Το θεώρησα too much μεγάααλη σύμπτωση ρε παιδί μου. όσο για τον Λοκ τι να πω? Είναι λίγο γκάου αλλά που ήξερε για το τηλέφωνο της Ναόμι?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- P3
- Venus Project Founder
Εδώ περπατάει, βλέπει οράματα τον Walt, βλέπει κι αυτός τον Τζέικομπ, νομίζει ότι το νησί είναι ζωντανό κτλ... εκέι θα κόλωνε???? Απλά το έχει χάσει κι αυτός σαν τον Μπεν! Η μοναξιά είναι κακό πράγμα! Και απότι φαίνεται αυτούς τους 2 τους χτύπησε κατακούτελα! Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο αυτοί οι 2 πιστεύουν σε αυτές τις αηδίες! Όλοι οι άλλοι δηλαδή είναι βλαμμένοι που απλά θέλουν να πάνε σπίτι τους?? Σκέψου ότι το όλο κόνσεπτ με την Τζουλιετ είναι να καταφέρει να βρει θεραπεία ώστε οι έγγυες να μην πεθαίνουν στο νησί, γιατί απλά δεν θέλει ο Μπεν αν φύγουν από το νησί. Θα μπορούσε απλά να τις αφήσει να πάνε να γεννήσουν αλλού και μετά άμα θέλουν να ξαναγυρίσουν! "Όοοοοοοοοοοοοοοχι εκεί θα μείνετε όλοι στο νησί δε θα φύγει κανείς!!! Και γιατί να φύγει καλά δε ζούμε εδώ σαν τους Ζουλού??? Γιατί να πάτε στον πολιτισμό να ζείτε σαν άνθρωποι!!!"
Ρε είναι βλαμμένοι και ο Μπεν και ο Λοκ!
Ρε είναι βλαμμένοι και ο Μπεν και ο Λοκ!
Ο Λοκ είναι άρχοντας!
Ο πατέρας του Τζακ έχει πεθάνει, αλλιώς για ποιον λόγο είχε πάει ο Τζακ στην Αυστραλία και μπήκε στο αεροπλάνο που έπεσε, κλπ, κλπ; Με αυτά που λέει ο Τζακ εννοεί ότι δεν είναι τόσο πιωμένος όσο συνήθιζε να ήταν ο πατέρας του (θυμάστε πρώτη σαιζον; )...
Ο πατέρας του Τζακ έχει πεθάνει, αλλιώς για ποιον λόγο είχε πάει ο Τζακ στην Αυστραλία και μπήκε στο αεροπλάνο που έπεσε, κλπ, κλπ; Με αυτά που λέει ο Τζακ εννοεί ότι δεν είναι τόσο πιωμένος όσο συνήθιζε να ήταν ο πατέρας του (θυμάστε πρώτη σαιζον; )...
It is by will alone I set my mind in motion...
- ginobill7
- byte level
O Τζακ συμφωνα με την μεταφραση(lost.arian.gr) λεει "πηγαινετε πανω και αν ο πατερας μου ειναι λιγοτερο μεθυσμενος απο μενα τοτε..." !Ειμαι σιγουρος οτι ζει ο πατερας του Τζακ!Κατ αρχας τον εχει δει ο Τζακ στο νησι!(Οραματα πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν...μιας και ας πουμε και ο πατερας του λοκ βρεθηκε εκει!)!Α το special επεισοδιο το ειδατε?Εγω οχι,αλλα ενας φιλος μου που το δε λεει οτι οι παραγωγοι αναφερουν οτι "οι επιβατες της πτησης ειναι ζωντανοι σε καποια στιγμη του χωροχρονου η κατι τετοιο"...Γενικα καταληγω οτι η λυση του μυστηριου θα εξηγειται με φυσικα φαινομενα,οπως ο μαγνητισμος που υπαρχει στο νησι...Παραδεισος,Κολαση και τετοια (αν και ημουν απο τους πρωτους που το ανεφερε)δεν νομιζω να χουν σχεση!!!
- *Natasa*
- Mbyte level
ginobill7 wrote:O Τζακ συμφωνα με την μεταφραση(lost.arian.gr) λεει "πηγαινετε πανω και αν ο πατερας μου ειναι λιγοτερο μεθυσμενος απο μενα τοτε..." !Ειμαι σιγουρος οτι ζει ο πατερας του Τζακ!Κατ αρχας τον εχει δει ο Τζακ στο νησι!(Οραματα πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν...μιας και ας πουμε και ο πατερας του λοκ βρεθηκε εκει!)!Α το special επεισοδιο το ειδατε?Εγω οχι,αλλα ενας φιλος μου που το δε λεει οτι οι παραγωγοι αναφερουν οτι "οι επιβατες της πτησης ειναι ζωντανοι σε καποια στιγμη του χωροχρονου η κατι τετοιο"...Γενικα καταληγω οτι η λυση του μυστηριου θα εξηγειται με φυσικα φαινομενα,οπως ο μαγνητισμος που υπαρχει στο νησι...Παραδεισος,Κολαση και τετοια (αν και ημουν απο τους πρωτους που το ανεφερε)δεν νομιζω να χουν σχεση!!!
Δεν ειναι μονο ο πατερας του Jack που μπορει ν θεωρηθει οραμα..Το σχολιασε στο επεισοδιο με τα extras ('Τhe Answers) οτι κ καλα σ'αυτο το νησι συμβαινουν διαφορα,οπως το οτι οι ναυαγοι βλεπουν οραματα με πραγματα του παρελθοντος οπως ο Τζακ τον μπαμπα του,η Κειτ το αλογο,η Σαννον τον Γουολτ..
Κ δε πιστευω οτι ο Λοκ ειναι psycho..Ο Βen ισως-εδω τον πατερα του σκοτωσε- αλλα ο Λοκ εχει λογο που τα κανει ολα,εδω σχεδον αναστηθηκε!
Εγω πριν δω τη μορφη του Jacob πιστευα οτι μπορει ν ηταν κ η μητερα του Ben..
K sσιγουρα δεν εχει δειξει το πτωμα του πατερα του Jack?Ειχα την εντυπωση οτι τον εχει αναγνωρισει..Κ αυτο το 'φερ'τε τον κατω' το πηρα λιγο μεταφορικα..
and only for you...
and only for you...
- *Natasa*
- Mbyte level
Στο επεισοδιο που ο Ben πηγε τον Locke στην καλυβα..λενε οτι αν προχωρησεις σιγα σιγα την ταινια διακρινεται..εγω προσωπικα τoν ειδα καπoυ στο ιντερνετ..
http://bulletin.myspace.com/index.cfm?f ... D5C2713373
ελπιζω να λειρουργει το link γιατι ειναι απο το myspace..
http://bulletin.myspace.com/index.cfm?f ... D5C2713373
ελπιζω να λειρουργει το link γιατι ειναι απο το myspace..
and only for you...
and only for you...
- *Natasa*
- Mbyte level
Ουτε η Kate φαινοταν πολυ χαρουμενη βεβαια...
Θα δειξει..

and only for you...
and only for you...
- *Natasa*
- Mbyte level
milky wrote:μπορει καποιοσ να μου απαντησει τι ηταν τελικα εκεινο το περιεργο "τερας" .... πολλα μικρα ζουζουνια που σκοτωναν....δεν καταλαβα τον λογο υπαρξης τους ακομη και σημερα περισσοτερο ηταν στον δευτερο κυκλο..
Ποτε εδειξε μικρα ζουζουνια..?

and only for you...
and only for you...
- milky
- bit level
- Academic status: 4th year
δεν θυμασε που στο δασος καθως περπατουσαν...οι χαρακτηρες... ακουγοταν ενας περιεργος θορυβος.....
μια φορα μαλιστα εμφανιστηκε στον μαυρο..(δεν θυμαμαι το ονομα του εχει πεθανει,που ο αδερφος του ηταν παπας) και αυτος δεν κουνηθηκε απο την θεση του...και ετσι δεν πεθανε....
ουσιαστικα ειναι σαν μαυρο συννεφο...αλλα σκοτωνει κιολας!!!
μια φορα μαλιστα εμφανιστηκε στον μαυρο..(δεν θυμαμαι το ονομα του εχει πεθανει,που ο αδερφος του ηταν παπας) και αυτος δεν κουνηθηκε απο την θεση του...και ετσι δεν πεθανε....
ουσιαστικα ειναι σαν μαυρο συννεφο...αλλα σκοτωνει κιολας!!!