like me
έχουμε πολλούς και πολλές cineφιλ τελικά...
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Παιδιά έπεσε στα χέρια μου μια ταινία που λέγεται "Κυνόδοντας" (Dogtooth). Είναι ελληνική παραγωγή. Σε όποιον αρέσουν "άρρωστα" σενάρια, θα του το πρότεινα ανεπιφύλαχτα. Μόνο βλέποντας το trailer θα καταλάβετε τι γίνεται... Πάντως παίζει να μην υπάρχει σε dvd. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο.
pro_prof wrote:Παιδιά έπεσε στα χέρια μου μια ταινία που λέγεται "Κυνόδοντας" (Dogtooth). Είναι ελληνική παραγωγή. Σε όποιον αρέσουν "άρρωστα" σενάρια, θα του το πρότεινα ανεπιφύλαχτα. Μόνο βλέποντας το trailer θα καταλάβετε τι γίνεται... Πάντως παίζει να μην υπάρχει σε dvd. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο.
μα καλα,που ειναι οι φαν του twilight χθες ειχε πρεμιερα η 3η ταινια νομιζω...
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims." :::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
pro_prof wrote:Παιδιά έπεσε στα χέρια μου μια ταινία που λέγεται "Κυνόδοντας" (Dogtooth). Είναι ελληνική παραγωγή. Σε όποιον αρέσουν "άρρωστα" σενάρια, θα του το πρότεινα ανεπιφύλαχτα. Μόνο βλέποντας το trailer θα καταλάβετε τι γίνεται... Πάντως παίζει να μην υπάρχει σε dvd. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο.
αρρωστο σεναριο;
για πες μια τι ειδος ειναι
Στο imdb μπορείς να βρεις μια σύνοψη και τα trailers στο youtube. Γενικά θα έλεγα ότι είναι πολύ ενοχλητικά όσα δείχνει. Μεγάλη ωμότητα. Υπάρχουν και στιγμές ολίγον γελοίες... Γενικά θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω μυθοπλασία με κοινωνικές προεκτάσεις.
Πάντως έχει πάρει ένα σωρό βραβεία (και από τις Κάννες - χωρίς αυτό να σημαίνει αναγκαστικά κάτι) και θεωρείται ίσως η καλύτερη ελληνική ταινία των τελευταίων 20 χρόνων.
the_night_watchman wrote:μα καλα,που ειναι οι φαν του twilight χθες ειχε πρεμιερα η 3η ταινια νομιζω...
Here I am! Καλή ήταν η ταινία,την είδαμε την ημέρα της πρεμιέρας μαζί με lost_noni_dw και chip μέσα σε μια αίθουσα γεμάτη αφηνιασμένα 15χρονα!
Άξιζε πολύ στις σκηνές μάχης μεταξύ "καλών" βρικολάκων και "κακών" βρικολάκων! Κατά τ'άλλα ήταν ψιλοβαρετή.....
Διαπίστωσα ότι οι μεγάλες δόσεις του ζευγαριού Bella-Edward με εκνευρίζουν.....
μονο το trinity καθομαι να δω πλεον...τα αλλα 2 δεν με ενθουσιάζουν ιδιαιτερα..
εξαλλου δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια ταινιων με το twilight για να συγκριθούν.
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims." :::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
Α,και για το Eclipse που είπατε πιο πάνω κ εγώ πρεμιέρα το είδα αλλά στην Gold Class για να αποφύγω τις κραυγές πόθου των κοριτσιών ~15 χρονών και επιτέλους το απόλαυσα!Μου άρεσε πάρα πολύ,ήταν και το αγαπημένο μου απο τα βιβλία και νομίζω ότι ήταν η πιο πιστή μεταφορά μέχρι τώρα σε σύγκριση με τις προηγούμενες 2 ταινίες..!!
Τα Harry Potter απλα τα σπανε!!
Καλο που βγαινει σε 2 μερη, για να καλυψουν οσο περισσοτερα μπορουν, γτ τα τελευταια βιβλια ειναι πολυ ωραια...
Μακαρι να το κανανε σε 2 μερη και τη προηγουμενη..
Αλλα το part2 ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο θα βγει?
Xrhstos_kiP wrote:
Αλλα το part2 ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο θα βγει?
Λέει στο τρέιλερ πιο πάνω πρώτο παρτ-->Νοέμβριος 2010
δεύτερο παρτ-->Ιούλιος 2011
Σιγά μην τα καταφέρουν σε 8 μήνες...! Λένε τώρα και μετά θα μας αφήσουν να περιμένουμε... Το Eclipse μου φάνηκε λίγο σε σχέση με το βιβλίο, αλλά καλή μεταφορά(αν έχεις διαβάσει το βιβλίο )
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.