Lost - Spoiler
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Lost - Spoiler
παντως φανηκε σαν αυτοι οι δυο να παιζουν καποιου ειδους παιχνιδι για το ποιος θα μαζεψει περισσοτερους followers αφου μολις ο Τζεικομπ επεισε τον Ριτσαρντ εστειλε εκεινη την ασπρη πετρα στον αλλο... σαν να του ελεγε 1-0 

- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Συν του ότι φέρνει ανθρώπους έτσι απλά στο νησί μόνο και μόνο για να αποδείξει στον άλλον ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα κακοί..Αυτή η ιστορία με τον Τζέικομπ κ τον καπνό ακόμη μου ξινίζει, ίσως γιατί δεν έχουμε πολλές απαντήσεις ακόμη κ μας μπερδεύειlost_noni_dw wrote:παντως φανηκε σαν αυτοι οι δυο να παιζουν καποιου ειδους παιχνιδι για το ποιος θα μαζεψει περισσοτερους followers αφου μολις ο Τζεικομπ επεισε τον Ριτσαρντ εστειλε εκεινη την ασπρη πετρα στον αλλο... σαν να του ελεγε 1-0

Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
and only for you...
που σημαινει πως για ολους τους θανατους φταιει ο τζεικομπ.*Natasa* wrote: Συν του ότι φέρνει ανθρώπους έτσι απλά στο νησί μόνο και μόνο για να αποδείξει στον άλλον ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα κακοί.
κατι που με κανει να υποστηριζω τον αλλον ολο και περισσοτερο (μαζι με το βλεμμα του οταν ελεγε "just let me leave" -που , με την ευκαιρια, ηταν ευκολα η πιο σωστα παιγμενη σκηνη σε ολη τη σειρα)
Nαι, γιατί ο Τζέικομπ από την μία λέει ότι ο άλλος είναι ο κακός, αλλά από την άλλη όλο φέρνει κόσμο "για να τους σκοτώσει" ο μαύρος καπνός, και αυτός δεν κάνει τίποτα για να τους σώσει... φέρνει πρόβατα στον λύκο και μετά εμπαίζει και τα πρόβατα και τον λύκο... θέλει "ξύλο" ο τύπος...chriskin wrote:που σημαινει πως για ολους τους θανατους φταιει ο τζεικομπ.
κατι που με κανει να υποστηριζω τον αλλον ολο και περισσοτερο (μαζι με το βλεμμα του οταν ελεγε "just let me leave" -που , με την ευκαιρια, ηταν ευκολα η πιο σωστα παιγμενη σκηνη σε ολη τη σειρα)
Εμένα μου κάνουν για αιγυπτιακές θεότητες,( εξού και το άγαλμα...) που βαριούνται και λένε δεν παίζουμε άλλη μια παρτίδα σκάκι με πιόνια τους ανθρώπους...

- darkness
- Kilobyte level
Κι όμως ήταν νομίζω το μεγαλύτερο σε διάρκεια που έχει παιχτεί μέχρι στιγμής! Κοντά 47 λεπτά!*Natasa* wrote:Ήταν λίγοτο σημερινό επεισόδιο...!!

Εμένα μου άρεσε αρκετά και η αρχική σκηνή που η Illana με τους 3(?) candidates και τους υπολοίπους κάθονται γύρω από την φωτιά και συζητούν για το τι θα έπρεπε να κάνουν. Μετά από τόση μυστικοπάθεια μεταξύ των χαρακτήρων, τους βλέπουμε επιτέλους να μοιράζονται τις πληροφορίες που γνωρίζουν και με τους άλλους.
Γενικά το επεισόδιο έδωσε αρκετές απαντήσεις, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει το lost...
Και το Black Rock κατέστρεψε το άγαλμα της Taweret, κρίμα.

For science. You monster.
νομιζω οτι ηθελε να πει πως ηταν καπως περιεργο το επεισοδιο, πως σε κανει να "μενεις" οπως η εικονα.darkness wrote:Κι όμως ήταν νομίζω το μεγαλύτερο σε διάρκεια που έχει παιχτεί μέχρι στιγμής! Κοντά 47 λεπτά!*Natasa* wrote:Ήταν λίγοτο σημερινό επεισόδιο...!!
![]()
μπορει να καταλαβα και λαθος - δεν νομιζω να ελεγε για την τωρα που κρατησε ομως
- darkness
- Kilobyte level
Χαχα φυσικά και δεν έλεγε για την ώρα που κράτησε το επεισόδιο, για πλάκα το είπα (ισχύει όμως!)!chriskin wrote:νομιζω οτι ηθελε να πει πως ηταν καπως περιεργο το επεισοδιο, πως σε κανει να "μενεις" οπως η εικονα.darkness wrote:Κι όμως ήταν νομίζω το μεγαλύτερο σε διάρκεια που έχει παιχτεί μέχρι στιγμής! Κοντά 47 λεπτά!*Natasa* wrote:Ήταν λίγοτο σημερινό επεισόδιο...!!
![]()
μπορει να καταλαβα και λαθος - δεν νομιζω να ελεγε για την τωρα που κρατησε ομως

Εμένα σχεδόν όλα τα επεισόδιο μου φαίνονται "λίγα", όχι όμως το τελευταίο (περιέργως).
μπα εμενα στη προηγουμενη σεζον μου φανηκαν πολυυυ μεγαλα τα επεισοδια
τα τωρινα ναι δεν προλαβαινω να καταλαβω ποτε τελειωσαν καθε φορα

τα τωρινα ναι δεν προλαβαινω να καταλαβω ποτε τελειωσαν καθε φορα
- *Natasa*
- Mbyte level
Παιδιά ναι, εννοούσα ότι σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό!

and only for you...
and only for you...
ψιλομουφα το χθεσινο η ιδεα μ;
ελπιζω να παει καπως πιο γρηγορα το επομενο
- *Natasa*
- Mbyte level
Μ'άρεσε πολύ..Κάποια νέα στοιχεία για την οπτική και τους σκοπούς του Γουίντμορ για το νησί..Επιτέλους έδειξε ότι και οι Κορεάτες είναι σημαντικοί..Επίσης το ότι το όνομα της Κέιτ είναι σβησμένο από τη σπηλιά..Και φυσικά το ότι ο Ντέσμοντ είναι πίσω στο νησί είναι μεγάλη εξέλιξη!Εκεί που λες ότι δε μπορεί να σε μπερδέψει παραπάνω αυτή η σειρά..!!chriskin wrote:ψιλομουφα το χθεσινο η ιδεα μ;
Το μόνο που με κουράζει που κ που είναι το πέρα δώθε στα δυο νησιά,η απραξία κάποιων ηρώων-Σώγιερ,Κέιτ-,η μαστούρα κάποιων άλλων-Σαίντ,Κλαίρ- [από όλους αυτούς περίμενα περισσότερη ένταση] συν το γεγονός ότι καημό το' χω να συναντηθούν επιτέλους ο Τζιν με την Σαν..!!
and only for you...
and only for you...
- darkness
- Kilobyte level
Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Πάντα πίστευα ότι ο Desmond θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για το τέλος, ίσως και να είναι ο candidate 108 (στον φάρο). Επειδή η Illana είπε ότι ο Jacob της έδωσε μια λίστα με 6 ονόματα, τους Sawyer, Hurley, Jack, Sayid, Jin ή Sun και άλλον έναν που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Η Kate όπως είπε ο 'Locke' στην Claire δεν είναι πλέον υποψήφια άρα δεν πρέπει να 'ναι στην λίστα.
Συν ότι θα ενισχύσει την τραγικότητα του χαρακτήρα του Desmond αν τελικά επιλεγεί να γίνει ο επόμενος 'προστάτης' του νησιού, αφού έχει περάσει την προσωπική του Οδύσσεια για να καταφέρει να φύγει από αυτό και να επιστρέψει στην Πηνελόπη.
Πάντως μένουν μόνο 6 επεισόδια (το τελευταίο διπλό) και ακόμα κινείται με αργούς ρυθμούς, να δούμε ποια ερωτήματα θα επιλέξουν να απαντήσουν...
Α και πού είναι η Libby; Ακόμα περιμένω flash-something που θα μας δείξει την ιστορία της!
Συν ότι θα ενισχύσει την τραγικότητα του χαρακτήρα του Desmond αν τελικά επιλεγεί να γίνει ο επόμενος 'προστάτης' του νησιού, αφού έχει περάσει την προσωπική του Οδύσσεια για να καταφέρει να φύγει από αυτό και να επιστρέψει στην Πηνελόπη.
Πάντως μένουν μόνο 6 επεισόδια (το τελευταίο διπλό) και ακόμα κινείται με αργούς ρυθμούς, να δούμε ποια ερωτήματα θα επιλέξουν να απαντήσουν...
Α και πού είναι η Libby; Ακόμα περιμένω flash-something που θα μας δείξει την ιστορία της!

που τη θυμηθηκες αυτην ;darkness wrote:Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Πάντα πίστευα ότι ο Desmond θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για το τέλος, ίσως και να είναι ο candidate 108 (στον φάρο). Επειδή η Illana είπε ότι ο Jacob της έδωσε μια λίστα με 6 ονόματα, τους Sawyer, Hurley, Jack, Sayid, Jin ή Sun και άλλον έναν που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Η Kate όπως είπε ο 'Locke' στην Claire δεν είναι πλέον υποψήφια άρα δεν πρέπει να 'ναι στην λίστα.
αμα ειναι να επιστρεψει καποιος εγω θελω eko και ana-lucia

ασχετο αλλα εχει υπερφλωρεψει το cast, χρειαζονται επειγοντως τετοιοι χαρακτηρες
Θυμήστε μου λιγάκι ποια είναι η Libby, διάβασα στο wiki για τον χαρακτήρα αλλά δεν μου "έρχεται" καθόλου!!! 

μια τρελη που ηξερε τον hugo και την πυροβολησε ο μαυρουλης που ηθελε να σωσει το γιο του (καλα αμα καταλαβες τωραfotini wrote:Θυμήστε μου λιγάκι ποια είναι η Libby, διάβασα στο wiki για τον χαρακτήρα αλλά δεν μου "έρχεται" καθόλου!!!

δεν νομιζω να εκανε κατι σημαντικο, γι αυτο την εστειλαν
Σε ευχαριστώ!
Κατάλαβα ποιά λες, αλλά νόμιζα ότι είχε πεθάνει αυτός ο χαρακτήρας.
ναι βασικα, ειχε πεθανει,γι αυτο ρωτησα πως την θυμηθηκεfotini wrote:Σε ευχαριστώ!
βασικα οι μαυροι πατερας και γιος ζουν η κανω λαθος; ποτε θα γυρισουν στο νησι;
- gasparosoft
- Gbyte level
Ο πατέρας είχε πεθάνει στο πλοίο από την έκρηξη. Ο γιος μεγαλώνει με την γιαγιά του , θεία του , δεν θυμάμαι τι ήταν (τον είχε συναντήσει ο λοκ ή όχι; )
ΥΓ: Το lost έχει αρχίσει να πλατειάζει , αντίθετα με το fringe που ξαναξεκίνησε πολύ δυνατά
ΥΓ: Το lost έχει αρχίσει να πλατειάζει , αντίθετα με το fringe που ξαναξεκίνησε πολύ δυνατά
αντε να γυρισει ο γιος στο νησι τοτε, μην πω και η γιαγια του. απο οτι φαινεται το νησι εχει αρκετο χωρο αλλωστε, τοσοι ερχονταιgasparosoft wrote:Ο πατέρας είχε πεθάνει στο πλοίο από την έκρηξη. Ο γιος μεγαλώνει με την γιαγιά του , θεία του , δεν θυμάμαι τι ήταν (τον είχε συναντήσει ο λοκ ή όχι; )

καλη ιδεα,το fringe θα κατεβασω.
εψαχνα καποια νεα σειρα γιατι απο anime δεν βλεπω να τη βγαζω περα μεχρι να αρχισουν να βγαινουν της ανοιξης, θα υποχρεωθω να διαβασω για τη σχολη απο το βαρεμαρα (!)
- darkness
- Kilobyte level
Πώς είναι δυνατόν να μην θυμάστε την Libby, τον πιο σημαντικό χαρακτήρα στο lost μετά τον Jack;
Πέρα απ'την πλάκα, κάπου διάβασα πρόσφατα ότι θα εμφανιστεί ως guest star σε αυτή την season, απο 'κεί την θυμήθηκα.
Επίσης διάβασα ότι σαν guest star θα εμφανιστεί και η Shannon!
Όμορφα πράγματα.

Πέρα απ'την πλάκα, κάπου διάβασα πρόσφατα ότι θα εμφανιστεί ως guest star σε αυτή την season, απο 'κεί την θυμήθηκα.
Επίσης διάβασα ότι σαν guest star θα εμφανιστεί και η Shannon!

Όμορφα πράγματα.
Που το διάβασες, γιατί τότε θα μαζευτεί τρελό μπούγιο στο νησί ( ακόμα και φαντάσματα έχει αυτό το μέρος πάνω!!!)darkness wrote:Πώς είναι δυνατόν να μην θυμάστε την Libby, τον πιο σημαντικό χαρακτήρα στο lost μετά τον Jack;
Άντε να δούμε που το πάνε!
- darkness
- Kilobyte level
Δεν είπα ότι θα εμφανιστούν στο νησί!fotini wrote: Που το διάβασες, γιατί τότε θα μαζευτεί τρελό μπούγιο στο νησί ( ακόμα και φαντάσματα έχει αυτό το μέρος πάνω!!!)
Άντε να δούμε που το πάνε!

Μπορεί να τους συναντήσουν στα flash-sideways.
Δεν θυμάμαι πού το είχα δει, αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτά: http://news-briefs.ew.com/2010/01/12/lost-tca/, http://www.bscreview.com/2010/02/maggie ... -season-6/
Απ' ότι φαίνεται και ο Michael θα επιστρέψει...