Υπ οψην: Με γραφιστικη ορολογια,zweistein wrote:Τα έβλεπα εγώ, αν και αυτά τα έχουν κατατάξει επίσημα στην κατηγορια των animation και όχι τόσο ως "cartoons". Το legend of Korra δε δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει το δεύτερο βιβλίο ακόμα. Μου έχουν αρέσει παρα πολύ και τα 2 shows!
Cartoons: Αναφερονται κυριως σε μικρες ηλικιες και χρηριμοποιουν vector η render animation, Τα περισσοτερα ειναι βασισμενα στα comics...
Rage Cartoons: προσφατη ορολογια που περιγραφει cartoons που απευθυνονται σε ενηλικες και εχουν vector η render animation. (south park, family guy etc.)
Anime: Οι Ιαπωνες φτιαχνουν για πρωτη φορα ολοκληρομενο linework animation, που ηταν πολυ πιο ακριβο, και ετσι χρησιμοποιειται εξ αρχης ως υποθεση για μεγαλους. Η Ιαπωνια φτιαχνει την δικια της βιομηχανια και σημερα το anime αναφερεται στο ρεαλιστικο σχεδιο και στο στιλ, και οχι απαραιτητα στην προελευση του animation. ετσι αν εχεις δει animatrix, ενω ειναι αμερικανικο θεωρειται anime, και τα περισσοτερα Γαλικα κινουμενα σχεδια θεωρουνται anime επισης.
Μπούτσιρα: ελληνικο animation (η γιαγια ενος παιδιου σε ενα funpage ελεγε ολα τα κινουμενα σχεδια ετσι οποτε, στο ιδιο thread αποφασισαμε οτι αν ποτε φτιαξουμε ελληνικη βιομηχανια animation, θα τα λεμε ετσι...)
Αυτο που λες animation ειναι γενικοτερη ορολογια που τα συμπεριλαμβανει ολα, + το Legent of Korra ειναι αμφιλεγομενο, λογω του κοινου στο οποιο απευθυνεται... Σαν animation style ειναι κοντα στο anime, αλλα ειναι συγκεκριμενα κορεατικο anime
_________
Ουτε εμενα μου πολυαρεσε, ηταν πολυ forced ρε παιδι μου, το πρωτο ηταν πολυ καλυτερο :D Αλλα πως να το κανουμε, ελειπε η Tough και ο Soka!Gewitter wrote:Κεγώ τάχω δει και τα δύο...και το the last airbender(EPIC) και legend of Korra.Το δεύτερο δεν μ άρεσε τόσο για να είμαι ειλικρινής...