Ελληνικός κινηματογράφος
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
ΧΑΧΑ!Εγώ μια φορά είχα χαθεί σε κάτι δασώδεις εκτάσεις προς β.π μεριά(κεφαλάρι -πολιτεία κατι τέτοιο) και αφού είδα ένα ανθρωπάκι από μακριά ανάμεσα στους λύκους και τα τσακάλια σταμάτησα να ρωτήσω.Και ήταν ο Πανούσης και φορούσε και κολάν!Αλλά δεν λέω εξυπηρετικότατος!Ωστέ έχει και φιμέ τζάμια ο Λαζόπουλος;Μάλιστα μάλιστα.Όσο συμπαθής μου φαίνεται στην σάτιρα τόσο αντιπαθής μου είναι στις κινηματογραφικές του απόπειρες.Ειδικά στον καλύτερο μου φίλο ..
Εγώ πάλι Μ.Σάββατο φέτος είδα τον Πουλικάκο παρέα με εναν αράπη να είναι στην Κανάρη στο Κολωνάκι και να μην αφήνει τα αυτοκίνητα να περάσουν επειδή έκανε τον τροχονόμο...Σε κάποια φάση κάθισε κάτω και αναψε τσιγάρο στη μέση του δρόμου....και τι λεει στο παλικαρι τον οδηγό; Φιλαράκι τι φωνάζεις ασχολούμαι εγώ μαζί σου;Χχαχαχαχαχαχ μου έχει μέινει αυτο!!!Πρεπει να είχε πιει και τη γιαγιά του ο τύπος.......
Δεν μπορώ ότι μου είναι συμπαθής στη σάτιρά του. Παλιά μου άρεσε κάπως, αλλά πλέον δεν μπαίνω καν στον κόπο να τον παρακολουθήσω. Δεν με γεμίζει καθόλου. Δεν έχει κάτι καινούριο να δώσει. Το έχει κουράσει λίγο.Όσο συμπαθής μου φαίνεται στην σάτιρα τόσο αντιπαθής μου είναι στις κινηματογραφικές του απόπειρες.
The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Το έχει κουράσει πολύ και επαναλαμβάνεται...έλεος πια!!!Vasilis wrote:Δεν μπορώ ότι μου είναι συμπαθής στη σάτιρά του. Παλιά μου άρεσε κάπως, αλλά πλέον δεν μπαίνω καν στον κόπο να τον παρακολουθήσω. Δεν με γεμίζει καθόλου. Δεν έχει κάτι καινούριο να δώσει. Το έχει κουράσει λίγο.Όσο συμπαθής μου φαίνεται στην σάτιρα τόσο αντιπαθής μου είναι στις κινηματογραφικές του απόπειρες.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand