καλό είναι , όχι τίποτα τρελό αλλά καλό

Tα πρώτα επεισόδια δεν μου άρεσουν ούτε εμένα, απλώς βλέπονταν ευχάριστα! Μετά από ένα σημείο όμως η σειρά απογειώνετε!dexter wrote:το ξεκίνησα και εγώ![]()
καλό είναι , όχι τίποτα τρελό αλλά καλό
Κάθε Πέμπτη παίζετε στην Αμερική το επεισόδιο.. Δηλαδή Παρασκευή πρωί μπορείς να το βρεις στα γνωστά μέρη..samiwinch wrote:η σειρα οντως ειναι πολυ καλη!!!μεσα σε λιγοτερο απο βδομαδα ειδα ολα τα επεισοδια!!!![]()
καλα,ο Abed ειναι ο αντιστοιχος Sheldon απο Big Bang νομιζω,αν και οι υπολοιποι δεν πανε πισω...παντως,ο Abed ειναι θεουλης!!!σε καποιες στιγμες πραγματικα κοντεψα να πεθανω στα γελια!!!αξιζει πολυ η σειρα..!!![]()
ΥΓ : βγηκε το ep15 δηλαδη???χθες που το εψαξα λιγο στο piratebay δεν βρηκα κατι...θα το ξανατσεκαρω τωρα ομως και απο αλλου...γενικα,ποτε βγαινουν σε trackers τα νεα επεισοδια αυτης της σειρας??καθε Σαββατο βραδι προς Κυριακη???
Για ξαναδες ποιος ξέθαψε το θέμα ...samiwinch wrote:captain,μας εκαψες μου φαινεται ομαδικως!!!
καλα,αυτη ειναι μακραν η αγαπημενη μου σκηνη!!!πραγματικα ειχα λιωσει οταν την πρωτοειδα!!!respect στον θεουλη Abed!!!
some times its not funny like hilarious as if you were watching big bang theory.chriskin wrote:το εβαλα κι εγω να κατεβαινει αν και δεν ενθουσιαστηκα τοσο απο τα βιντεακια
(για να λετε ολοι οτι ειναι τοσο καλο, ομως, θα αξιζει μια δοκιμη)