Anime κανείς
- zweistein
- Wow! Terabyte level
η 1η ταινια ειναι μια εισαγωγή στην πλοκη κ παρουσίαση της ηρωίδας motoko.
η 2η ταινια ειναι ανάληση του τι γινεται μετα κ τι μνματα αφηνει για το μελλον.
η 1η ταινια ειναι παλια μεν, αλλα εχει δραση κ φάση.
στη 2η η motoko δεν εμφανιζεται (παρα μονο σε μια άλλη φαση κοντα στο τέλος), αλλα εχει φοβερά 3D computer graphics στο περιβάλον, κ πολυ ενδιαφέρουσα πλοκή.
μετα απο αυτα έχεις και τα επισοδεια του stand alone complex που ειναι 2 seasons με καμια 26αρια επισοδεια το καθένα.
στη 2η η motoko δεν εμφανιζεται (παρα μονο σε μια άλλη φαση κοντα στο τέλος), αλλα εχει φοβερά 3D computer graphics στο περιβάλον, κ πολυ ενδιαφέρουσα πλοκή.
μετα απο αυτα έχεις και τα επισοδεια του stand alone complex που ειναι 2 seasons με καμια 26αρια επισοδεια το καθένα.

Καλά τα 250gb τα έχω περάσει εδω και καιρό (από τότε που μπήκε η dsl στο σπίτι δεν κλείνει το pc )zweistein wrote:σημερα κλεινω 210gb με anime...
να παρει.. εχω καιρο να κατεβασω κατι καινουριο..
rofl...
ΑΑΑ και κάτι άλλο το anime δεν μπορείς να το βαρεθείς. Αυτή είναι η γνώμη!!!!

They may cut our wings,but we will never forget how flying was
To Ghost in the Shell είναι η καλύτερη ταινία anime που έχω δει. Ιδιαίτερα η ατάκα στο τέλος: The net is vast and infinite
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω 2 ταινίες που δεν αναφέρατε οι προηγούμενοι:
Blackjack
Perfect Blue
Και τα δύο θρίλερ
Το Blackjack με έναν χεορούργο που προσλαμβάνεται απο φαρμακευτική πολυεθνική για θεραπεύσει έναν ιο
Το Perfect Blue με μια τραγουδίστρια όπου ο stoker που την καταδιώκει να είναι η διπλή της προσωπικότητα. (Στην πραγματικότητα όλοι είναι τρελοί στν ταινία αλλά δεν θα αποκαλείψω τον πραγματικό δολοφόνο)[/b]
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω 2 ταινίες που δεν αναφέρατε οι προηγούμενοι:
Blackjack
Perfect Blue
Και τα δύο θρίλερ
Το Blackjack με έναν χεορούργο που προσλαμβάνεται απο φαρμακευτική πολυεθνική για θεραπεύσει έναν ιο
Το Perfect Blue με μια τραγουδίστρια όπου ο stoker που την καταδιώκει να είναι η διπλή της προσωπικότητα. (Στην πραγματικότητα όλοι είναι τρελοί στν ταινία αλλά δεν θα αποκαλείψω τον πραγματικό δολοφόνο)[/b]
- Geortsat
- byte level
- Academic status: MSc
Καλά, παιδιά μην τρελένεστε. Το anime και το manga είναι ασχολείες που κολλάς, ενώ παίζει να έχεις διαβάσει / δεί δύο σειρές όλες και όλες. Ο καθένας όπως βολεύεται ...
Υ.Γ.: Shion rulezzz ... !
Υ.Γ.: Shion rulezzz ... !
Do you feel a strange sadness as dusk falls?
This is the only time we can feel the lingering regrets of spirits who left our world.
-The legend of Zelda: Twillight Princess
This is the only time we can feel the lingering regrets of spirits who left our world.
-The legend of Zelda: Twillight Princess
- lordelesar
- byte level
Υπάρχει και 3η ταινία, TV special to be exact: Solid State Societyzweistein wrote:η 1η ταινια ειναι μια εισαγωγή στην πλοκη κ παρουσίαση της ηρωίδας motoko.

Πάνω κάτω έχω δει ότι έχεις δει και εσύ ακόμα και το digimont,pokemon που ήταν τέλειος βαρετά τα έχω δει!!Ένα καιρό είχα κόλληση με πολεμικές τέχνες κα πείρα παραμάζωμα όλα τα anime αυτού του στυλ αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι το Shoura no toki, ακόμα έχω δει ένα άλλο σε στυλ Escaflone,Kaze o mita shoen λεγοταν (στα αγγλικά The boy who saw the wind).Ακόμα και στον σινεμά πήγα για να δω anime έπαιζε ένα ωραίο, Κινούμενο κάστρο λεγόταν…. ήταν τρομερό το συστήνω να το δείτε όσοι δεν το έχετε κάνει.zweistein wrote:shion για πες μας τους τιτλους που έχεις μαζέψει απο anime να παρουμε κ εμεις προτάσεις..
Έχω δει και αρκετά ακόμα αλλά αυτή την στιγμή βαριέμαι να σηκωθώ και να πας να παρω την θήκη για να δω κάθε τίτλο!!!
Να σε ρωτήσω κάπου αναφέρεις ότι έχεις FF7!!!Τι ακριβός???Έχω δει απλά έχω την απορία!!!

They may cut our wings,but we will never forget how flying was