Lost - Spoiler

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Lost - Spoiler

Post by fotini » Tue Apr 06, 2010 9:15 pm

darkness wrote:Επίσης διάβασα ότι σαν guest star θα εμφανιστεί και η Shannon! :smt081
Όμορφα πράγματα.
Την είδαμε την Shannon, στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου, ήταν μέσα στο αεροπλάνο. Ίσως να την ξαναδούμε μέσω κάποιο flash από το αεροπλάνο.
darkness wrote:Δεν είπα ότι θα εμφανιστούν στο νησί! ;)
Μπορεί να τους συναντήσουν στα flash-sideways.
Θα έχει πιο πολύ πλάκα αν εμφανιστούν πάνω στο νησί ... :lol: :lol: :lol:
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Tue Apr 06, 2010 10:43 pm

fotini wrote: Την είδαμε την Shannon, στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου, ήταν μέσα στο αεροπλάνο. Ίσως να την ξαναδούμε μέσω κάποιο flash από το αεροπλάνο.
:shock: :shock: :shock:
Μου φαίνεται δεν παρακολουθείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ lost fotini, την μία δεν θυμάσαι την Libby, την άλλη θυμάσαι την Shannon μέσα στο αεροπλάνο...
Αστειεύομαι φυσικά :smt016
(μήπως ακούστηκε πολύ καμμένο το παραπάνω; :lol: )
Η Shannon δεν ήταν μέσα στο αεροπλάνο επειδή, απ' ότι είπε ο αδερφός της, η σχέση της στην Αυστραλία πήγαινε καλά και γι' αυτό δεν ήθελε να γυρίσει πίσω στην Αμερική (ή κάτι τέτοιο).
For science. You monster.
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Tue Apr 06, 2010 11:27 pm

darkness wrote:
fotini wrote: Την είδαμε την Shannon, στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου, ήταν μέσα στο αεροπλάνο. Ίσως να την ξαναδούμε μέσω κάποιο flash από το αεροπλάνο.
:shock: :shock: :shock:
Μου φαίνεται δεν παρακολουθείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ lost fotini, την μία δεν θυμάσαι την Libby, την άλλη θυμάσαι την Shannon μέσα στο αεροπλάνο...
Αστειεύομαι φυσικά :smt016
(μήπως ακούστηκε πολύ καμμένο το παραπάνω; :lol: )
Η Shannon δεν ήταν μέσα στο αεροπλάνο επειδή, απ' ότι είπε ο αδερφός της, η σχέση της στην Αυστραλία πήγαινε καλά και γι' αυτό δεν ήθελε να γυρίσει πίσω στην Αμερική (ή κάτι τέτοιο).
Κάπου την είδα!!! Κάπου ήταν στο Lost ήήή όχι???... θα πάω να κλάψω σε μια γωνιά για το λάθος που έκανα :smt010 :smt010 :smt011
Σοβαρά τώρα, δεν ήταν πουθενά??? Τότε θα την δούμε κάπου μαζί με τον Μπουν σε κάποιο βιντεάκι για το τι θα γινόταν εαν δεν έπεφτε το αεροπλάνο...
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Wed Apr 07, 2010 2:04 pm

fotini wrote: Κάπου την είδα!!! Κάπου ήταν στο Lost ήήή όχι???... θα πάω να κλάψω σε μια γωνιά για το λάθος που έκανα :smt010 :smt010 :smt011
There's no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake. ;)
(from Portal - Credits Song 'Still Alive') :smt016
fotini wrote: Σοβαρά τώρα, δεν ήταν πουθενά??? Τότε θα την δούμε κάπου μαζί με τον Μπουν σε κάποιο βιντεάκι για το τι θα γινόταν εαν δεν έπεφτε το αεροπλάνο...
Ίσως την είδες κάπου αλλού, στο lost πάντως στην τελευταία season δεν έχει εμφανιστεί πουθενά μέχρι στιγμής. Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήθελα να εμφανιστεί ως η ανταμοιβή του καπνού στον Sayid επειδή τον ακολούθησε, γιατί του 'υποσχέθηκε' ότι θα του δώσει το μόνο πράγμα που θέλησε ποτέ, το οποίο πέθανε στην αγκαλιά του! :lol:

Anyway, νέο επεισόδιο σήμερα, Happily Ever After. Ντεσμοντοκεντρικό νομίζω, δεν το είδα ακόμα. Όταν το δω, επιστρέφω για σχολιασμό.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Apr 07, 2010 2:20 pm

ο οδηγος του desmond ειναι απλα θεος, τουλαχιστον μεχρι το 11.20 (δεν ξερω τι μπορει να βγει παρακατω, lost ειναι ,οι οδηγοι ειναι λογικο να βγαλουν κανα minigun )
-------
No, mr. Hume. She's my half sister
Last edited by chriskin on Wed Apr 07, 2010 2:54 pm, edited 2 times in total.
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level

Post by lost_noni_dw » Wed Apr 07, 2010 2:53 pm

Περα απο τα επεισοδια ολα τα λεφτα ειναι τα lost untangled videakia που εχει στο site του lost στο abc!!! Σχολιαζουν κ καλα τα επεισοδια κ πραγματικα μερικα ειναι απλα τελεια, πολυ γελιο ομως!!! :smt005 :smt005 :smt005
Image
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Wed Apr 07, 2010 3:06 pm

Της Πόπης στο σημερινό επεισόδιο. O J. J. Abrams πρέπει να είναι παρανοικός (fringe και lost) :lol:
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *Natasa* » Sun Apr 11, 2010 12:20 pm

chriskin wrote:ο οδηγος του desmond ειναι απλα θεος,
Ο οδηγός του Desmond,ήταν αυτός που ήταν μέσα στο πλοίο στην προηγούμενη σαιζόν (αυτό που είχε στείλει ο Γουίντμορ με Κίμι κτλ κτλ),αν θυμάστε, αυτός που ήταν ήδη ετοιμοθάνατος μέσα σε ένα δωμάτιο που είχαν κλείσει τον Ντέσμοντ και τον Σαίντ!

PS(offtopic):Το Fringe συνεχίζει να τα σπάει και στα νέα επεισόδια!(μετά το break)
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Apr 11, 2010 3:17 pm

*Natasa* wrote:
Ο οδηγός του Desmond,ήταν αυτός που ήταν μέσα στο πλοίο στην προηγούμενη σαιζόν (αυτό που είχε στείλει ο Γουίντμορ με Κίμι κτλ κτλ),αν θυμάστε, αυτός που ήταν ήδη ετοιμοθάνατος μέσα σε ένα δωμάτιο που είχαν κλείσει τον Ντέσμοντ και τον Σαίντ!

PS(offtopic):Το Fringe συνεχίζει να τα σπάει και στα νέα επεισόδια!(μετά το break)

το fringe τωρα το αρχισα , μακαρι να τα σπαει το ιδιο αγρια και η δευτερη σαιζον

Καλα , σοβαρα ομως : ΠΩΣ τον θυμασαι;;; :smt017 :smt017 το διαβασες καπου η το παρατηρησες εσυ ;
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Sun Apr 11, 2010 3:18 pm

Το παρατήρησα καλέ! Έχω καλή μνήμη :-D

and only for you...
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level

Post by lost_noni_dw » Sun Apr 11, 2010 4:11 pm

*Natasa* wrote: Ο οδηγός του Desmond,ήταν αυτός που ήταν μέσα στο πλοίο στην προηγούμενη σαιζόν (αυτό που είχε στείλει ο Γουίντμορ με Κίμι κτλ κτλ),αν θυμάστε, αυτός που ήταν ήδη ετοιμοθάνατος μέσα σε ένα δωμάτιο που είχαν κλείσει τον Ντέσμοντ και τον Σαίντ!
Και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει... :-)
Image
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Tue Apr 13, 2010 1:12 am

*Natasa* wrote:
Απίστευτη. Εμένα δεν μου θύμισε απολύτως τίποτα. Και θεωρούσα ότι παρατηρώ σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες στο lost. Ήταν ο τύπος που δεν κατάφερε να βρει κάποια 'σταθερά' (όπως ο Ντέσμοντ την Πηνελόπη) και τα 'παιξε από το πέρα-δώθε στον χωροχρόνο! Nice one!
Το τελευταίο πάντως κατ' εμέ ήταν φοβερό, όπως όλα του Ντέσμοντ. Μαζί με του Ρίτσαρντ χαλαρά τα καλύτερα της σεζόν μέχρι στιγμής. Στο τέλος ο Ντέσμοντ δείχνει να ξέρει τι πρέπει να κάνει και στις δύο παράλληλες 'διαστάσεις'. I vote for him ως τον επικρατέστερο candidate!
Α και κάτι που διάβασα στην lostpedia:
Penny asks Desmond to meet her at a coffee shop on Melrose and Sweetzer in Los Angeles. There is no coffee shop on Melrose and Sweetzer. However, there is an antique shop called "Thanks for the Memories."
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level

Post by lost_noni_dw » Thu Apr 15, 2010 3:41 pm

Αχ γιατι δεν εβαλαν τον Hurley να πει:"You've got a bit of Ilana on you"οπως με εκεινο τον τυπο στην πρωτη σαιζον :lol:
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Apr 15, 2010 4:46 pm

lost_noni_dw wrote:Αχ γιατι δεν εβαλαν τον Hurley να πει:"You've got a bit of Ilana on you"οπως με εκεινο τον τυπο στην πρωτη σαιζον :lol:

το σκεφτηκα κι εγω αυτο :lol: :lol:

παντα ο θανατος της Ilana ηταν τελειως ηλιθιος, εκανε μπαμ οτι θα γινει Ωρα πριν: δεν μπορουσε να τα δωσει στον αλλον που δεν θα πεθαινε με τιποτα; και εκτος απο αυτο, επρεπε και να τα κοπανησει στο πατωμα;;
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level

Post by lost_noni_dw » Thu Apr 15, 2010 5:20 pm

chriskin wrote:
lost_noni_dw wrote:Αχ γιατι δεν εβαλαν τον Hurley να πει:"You've got a bit of Ilana on you"οπως με εκεινο τον τυπο στην πρωτη σαιζον :lol:

το σκεφτηκα κι εγω αυτο :lol: :lol:

παντα ο θανατος της Ilana ηταν τελειως ηλιθιος, εκανε μπαμ οτι θα γινει Ωρα πριν: δεν μπορουσε να τα δωσει στον αλλον που δεν θα πεθαινε με τιποτα; και εκτος απο αυτο, επρεπε και να τα κοπανησει στο πατωμα;;
Ελα ντε χαζη ντιπ η κοπελα :smt017.Μαρεσε ομως κ αυτο που ειπε ο Μπεν οτι να δουμε τι θα γινει οταν το νησι τελειωσει κ με εμας...
Image
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Thu Apr 15, 2010 8:19 pm

Ευτυχώς που πέθανε αυτή, δε την πήγαινα απ'την αρχή :-p Βέβαια πέθανε υπερβολικά χαζά για τα δεδομένα της τρομερής προστάτη των εκλεκτών :roll:

Και επίσης,Desmond rules, και στην παράλληλη πραγματικότητα! :-D

and only for you...
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Tue Apr 20, 2010 1:31 am

Desmond rules αναμφισβήτητα.
Το ερώτημα είναι γιατί χτύπησε τον Locke με το αμάξι; Ήθελε να τον κάνει να "θυμηθεί" μέσω μιας near-death experience (βλέπε Charlie) ή μήπως ο ίδιος θυμήθηκε ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει στο νησί και ήθελε εκδίκηση; :lol:
Και λέω προσπάθησε γιατί αποκλείεται να ξεφoρτωνόταν τόσο εύκολα τον Desmond... Δεν είναι Ilana...
(Να 'τη και η Libby αν και εγώ ήθελα να δω τι ρόλο έπαιζε στο original timeline που την είχαν δείξει στο ψυχιατρείο.)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Apr 20, 2010 1:39 am

darkness wrote:Desmond rules αναμφισβήτητα.
Το ερώτημα είναι γιατί χτύπησε τον Locke με το αμάξι; Ήθελε να τον κάνει να "θυμηθεί" μέσω μιας near-death experience (βλέπε Charlie) ή μήπως ο ίδιος θυμήθηκε ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει στο νησί και ήθελε εκδίκηση; :lol:
Και λέω προσπάθησε γιατί αποκλείεται να ξεφoρτωνόταν τόσο εύκολα τον Desmond... Δεν είναι Ilana...
(Να 'τη και η Libby αν και εγώ ήθελα να δω τι ρόλο έπαιζε στο original timeline που την είχαν δείξει στο ψυχιατρείο.)
μονο μην εχει απλα σπασει το ποδι του και συνεχισει με σπασμενο ποδι, τοτε θα ειναι σαν να εχουν κλεψει το ιδιο τους το σεναριο
και αλλη συνεχεια δεν βλεπω εκτος απο:
η θα πεθανει (που δεν παιζει) , η θα σπασει κανα ποδι (αντιγραφη) , η δεν θα παθει τιποτα απολυτως (ψευτια τελειως)
:???:
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Tue Apr 20, 2010 8:27 pm

chriskin wrote: μονο μην εχει απλα σπασει το ποδι του και συνεχισει με σπασμενο ποδι, τοτε θα ειναι σαν να εχουν κλεψει το ιδιο τους το σεναριο
η θα πεθανει (που δεν παιζει) , η θα σπασει κανα ποδι (αντιγραφη) , η δεν θα παθει τιποτα απολυτως (ψευτια τελειως)
Αντιγραφή από πού; Απ' το Fringe; Συνέβη κάτι αντίστοιχο;
Γιατί δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα και δεν είμαι σίγουρος αν θα το κάνω κάποια στιγμή...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Apr 20, 2010 8:38 pm

darkness wrote:
chriskin wrote: μονο μην εχει απλα σπασει το ποδι του και συνεχισει με σπασμενο ποδι, τοτε θα ειναι σαν να εχουν κλεψει το ιδιο τους το σεναριο
Αντιγραφή από πού; Απ' το Fringe; Συνέβη κάτι αντίστοιχο;
Γιατί δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα και δεν είμαι σίγουρος αν θα το κάνω κάποια στιγμή...
οχι ρε συ, απο τον locke που ειχε πεσει εννοω
ο locke δεν ηταν που επεσε απο ενα ιδιο πηγαδι και εσπασε το ποδι του;

(Εγω πριν μια βδομαδα αρχισα fringe απο μηνυμα σε αυτο το thread . ειναι απλα Τελειο. εκει που το lost αρκετες φορες με εχει κανει να βαρεθω σε καποια επεισοδια, στο fringe δεν νομιζω οτι εγινε ποτε. αμα θελεις 720p επεισοδια της πρωτης season , επειδη εχουν Αισχρο seeding (με 5kbps κατεβαιναν :smt013 :smt013 ),μπορω να στα φερω εγω στη σχολη καμια μερα)
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Tue Apr 20, 2010 9:46 pm

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε τέσσερα επεισόδια τελειώνει η σειρά, και μέσα σε αυτά τα επεισόδια πρέπει να μας απαντήσουν όλες μας τις απορίες???
Άμα σκοτώσουν τον Ντέσμοντ τότε θα έχουν αφήσει πάρα πολλά κενά!!! Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι γιατί ο μαύρος καπνός θέλησε να τον σκοτώσει? Ίσως γιατί τον θεωρεί απειλή...γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να αντέξει σε τόσο μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο!!!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Apr 20, 2010 9:49 pm

fotini wrote:Έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε τέσσερα επεισόδια τελειώνει η σειρά, και μέσα σε αυτά τα επεισόδια πρέπει να μας απαντήσουν όλες μας τις απορίες???
Άμα σκοτώσουν τον Ντέσμοντ τότε θα έχουν αφήσει πάρα πολλά κενά!!! Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι γιατί ο μαύρος καπνός θέλησε να τον σκοτώσει? Ίσως γιατί τον θεωρεί απειλή...γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να αντέξει σε τόσο μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο!!!
μπορει να μην προσπαθησε να τον σκοτωσει και το οτι τον εριξε να ηταν καποιο τεστ

πως εκανε ο αλλος τεστ πανω στον καημενο τον ντεσμοντ με το ρευμα, τετοια φαση
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”