Lost - Spoiler
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Lost - Spoiler
Παντως δεν νομιζω να τον σκοτωσε ο Sayid δεν τον εχω για τοοοοσο αναισθητο ακομη κ τωρα που κυκλοφορει σαν υπνωτισμενος...

- gasparosoft
- Gbyte level
Ο Desmond μάλλον είναι ο νέος Jacob.
ΥΓ: Το Fringe συνεχίζει να τα σπάει. Αν και νομίζω πως ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπος που πέρασε την γέφυρα από το παράλληλο σύμπαν.
ΥΓ: Το Fringe συνεχίζει να τα σπάει. Αν και νομίζω πως ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπος που πέρασε την γέφυρα από το παράλληλο σύμπαν.
αμα ηταν να τον σκοτωνε θα το εδειχνεlost_noni_dw wrote:Παντως δεν νομιζω να τον σκοτωσε ο Sayid δεν τον εχω για τοοοοσο αναισθητο ακομη κ τωρα που κυκλοφορει σαν υπνωτισμενος...
λογικα θα "ξε-υπνωτιστικε" μολις του ειπε ο desmond για το τι θα πει στην κοπελα
- lost_noni_dw
- Mbyte level
Λιγο ασχετο αλλα μονο εγω εχω ζαλιστει με τα περα δωθε στο νησι(η κ στο αλλο το νησακι)?Δεν καθονται πια σε ενα μερος σκουλικια εχει ο πισινος τους? 

lost_noni_dw wrote:Λιγο ασχετο αλλα μονο εγω εχω ζαλιστει με τα περα δωθε στο νησι(η κ στο αλλο το νησακι)?Δεν καθονται πια σε ενα μερος σκουλικια εχει ο πισινος τους?

δικιο εχεις
- darkness
- Kilobyte level
Σωστός, το είχα ξεχάσει αυτό.chriskin wrote: οχι ρε συ, απο τον locke που ειχε πεσει εννοω
ο locke δεν ηταν που επεσε απο ενα ιδιο πηγαδι και εσπασε το ποδι του;

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
For science. You monster.
μπα δεν με ενθουσιαζουν ιδιατερα αυτα με το διαστημα
θα παω αυριο να παρω μερικα dvd να τα γραψω, δευτερα απογευμα και τριτη μπορω να στα φερω οπου θες (τεταρτη φευγω ομως διακοπες)
θα παω αυριο να παρω μερικα dvd να τα γραψω, δευτερα απογευμα και τριτη μπορω να στα φερω οπου θες (τεταρτη φευγω ομως διακοπες)
- darkness
- Kilobyte level
Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο τώρα, η αγωνία μου έφτασε στα ύψη στην φάση της επανένωσης Jin-Sun! Είχαμε δει και τον άκυρο θάνατο της Ilana στο προηγούμενο και περίμενα να μην έχουν κλείσει τους πυλώνες και να βαφτεί η 'συγκινητική' αυτή στιγμή στο αίμα (υπερβολές
)! Επιπλέον το συζήτησα και με άλλα δύο άτομα και μου είπαν το ίδιο! Κανένας άλλος;
(Πώς έχω διάθεση κάθε φορά να σχολιάσω επεισόδιο λίγο πριν κυκλοφορήσει το επόμενο;
)

(Πώς έχω διάθεση κάθε φορά να σχολιάσω επεισόδιο λίγο πριν κυκλοφορήσει το επόμενο;

darkness wrote:Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο τώρα, η αγωνία μου έφτασε στα ύψη στην φάση της επανένωσης Jin-Sun! Είχαμε δει και τον άκυρο θάνατο της Ilana στο προηγούμενο και περίμενα να μην έχουν κλείσει τους πυλώνες και να βαφτεί η 'συγκινητική' αυτή στιγμή στο αίμα (υπερβολές)! Επιπλέον το συζήτησα και με άλλα δύο άτομα και μου είπαν το ίδιο! Κανένας άλλος;
![]()
(Πώς έχω διάθεση κάθε φορά να σχολιάσω επεισόδιο λίγο πριν κυκλοφορήσει το επόμενο;)

δεν το σκεφτηκα μονο εγω αυτο ε;
θα ηταν τοσο Τελειο αμα γινοταν

- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
darkness wrote:Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο τώρα, η αγωνία μου έφτασε στα ύψη στην φάση της επανένωσης Jin-Sun! Είχαμε δει και τον άκυρο θάνατο της Ilana στο προηγούμενο και περίμενα να μην έχουν κλείσει τους πυλώνες και να βαφτεί η 'συγκινητική' αυτή στιγμή στο αίμα (υπερβολές)! Επιπλέον το συζήτησα και με άλλα δύο άτομα και μου είπαν το ίδιο! Κανένας άλλος;
![]()
(Πώς έχω διάθεση κάθε φορά να σχολιάσω επεισόδιο λίγο πριν κυκλοφορήσει το επόμενο;)
Δυστυχώς δε θα έχει επόμενο!!
Όχι γι' αυτή την εβδομάδα δηλαδή..την επόμενη Τετάρτη πλέον!
Αυτό με τους πυλώνες πέρασε και από το δικό μου μυαλό, ελπίζοντας όμως να μη γίνει πραγματικότητα γιατί λέω "έλεος,από την προηγούμενη σαιζόν ψάχνονται, και τώρα θα ψοφίσουν κ οι δύο?? "
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
and only for you...
ειναι καιρος να αρχισουν να ξεκαθαριζουν οι υποψηφιοι
αμα δεν ξερουμε ποιος απο τους δυο ειναι ο σωστος υποψηφιος, ας κανουν και οι δυο μπαμ να σιγουρευτουμε οτι δεν ειναι κανενας τους
(δεν θα εχει αυτη τη βδομαδα; δεν το ειχα προσεξει αυτο
)
αμα δεν ξερουμε ποιος απο τους δυο ειναι ο σωστος υποψηφιος, ας κανουν και οι δυο μπαμ να σιγουρευτουμε οτι δεν ειναι κανενας τους

(δεν θα εχει αυτη τη βδομαδα; δεν το ειχα προσεξει αυτο

- lost_noni_dw
- Mbyte level
- *Natasa*
- Mbyte level
Απλά υπομονή για άλλη μια βδομάδα.. τώρα που φτάνει στο τέλος πρέπει να το καθυστερήσουν με κάθε δυνατό τρόπο,οπότε σου λέει,ας κάνουμε ένα break..πφφ..
and only for you...
and only for you...
- darkness
- Kilobyte level
Κρίμα. Εγώ θα προτιμούσα το break να γίνει πριν το τελευταίο διπλό για να ενταθεί η αγωνία ακόμα περισσότερο!
Επειδή λογικά το προτελευταίο θα είναι τρελό cliffhanger.

Καλύτερα όμως τώρα, γιατί εαν το έβαζαν πριν το τέλος θα μας έσπαγαν τα νεύρα!darkness wrote:Κρίμα. Εγώ θα προτιμούσα το break να γίνει πριν το τελευταίο διπλό για να ενταθεί η αγωνία ακόμα περισσότερο!
Ούτε και εγώ, με την χαρά έμεινα ότι ήρθε Τετάρτη και θα δω καινούριο επεισόδιο!chriskin wrote:(δεν θα εχει αυτη τη βδομαδα; δεν το ειχα προσεξει αυτο)

- *Natasa*
- Mbyte level
Μη χαιρόμαστε και πολύ!Ποιος εγγυάται ότι δε θα ξανακάνουν break κ άλλη φορά και δη πριν το τελευταίο διπλό??!
Μας κρατάνε στα χέρια τους,κ μπορούν να παίζουν με τα νεύρα μας όσο θέλουν [δυστυχώς]
Μας κρατάνε στα χέρια τους,κ μπορούν να παίζουν με τα νεύρα μας όσο θέλουν [δυστυχώς]

and only for you...
and only for you...
Όχι, όχι, μα κοίταξα στο wikipedia, στην πιο έγκυρη πηγή, και λέει ότι δεν θα έχουν άλλο break!!!*Natasa* wrote:Μη χαιρόμαστε και πολύ!Ποιος εγγυάται ότι δε θα ξανακάνουν break κ άλλη φορά και δη πριν το τελευταίο διπλό??!
Τι προσπαθείς να υπονοήσεις?????

- *Natasa*
- Mbyte level
Ωπ ωπ, relaxfotini wrote: Όχι, όχι, μα κοίταξα στο wikipedia, στην πιο έγκυρη πηγή, και λέει ότι δεν θα έχουν άλλο break!!!
Τι προσπαθείς να υπονοήσεις?????
Ελπίζω, και λέω ελπίζω γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε, ότι δεν θα έχει άλλη διακοπή!!! Έξι χρόνια μας έχουν σπάσει τα νεύρα, ας μάθουμε επιτέλους τι είναι αυτός ο μαύρος καπνός!!! (---> Θέλω να μάθω τι γίνεται στο LOST TΩΡΑ ΛΕΜΕ!!!)

Θα μάθουμε, που θα πάει!!Προφανώς και δε θέλω άλλο break! Μακάρι να το πάνε σερί, γιατί τη βδομάδα που πέρασε ένιωθα ότι κάτι έλειπε όσο και να το κάνουμε..!

and only for you...
and only for you...
- darkness
- Kilobyte level
Το κοίταξα και στο tv.com και λέει ότι το τελευταίο θα παιχτεί την ίδια βδομάδα με το προτελευταίο, στις 23/5 (Κυριακή!). 31/5 ξεκινά η εξεταστική οπότε στο τσακ την γλυτώσαμε! 
Αφού λοιπόν δεν έχουμε τίποτα νέο αυτή την βδομάδα, ας συζητήσουμε καμμιά θεωρία...
Θα υπάρξει επόμενος Jacob; Αν ναι ποιος θα είναι; Θα καταστρέψουν τελικά τον καπνό ή θα τα καταφέρει να φύγει απ' το νησί;
Αν οι Jacob & man in black αντιπροσωπεύουν κατά κάποιον τρόπο το καλό και το κακό, δεν αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Δηλαδή ακόμα κι αν καταφέρουν να "σκοτώσουν" τον man in black, μήπως και πάλι θα βρεθεί αντικαταστάτης του; (ιδανικός candidate για αυτή την περίπτωση νομίζω ότι θα 'ναι ο Sayid!
)

Αφού λοιπόν δεν έχουμε τίποτα νέο αυτή την βδομάδα, ας συζητήσουμε καμμιά θεωρία...

Θα υπάρξει επόμενος Jacob; Αν ναι ποιος θα είναι; Θα καταστρέψουν τελικά τον καπνό ή θα τα καταφέρει να φύγει απ' το νησί;
Αν οι Jacob & man in black αντιπροσωπεύουν κατά κάποιον τρόπο το καλό και το κακό, δεν αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Δηλαδή ακόμα κι αν καταφέρουν να "σκοτώσουν" τον man in black, μήπως και πάλι θα βρεθεί αντικαταστάτης του; (ιδανικός candidate για αυτή την περίπτωση νομίζω ότι θα 'ναι ο Sayid!

- lost_noni_dw
- Mbyte level
Ο Locke-man in black-καπνος απ το νησι δεν φευγει που να χτυπιεται.Τωρα για ολα τα υπολοιπα ετσι οπως τα εχουνε κανει να δω τι θα προλαβουν να δειξουν στο επομενο επεισοδιο κ στο φιναλε... 

Ναι, αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση, ότι έχουν κρατήσει τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να λυθούν μέχρι τώρα χωρίς καν να τα αγγίξουν!lost_noni_dw wrote:Ο Locke-man in black-καπνος απ το νησι δεν φευγει που να χτυπιεται.Τωρα για ολα τα υπολοιπα ετσι οπως τα εχουνε κανει να δω τι θα προλαβουν να δειξουν στο επομενο επεισοδιο κ στο φιναλε...
Πάντως, δεν το έχω για απόλυτο ότι δεν θα καταφέρει να φύγει από το νησί ο καπνός. Οι επιφυλάξεις μου είναι στο ότι δεν ξέρουμε μέχρι τώρα ποιά και τι είναι η κάθε πλευρά!!!
darkness wrote:Αφού λοιπόν δεν έχουμε τίποτα νέο αυτή την βδομάδα, ας συζητήσουμε καμμιά θεωρία...
Αν οι Jacob & man in black αντιπροσωπεύουν κατά κάποιον τρόπο το καλό και το κακό, δεν αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Δηλαδή ακόμα κι αν καταφέρουν να "σκοτώσουν" τον man in black, μήπως και πάλι θα βρεθεί αντικαταστάτης του; (ιδανικός candidate για αυτή την περίπτωση νομίζω ότι θα 'ναι ο Sayid!)

- darkness
- Kilobyte level
Πάντως αν η επιλογή candidate γίνεται αξιοκρατικά
, τότε η θέση του Jacob ανήκει στον Ντέσμοντ. Ο άνθρωπος πέρασε 3 χρόνια στο νησί πατώντας ένα κουμπί κάθε 108 λεπτά, απλά και μόνο επειδή του είπαν ότι με αυτή του την πράξη σώζει τον κόσμο. Αν δεν είναι αυτό αφοσίωση προς την "δουλειά" του σαν Jacob (save the world?), δεν ξέρω τι θα μπορούσε να ήταν... Και δεδομένου ότι ο Jacob τους φέρνει στο νησί, ίσως αυτά τα 3 χρόνια να ήταν κάτι σαν δοκιμασία για να δει κατά πόσο είναι ικανός να τον διαδεχθεί.
Από την άλλη ο Ντέσμοντ είναι λίγο προφανής επιλογή (αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί σαν candidate) και οι σεναριογράφοι συνήθως θέλουν να μας εκπλήσσουν με τις επιλογές τους. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο τους παίρνει πλέον.
Πιστεύω στο αυριανό 'The Candidate' θα μάθουμε επιτέλους αν όντως είναι αυτός ο εκλεκτός!

Από την άλλη ο Ντέσμοντ είναι λίγο προφανής επιλογή (αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί σαν candidate) και οι σεναριογράφοι συνήθως θέλουν να μας εκπλήσσουν με τις επιλογές τους. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο τους παίρνει πλέον.
Πιστεύω στο αυριανό 'The Candidate' θα μάθουμε επιτέλους αν όντως είναι αυτός ο εκλεκτός!