Master_ex wrote:Είδα σε μία αφίσα ότι πρόκειται να παίξουν το κινούμενο κάστρο αλλά δεν θυμάμαι πότε και που (μάλιστα ελπίζω να μην το παίξανε και το λέω εκ των υστέρων...).
To έπαιζε τη παρασκευή στο Χ... ελπίζω να το είδες αλλιώς συγνώμη αλλα τώρα είδα το θέμα...
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας
Παιδια ψαχνω ενα anime με ονομα Aoki Densetsu Shoot. μπορω να βρω εως το 31 episode.οποιος μπορει να βοηθησει ας μου κανει pm.Ευχαριστω εκ των προτερων.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
necrofear_13 wrote:Παιδια ψαχνω ενα anime με ονομα Aoki Densetsu Shoot. μπορω να βρω εως το 31 episode.οποιος μπορει να βοηθησει ας μου κανει pm.Ευχαριστω εκ των προτερων.
ειδα αρκετες ταινιες τον τελευταίο μήνα.. τελικά ο Hayao Miyazaki ειναι απλά τέλειος παιδιά.. τι να πώ... mononoke-hime, spirited away και howl's moving castle ειναι must see!!!!
Το παρακατω post αναφερεται κυριως σε οσους παρακολουθουν το manga του naruto και εχουν διαβασει και το kakashi gaiden.Οπως θα εχετε προσεξει η αγωνια στα τελευταια episode κορυφωνεται.Γενικα εχω μπει σε πολλες σκεψεις.Μια που μου ηρθε ειναι η εξης.Αρχικα ο mandara οσες φορες τον δειχνει στο manga εχει παντα κρυμμενο το δεξι του ματι.Ακομα και στο σημειο με το eternal mangekyou παλι φαινεται μονο το δεξι του ματι.ΕΠισης τον δειχνει να περνει μονο το αριστερο ματι απο τον αδερφο του και οχι το δεξι.Οποτε σκεφτομαι εγω μηπως ειχε τυφλωθει το δεξι του ματι και ετσι οταν πηρε το αριστερο ειχε μονο ενα eternal mangekyou.Επισης πλεον ολοι ξερουμε οτι ο tobi ειναι ο mandara και πιθανον στο σωμα του obito.Τωρα σκεφτομαι εγω υπουλα.Ο obito ειχε δωσει το αριστερο του ματι στον kakashi και οτ δεξι ηταν μια χαρα.Οποτε μαλλον ο mandara αφου ειχε ενα τυφλωμενο ματι(το δεξι) μπηκε με καποιο τροπο το σωμα του obito ωστε να εχει το αριστερο ματι eternal mangekyou και το δεξι απλοα sharingan.Υποθεσεις ειναι αυτα.Ακουω τις γνωμες σας.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
Να σου υπενθυμήσω κάτι.......... ο Οbito είναι νεκρός. Δεν υπάρχει περίπτωση να διατηρήθηκε το σώμα του ώστε να το πάρει ο Madara... Καλοδεχούμενα όλα τα σενάρια, αλλά μην κάνουμε και υποθέσεις πάνω στα δεδομένα!!!
O obito ειναι νεκρος οντως αλλα σιγουρα ο mandara ειναι στο σωμα του obito κατα τι δικη μου αποψη τουλαχιστον.πες οτι σου φαινεται αδυνατον να πηγε στο σωμα του με καποιο τροπο ο mandara?Εγω μια υποθεση εκανα παντως θα δουμε ολη τη συνεχεια συντομως.Ουτοσι αλλως anime ειναι δεν νομιζω οτι ισχυουν οι φυσικοι νομοι εκει ωστε να μην διατηρηθει το σωμα του.
ωραία, και τώρα θα κάνω μια μινι παρουσίαση ενος νέου anime!!
ladies and gents Straight Jacket
ενα must see anime βασισμένο στο βιβλίο του Sakaki Ichirou
το anime αυτο μόλις βγήκε με 3 OVA πολύ πιθανό μονο για promo σκοπό ώστε να έρθει το κανονικό full anime σύντομα.
το 1ο episode ειναι subbed και μπορείτε να το απολαυσετε.
είναι τοποθετημένο σε μια κοινωνια που η μαγεια ειναι επιστημη (κατι σαν Full metal Alchemist) αλλα στον κόσμο αυτό, όποιος την χρησιμοποιεί μπαίνει στο ρίσκο να γίνει δαίμονας.