Ταινία της ημέρας
- Shocker
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Πωπω,καλα υπάρχει ανθρωπος που να μην εχει δει το American History X?
Απο τις καλυτερες και σοβαροτερες ταινιες.
Και ο Edward Norton,ως συνηθως θεός!
Πραγματι,και το 25th ώρα ειναι πολυ καλη ταινια[αφου παιζει ο Νορτον]!Εχει και μια σκηνη,που ειναι στην τουαλέτα,σε εναν καθρεπτη και αρχιζει εναν μονολογο ολα τα λεφτα σας λεω!
Απο τις καλυτερες και σοβαροτερες ταινιες.
Και ο Edward Norton,ως συνηθως θεός!
Πραγματι,και το 25th ώρα ειναι πολυ καλη ταινια[αφου παιζει ο Νορτον]!Εχει και μια σκηνη,που ειναι στην τουαλέτα,σε εναν καθρεπτη και αρχιζει εναν μονολογο ολα τα λεφτα σας λεω!
Ενδιαφέρον είναι το Darkly Scanner με τον Κιάνου Ριβς που είναι περασμένο με υπολογιστή για να μοιάζει σαν κόμιξ.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- crash_override
- Wow! Terabyte level
The man from earth.
Πραγματικα αξιζει να το δειτε!Ταινια επιστημονικης φαντασιας χωρις ειδικα εφφε,σκηνες δρασης,ερωτικες σκηνες κλπ.Αποδειξη ισως οτι οι πολυ καλες ταινιες δεν χρειαζεται να ειναι mainstream και να εχουν τεραστιο budget.
Δεν εχει καν πολυ καλο acting οσο μπορω να κρινω,αλλα ειναι πραγματικα σε "καρφωνει" στην καρεκλα σου.Μαλιστα αξιζει να αναφερθει οτι εγινε γνωστη λογω torrent sharing και ο παραγωγος της εστειλε μνοιμονιο στα sites ευχαριστωντας που εβγαλαν την ταινια απο την αφανεια !
Πραγματικα αξιζει να το δειτε!Ταινια επιστημονικης φαντασιας χωρις ειδικα εφφε,σκηνες δρασης,ερωτικες σκηνες κλπ.Αποδειξη ισως οτι οι πολυ καλες ταινιες δεν χρειαζεται να ειναι mainstream και να εχουν τεραστιο budget.
Δεν εχει καν πολυ καλο acting οσο μπορω να κρινω,αλλα ειναι πραγματικα σε "καρφωνει" στην καρεκλα σου.Μαλιστα αξιζει να αναφερθει οτι εγινε γνωστη λογω torrent sharing και ο παραγωγος της εστειλε μνοιμονιο στα sites ευχαριστωντας που εβγαλαν την ταινια απο την αφανεια !

"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
chained to all the places that he never wished to stay."
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
My personal best με διαφορά!!!sagwnias wrote:Παιδια ειδα προχτες το American History X και πραγματικα επαθα πλακα!!! Απιστευτη ταινια...
Την εχει δει κανεις;
Αυτή η ταινία κυριολεκτικά με επηρέασε σε τεράστιο βαθμό, με έκανε να κάτσω να ασχοληθώ με τους νεο-Ναζί και με την "τύφλωση" των ανθρώπων, ανάλογα με τις εμπειρίες τους... Γενικά θα μπορούσα να μιλάω για αυτή την ταινία πάνω από 2 μέρες ακατάπαυστα και πάλι να έχω και άλλα!!! Ενημερωτικά την έχω δει πάνω από 20 φορές...
Η δευτερη αγαπημένη μου ταινία ειναι το αριστούργημα του Κιούμπρικ, το διαχρονικό και αξεπέραστο "Κουρδιστό πορτοκάλι"! όποιος δεν το έχει δει σπεύσατε αμέσως!!!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
την τελευταία βδομάδα είδα το blood diamond
πολύ καλή ταινία, ρεαλιστική και δυνατή!
και το the prestige.
για ταινία φαντασία αρκετά καλή, μου έκανε εντυπωση το σενάριο

χθές πήγα και είδα το The Mist
imdb info User Rating: 7.9/10

trailer
το μόνο που έχω να λέω από χθες... "Τι απίστευτη ταινία ήταν αυτή...!" :O
από το ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, αρκετά όμοια (σχεδόν ίδια) ιστορία με το βιβλίο "The Taking" του Dean Koontz που το έχω διαβάσει.
πολύ καλή ταινία, ρεαλιστική και δυνατή!
και το the prestige.
για ταινία φαντασία αρκετά καλή, μου έκανε εντυπωση το σενάριο

χθές πήγα και είδα το The Mist
imdb info User Rating: 7.9/10

trailer
το μόνο που έχω να λέω από χθες... "Τι απίστευτη ταινία ήταν αυτή...!" :O
από το ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, αρκετά όμοια (σχεδόν ίδια) ιστορία με το βιβλίο "The Taking" του Dean Koontz που το έχω διαβάσει.

- rigo
- Gbyte level
Re: Ταινία της ημέρας
Earthlings (Γήινοι)
"Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα. Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος."

Με σόκαρε απλά! Από τα καλύτερα ντοκυμαντέρ που έχω δει ever.
Υπάρχει στο http://video.google.com/videoplay?docid ... 1895551470 με ελληνικούς υπότιτλους.
Δεν το προτείνω σε αυτούς που δεν αντέχουν τις συγκινήσεις, μερικές σκηνές είναι τραγικά βίαιες (γεμάτες ανθρωπιά).
"Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα. Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος."

Υπάρχει στο http://video.google.com/videoplay?docid ... 1895551470 με ελληνικούς υπότιτλους.
Δεν το προτείνω σε αυτούς που δεν αντέχουν τις συγκινήσεις, μερικές σκηνές είναι τραγικά βίαιες (γεμάτες ανθρωπιά).
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- P@radox
- Kilobyte level
..Αυτες τις μέρες χαλάρωσης το έριξα στις ταινίες.
Λοιπόν.!
American Gangster .. πολύ καλή ταινία..!
War .. περίμενα πιο πολύ .. δράση.. και ξυλίκι.. παρόλα αυτα το τέλος είναι ωραίο..!
I Am Legend.. ακόμα μια θεαματική ερμηνεία απο τον Will Smith.. οχι κατι ιδιαίτερο σαν σενάριο... αλλα ως συνήθως .. τρομακτικά.. κοντινο..!
.. Οι παραπάνω ταινίες αποτελούν ισως τις καλύτερες επιλογές για .. κιηματογραφικές βραδιές δρασης..!
Λοιπόν.!
War .. περίμενα πιο πολύ .. δράση.. και ξυλίκι.. παρόλα αυτα το τέλος είναι ωραίο..!
I Am Legend.. ακόμα μια θεαματική ερμηνεία απο τον Will Smith.. οχι κατι ιδιαίτερο σαν σενάριο... αλλα ως συνήθως .. τρομακτικά.. κοντινο..!
.. Οι παραπάνω ταινίες αποτελούν ισως τις καλύτερες επιλογές για .. κιηματογραφικές βραδιές δρασης..!
- marios
- Wow! Terabyte level
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί πιο πίσω, αλλά εγω θα προτείνω το υπερτατο: "Dead poets' society"(Ο κύκλος των χαμένων ποιητών στα ελληνικά)...
Ένα από τα καλύτερα(κατα την γνώμη μου το καλύτερο)έργα που έχει παίξει ο Robin Williams, με τρομερά νοήματα και εκπληκτικές στιγμές!
Seaze the day my friend!
O captain, my captain!
Ένα από τα καλύτερα(κατα την γνώμη μου το καλύτερο)έργα που έχει παίξει ο Robin Williams, με τρομερά νοήματα και εκπληκτικές στιγμές!
Seaze the day my friend!
O captain, my captain!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
"American gangster" και "war"P@radox wrote:..Αυτες τις μέρες χαλάρωσης το έριξα στις ταινίες.
Λοιπόν.!

Το "I am legend" και να με πληρώναν δεν θα πήγαινα να το ξαναδώ. Άθλια υπόθεση, τα ζόμπι είχαν και υπερφυσικές ιδιότητες

What to say man...what to say....
- ismael blanco
- Kilobyte level
Καλή ταινιούλα (ψιλό θρίλεράκι) είναι και το ορφανοτροφείο.
http://www.youtube.com/watch?v=TBqpD8Q0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=i3TuClW6 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=TBqpD8Q0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=i3TuClW6 ... re=related
Live your dreams...
- para
- Wow! Terabyte level
Είδα πριν κάτι μέρες το Mist. Καλό ήταν. Μπήκα με το σκεπτικό ότι θα δω μια χαζομάρα (αφού ήθελα να δω το ορφανοτροφείο :Ρ) και ήταν κάτι καλύτερο από χαζομάρα! Αλλά όχι ότι ήταν και κάτι τρομερό.
[σπόιλερ]Τελικά η θεούσα είχε δίκιο για το παιδί.[/σπόιλερ]
[σπόιλερ]Τελικά η θεούσα είχε δίκιο για το παιδί.[/σπόιλερ]

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Θα προτείνω και εγώ το American Gangster, αξίζει τα λεφτά του. Δεν είναι και Νονος αλλα είναι αρκετά προσεγμένη και ο Ντενζελ είναι πειστικότατος στον ομώνυμο ρόλο.
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- para
- Wow! Terabyte level
Hot Rod! Καλή ταινία για όποιον έχει όρεξη να δει χαλαρά μια ταινία και δε ζητάει τίποτα φαντασμαγορικό! Ένας τύπος προσπαθεί να περάσει πάνω από 15 λεωφορεία για να κερδίσει λεφτά και να σώσει τον πατριό του από μια ασθένεια ώστε να μπορέσει να τον σκοτώσει στο ξύλο! Είναι κωμωδία.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
- zweistein
- Wow! Terabyte level
rigo wrote:Earthlings (Γήινοι)
σφιχτηκε το στομάχι μου....
οτι πρεπει για να γινει κανεις vegetarian

- zweistein
- Wow! Terabyte level
tsilochr wrote: Close Encounters of the Third Kind του 1977
πωωωω.. τι μου θυμιζεις τωρα!

- sagwnias
- Gbyte level
Ειδα χτες και το American Gangster και δεν με εντυπωσιασε. Περιμενα περισσοτερη δραση, πιστολιδι και τα σχετικα....
- NoRoadsLeft
- Mbyte level
Όντως το American Gangster πολύ καλό..
Εμένα προσωπικά μου άρεσε και το I'm not there..Για την ζωή τουBob Dylan
Εμένα προσωπικά μου άρεσε και το I'm not there..Για την ζωή τουBob Dylan
- zweistein
- Wow! Terabyte level
θα κάνω μια αναφορά στις ταινίς που είδα τελευταία...
The Prestige
Μια πολύ καλή ταινία με Michael Caine, Christian Bale (από τους αγαπημένους μου), Hugh Jackman. Το σενάριο είναι αρκετά έως πολύ έξυπνο. Η σκhνοθεσία μπορώ να πω πολύ ικανοποιητική και τα κοστούμια μια χαρά για ταινία εποχής (αρχές με μέσα 19ου). Θα έλεγα ότι αξίζει πολύ!
Blood Diamond
Ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, Δεν έχω πολλά να πώ. Μ’αρεσε πάρα πολύ. Την κατατάσω μαζί με Lord Of War, Constant Gardener και Syriana. Όσοι έχουν δει ξέρουν!
Spiderman 3
Την έιδα κ εγώ :P για να περάσει η ώρα καλό ήταν. Όχι δεν μπορώ να πώ ότι ξενέρωσα γτ μετά από τις κριτικές που διάβασα δεν περίμενα περισσότερα… Μέτρια πράγματα.
Lucky Number Slevin
Αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή, πολύ καλή ταινία μπορώ να πώ, το τέλος το μυρίστηκα σε μια φάση :P Bruce Willis για άλλη μια φορά σε δευτερέυων ρόλο που και πάλι των γουστάρω πολύ :P
The Number 23
Jim Carrey σε μια σοβαρή ταινία δράμα – θρίλερ. Πολύ καλή ερμηνία, όχι και η πιο φοβερή ταινία αλλά η σκηνοθεσία και η ιθοποιία ήταν πολύ καλή! I liked it
Children Of Men
Μια πολύ καλά σκηνοθετημένη ταινία με Clive Owen και εμφανίζεται και ο Michael Caine σε δευτερεύων ρόλο. Επίσης πρωταγωνιστεί για λίγο και η Julianne Moore. Μου αφησε καλές εντυπώσεις. Πολύ καλός συνδιασμός σκηνικού – μουσικής – πλοκής. Δράμα και δράση σε συνδιασμό που προκαλεί ενδιαφέρον! Ελαφρι motion στην camera που δείνει ζωντάνια και ρεαλισμό καθός και πολύ καλοί ήχοι (που αν είναι και σε 5.1 σε τρελένουν)!
Ratatouille
Κινούμενο Σχέδιο του Brad Bird (σε σκηνοθεσία μαζί με τον Jan Pinkava) Πολύ ωραία ιστορία με αρκετό γέλιο και προσεγμένους χαρακτήρες. Πολύ καλή & ελαφριά ταινιουλα.
I am Legent
Η γνωστή ταινία με τον Will Smith. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα κάνω spoil. Πιστεύω ότι η ταινία είναι καλή αλλά αυτό είναι γιατί παίζει ο Will Smith. ΑΝ δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλη μια ταινία του στιλ 28 days/weeks Later. Πολύ καλός ήχος και εφέ. Ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά το τέλος πιστεύω θα μπορουσε να ήταν και πιο ικοποιητικό…
30 Days Night
Θρίλερ με πολύ καλό σπλάτερ τοποθετημένο σε μια πόλη της Βόρειας Αμερικής (σε αρκτική ζώνη) όπου για 30 μέρες έχουν νύχτα και σκάνε βαμπίρ και γίνεται χαμός. Πρωταγωνιστεί ο Josh Hartnett και εμφανίζεται στο πλευρό του και η Melissa George. Μ’άρεσε πολύ, ενδιαφέρουσα περιπέτεια, η εμφάνηση των βαμπίρ είναι πολύ καλά προσεγμένη και όπως ακριβώς θα έλεγα ότι την ήθελα! Το τέλος είναι πολύ καλό, θα έλεγα ότι η επιλογή του ήρωα θα ήταν και η δική μου =D
Big Nothing
Μια ταινία με David Schwimmer και Simon Pegg(ftw :P )
Τραγικότατο (κ από σοβαρή και από αστεία προσέγγιση) σενάριο, καλό γέλιο και ‘κουφό τέλος’! Χλιαρή καλούλα ταινία για να περνάει η ώρα..
No Country For Old Men
Την ειδα χθές.. Πάρα πολύ καλή ταινία!!! imdb rating 8.6. Tommy Lee Jones, Javier Bardem (σε ρόλο ενός από του πιο γ&$@#ους κακούς που έχω δει σε ταινία) και Josh Brolin. Mια φεβερή ταινία των COEN. Πολύ ρεαλισμός και ωμότητα. Μια ταινία που αξίζει πολύ να την δείτε (αλλά είναι λίγο δύσκολη..)
[η γνώμη μου για το νόημα (spoiler) για μερικούς ίσος. ακολουθεί εδώ:]
τονίζει το ότι όλοι νομίζουμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε με τον θάνατο και να γλυτώσουμε, τα όνειρα μας σε μια βαλίτσα και η υπερεκτίμησητων δυνατοτήτων μας. Μας δέιχνει πως ο κόσμος έχει αλλάξει και έχει χάσει την μαγεία του,ακόμα και οι φόνοι και το έγκλημα πιο παλιά είχαν μια ‘αίγλη’. Τώρα έχουν χαθεί τα πάντα, Ο σεβασμός για το οτιδήποτε, ο κόμσος παέι στο χειρότεροκαι αν δεν είσαι τόσο δυνατός δεν μπορείς να βαδίσεις μαζί του, εξού και ο τίτλος. Ο κόσμος δεν είναι τπτ σε αυτό που ήξεραν οι μεγάλοι.[/spoiler]
The Prestige
Μια πολύ καλή ταινία με Michael Caine, Christian Bale (από τους αγαπημένους μου), Hugh Jackman. Το σενάριο είναι αρκετά έως πολύ έξυπνο. Η σκhνοθεσία μπορώ να πω πολύ ικανοποιητική και τα κοστούμια μια χαρά για ταινία εποχής (αρχές με μέσα 19ου). Θα έλεγα ότι αξίζει πολύ!
Blood Diamond
Ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, Δεν έχω πολλά να πώ. Μ’αρεσε πάρα πολύ. Την κατατάσω μαζί με Lord Of War, Constant Gardener και Syriana. Όσοι έχουν δει ξέρουν!
Spiderman 3
Την έιδα κ εγώ :P για να περάσει η ώρα καλό ήταν. Όχι δεν μπορώ να πώ ότι ξενέρωσα γτ μετά από τις κριτικές που διάβασα δεν περίμενα περισσότερα… Μέτρια πράγματα.
Lucky Number Slevin
Αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή, πολύ καλή ταινία μπορώ να πώ, το τέλος το μυρίστηκα σε μια φάση :P Bruce Willis για άλλη μια φορά σε δευτερέυων ρόλο που και πάλι των γουστάρω πολύ :P
The Number 23
Jim Carrey σε μια σοβαρή ταινία δράμα – θρίλερ. Πολύ καλή ερμηνία, όχι και η πιο φοβερή ταινία αλλά η σκηνοθεσία και η ιθοποιία ήταν πολύ καλή! I liked it

Children Of Men
Μια πολύ καλά σκηνοθετημένη ταινία με Clive Owen και εμφανίζεται και ο Michael Caine σε δευτερεύων ρόλο. Επίσης πρωταγωνιστεί για λίγο και η Julianne Moore. Μου αφησε καλές εντυπώσεις. Πολύ καλός συνδιασμός σκηνικού – μουσικής – πλοκής. Δράμα και δράση σε συνδιασμό που προκαλεί ενδιαφέρον! Ελαφρι motion στην camera που δείνει ζωντάνια και ρεαλισμό καθός και πολύ καλοί ήχοι (που αν είναι και σε 5.1 σε τρελένουν)!
Ratatouille
Κινούμενο Σχέδιο του Brad Bird (σε σκηνοθεσία μαζί με τον Jan Pinkava) Πολύ ωραία ιστορία με αρκετό γέλιο και προσεγμένους χαρακτήρες. Πολύ καλή & ελαφριά ταινιουλα.
I am Legent
Η γνωστή ταινία με τον Will Smith. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα κάνω spoil. Πιστεύω ότι η ταινία είναι καλή αλλά αυτό είναι γιατί παίζει ο Will Smith. ΑΝ δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλη μια ταινία του στιλ 28 days/weeks Later. Πολύ καλός ήχος και εφέ. Ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά το τέλος πιστεύω θα μπορουσε να ήταν και πιο ικοποιητικό…
30 Days Night
Θρίλερ με πολύ καλό σπλάτερ τοποθετημένο σε μια πόλη της Βόρειας Αμερικής (σε αρκτική ζώνη) όπου για 30 μέρες έχουν νύχτα και σκάνε βαμπίρ και γίνεται χαμός. Πρωταγωνιστεί ο Josh Hartnett και εμφανίζεται στο πλευρό του και η Melissa George. Μ’άρεσε πολύ, ενδιαφέρουσα περιπέτεια, η εμφάνηση των βαμπίρ είναι πολύ καλά προσεγμένη και όπως ακριβώς θα έλεγα ότι την ήθελα! Το τέλος είναι πολύ καλό, θα έλεγα ότι η επιλογή του ήρωα θα ήταν και η δική μου =D
Big Nothing
Μια ταινία με David Schwimmer και Simon Pegg(ftw :P )
Τραγικότατο (κ από σοβαρή και από αστεία προσέγγιση) σενάριο, καλό γέλιο και ‘κουφό τέλος’! Χλιαρή καλούλα ταινία για να περνάει η ώρα..
No Country For Old Men
Την ειδα χθές.. Πάρα πολύ καλή ταινία!!! imdb rating 8.6. Tommy Lee Jones, Javier Bardem (σε ρόλο ενός από του πιο γ&$@#ους κακούς που έχω δει σε ταινία) και Josh Brolin. Mια φεβερή ταινία των COEN. Πολύ ρεαλισμός και ωμότητα. Μια ταινία που αξίζει πολύ να την δείτε (αλλά είναι λίγο δύσκολη..)
[η γνώμη μου για το νόημα (spoiler) για μερικούς ίσος. ακολουθεί εδώ:]
τονίζει το ότι όλοι νομίζουμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε με τον θάνατο και να γλυτώσουμε, τα όνειρα μας σε μια βαλίτσα και η υπερεκτίμησητων δυνατοτήτων μας. Μας δέιχνει πως ο κόσμος έχει αλλάξει και έχει χάσει την μαγεία του,ακόμα και οι φόνοι και το έγκλημα πιο παλιά είχαν μια ‘αίγλη’. Τώρα έχουν χαθεί τα πάντα, Ο σεβασμός για το οτιδήποτε, ο κόμσος παέι στο χειρότεροκαι αν δεν είσαι τόσο δυνατός δεν μπορείς να βαδίσεις μαζί του, εξού και ο τίτλος. Ο κόσμος δεν είναι τπτ σε αυτό που ήξεραν οι μεγάλοι.[/spoiler]
Last edited by zweistein on Sun Feb 03, 2008 3:31 pm, edited 1 time in total.