Ταινία της ημέρας

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Re: Ταινία της ημέρας

Post by Master_ex » Sun Feb 03, 2008 2:46 pm

Όσον αφορά τις παραπάνω ταινίες που έχω δεί:

Πολύ καλή ταινία το The Prestige δείτε το!!! Ομολογώ πως σοκαρίστικα :smt103 στο τέλος...
:spiderman: Για όσους αρέσουν οι υπερήρωες κτλ δείτε το Spiderman 3, οι άλλοι που δεν το έχουν δει δεν χρειάζεται να κάνουν το κόπο.
Lucky Number Slevin Και αυτή μία πολύ καλή ταινία!
Για όσους δεν πιστεύουν στις υποκριτικές ικανότητες του Jim Carrey ας δουν το The Number 23 και ας αλλάξουν γνώμη ;)
I am Legent Συμφωνώ για το τέλος κατα τα άλλα μπορώ να πώ την είδα πολύ ευχάριστα.

Να βάλω και την βαθμολογία μου :smt016
The Prestige 5/5
Spiderman 3 2/5
Lucky Number Slevin 4/5
Number 23 4/5
I am Legent 3/5
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Sun Feb 03, 2008 2:54 pm

To prestige όντως πολύ καλό αλλά μου άρεσε πιο πολύ το The Illusionist, ταινία στο ίδιο μήκος κύματος. (Ο Μάγος του Αίζενχαιμ νομίζω στα ελληνικά)
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Feb 03, 2008 3:47 pm

Οντως, και το The Illusionist ήταν πολύ καλή, την είχα δει το καλοκαίρι με μια παρέα και μας έκανε εντυπωση το τέλος!

στα ratings πανω κατω συμφωνω με Master_ex
καο όντως ο Jim Carrey στο The Number 23 είναι παρα πολύ καλος και σοβαρος, για αλλή μια φορα του βγαζω το καπελο μετα το Eternal Sunshine of the Spotless Mind το οποιο το βρίσκω επίσης παρα πολύ καλή ταινία!

όσο για ratings εγω συγγεκριμενα θα έβαζα (σε % γιατι στα 5 μ ειναι λίγα :P )

The Prestige -95%
Blood Diamond -100%
Spiderman 3 -30%
Lucky Number Slevin -90%
The Number 23 -85%
Children Of Men -95%
Ratatouille -85%
I am Legent -75%
30 Days Night -80%
Big Nothing -65-70%
No Country For Old Men -95-100%
Image
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Sun Feb 03, 2008 4:21 pm

Το The Illusionist μου άρεσε και εμένα πολύ αλλά ανάμεσα σε αυτό και το The Prestige προτιμώ το δεύτερο. Πάντως για όσους έχουν χρόνο ή θα έχουν χρόνο ας τα δούν και τα 2, δεν θα χάσουν ;) .
Όσο για τον Jim Carrey μου άρεσε πολύ και το The Majestic
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Sun Feb 03, 2008 11:37 pm

Εγώ θα ξεφύγω λίγο από το αμερικάνικο κινηματογράφο και θα σας προτείνω το "Μίλα της" του Αλμοδοβάρ. Είναι λίγο πιο παλιά ταινία, με καλό σενάριο που σε ταξιδεύει με μια μη ευθεία αφήγηση των γεγονότων, που καταφέρνει όμως να σκιαγραφεί ενδιαφέροντες πλήρεις χαρακτήρες.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Feb 06, 2008 3:27 pm

Το juno(8.3 imdb) τοχει δει κανείς? Η ταινία είναι πολύ καλή, η Page(η πρωταγωνίστρια) τα σπάει, και γενικά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά προτότυπο το σενάριο, ασχετως αν η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κανείς είναι "άλλη μια χαζοκωμωδιούλα με teenagers"

Δείτε την!Τη συνιστώ!
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Feb 06, 2008 3:37 pm

emperormario wrote:Το juno(8.3 imdb) τοχει δει κανείς? Η ταινία είναι πολύ καλή, η Page(η πρωταγωνίστρια) τα σπάει, και γενικά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά προτότυπο το σενάριο, ασχετως αν η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κανείς είναι "άλλη μια χαζοκωμωδιούλα με teenagers"

Δείτε την!Τη συνιστώ!
είναι πάρα πολύ καλή, με κοφτερούς διαλόγους και ενδιαφέρον σενάριο. Δεν είναι χαζοκωμωδιούλα, η ατμόσφαιρα της πλησιάζει αρκετά το Little Miss Sunshine
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Wed Feb 06, 2008 3:44 pm

tsilochr wrote:
emperormario wrote: Το juno(8.3 imdb) τοχει δει κανείς? Η ταινία είναι πολύ καλή, η Page(η πρωταγωνίστρια) τα σπάει, και γενικά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά προτότυπο το σενάριο, ασχετως αν η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κανείς είναι "άλλη μια χαζοκωμωδιούλα με teenagers"

Δείτε την!Τη συνιστώ!

είναι πάρα πολύ καλή, με κοφτερούς διαλόγους και ενδιαφέρον σενάριο. Δεν είναι χαζοκωμωδιούλα, η ατμόσφαιρα της πλησιάζει αρκετά το Little Miss Sunshine
Αλήθεια είναι καλή??? :smt017 Εγώ πάντως δεν πήγα να την δω επειδή η ιστορία μου δημιούργησε άσχημη εντύπωση. Αφού λέτε ότι αξίζει αν βρώ χρόνο θα την δώ ;) αν δεν μου αρέσει θα κατηγορήσω εσάς :smt016
Πάντως πέρα από την πλάκα μου έκανε εντύπωση που είχε υποψηφιότητες για χρυσές σφαίρες(4 νομίζω). Αυτό δικαιολογείται αν τελικά είναι όσο καλή όσο λέτε.
--------------------------------------------------------------------------------
edit:Ναι απ'ότι φαίνεται για 4 oscar έχει προταθεί, παρ'ολα αυτά δεν περίμενα να προταθεί για τίποτα όταν είχα διαβάσει το θέμα της ταινίας.
Last edited by Master_ex on Wed Feb 06, 2008 4:23 pm, edited 1 time in total.
Image Play and help!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Feb 06, 2008 3:56 pm

Master_ex wrote:Πάντως πέρα από την πλάκα μου έκανε εντύπωση που είχε υποψηφιότητες για χρυσές σφαίρες(4 νομίζω). Αυτό δικαιολογείται αν τελικά είναι όσο καλή όσο λέτε.
4 oscar. για σφαίρες δεν ξέρω
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Thu Feb 07, 2008 2:36 pm

tsilochr wrote:
Master_ex wrote:Πάντως πέρα από την πλάκα μου έκανε εντύπωση που είχε υποψηφιότητες για χρυσές σφαίρες(4 νομίζω). Αυτό δικαιολογείται αν τελικά είναι όσο καλή όσο λέτε.
4 oscar. για σφαίρες δεν ξέρω
4 oscar + 3 χρυσές σφαίρες! Πάρα πολύ καλή πράγματι!
Όσο για Almodovar που αναφέρθηκε πρίν (τον οποίο θεωρώ απλά καλλιτέχνη) έχω να προτείνω "Volver" και "Mala education". Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρώ το "Todo sobre mi madre" ("Όλα για τη μητέρα μου") αλλά ούτε σε video clubs δεν το βρίσκω. Το έχει δει κανείς; Καλό;
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
NoRoadsLeft
Mbyte level
Mbyte level

Post by NoRoadsLeft » Fri Feb 08, 2008 8:55 pm

καινούρια ταινία(μόλις χτες)...

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Image

προσωπικά μου άρεσε πολύ η ταινία...αν και είχε αρκετό (ψεύτικο) αίμα :-D
όλες οι ερμηνίες πολύ καλές, όπως και η σκηνοθεσία...
κλασσική Tim Burton ταινία με φανερό το gothic στοιχείο..
FuTur3
bit level
bit level

Post by FuTur3 » Fri Feb 08, 2008 9:32 pm

Θέλω να πάω να το δω αλλά το κόβω για μετά την εξεταστική...
Γενικά Johnny Depp και Tim Burton τα σπάνε!!!
Επίσης άλλη ταινία που έχω ακούσει καλές κριτικές και θέλω να δω είναι το "Cloverfield"!
Computer ηλεκτρονικό
θα βάλω στο μιτάτο
για να πουλώ στο ίντερνετ
το γάλα τω προβάτων...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Feb 09, 2008 1:25 am

θα παω να το δω την Τριτη :-D :-D :-D
Image
nantia_86
Venus Former Team Member

Post by nantia_86 » Sun Feb 10, 2008 2:21 am

μόλις είδα αυτή την ταινία, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, καλός ο depp αλλά δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον στο σενάριο, πολύ "ψευτικο" αίμα, όπως αναφέρθηκε κι εκείνο που δεν άντεξα ήταν η μουσική απόδοση διαλόγων. Μου θύμισε marry poppins με πολύ αίμα...
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Sun Feb 10, 2008 3:50 am

Ας γράψω για μερικές ταινίες που μου ρθαν στο μυαλό...

Thriller (και καλά, έτσι τα ορίζω εγώ)
Zodiac
-Την είδα πρόσφατα και μου άρεσε... Αληθινή ιστορία δολοφόνου που δεν πιάστηκε ποτέ.

Perfume
-Επίσης την είδα πρόσφατα και μου άρεσε... Πρωταγωνιστεί, ο καλλιτέχνης του Αρώματος... Surreal τέλος...

Ρομαντικές (απ' αυτές που τις βλέπετε μαζί... εγώ όλες μαζί της τις βλέπω, αλλά αυτό δε σας ενδιαφέρει)
Shakespeare in love
-Περίμενα να ξενερώσω αλλά δεν το έκανα... Μου έχει αφήσει καλή ανάμνηση

Jeux d'enfants (eng. love me if u dare)
-Την είδα με 4 φοιτήτριες... Οι τρεις τους κατέλειξαν βουρκωμένες και η μοναδική αδιάφορη, μαζί μου. Την επέλεξα ή με επέλεξε?
Δείτε την για να μου πείτε και εμένα!

Amelie
-Amelie... Το πρότυπο της δυναμικής και ρομαντικής γυναίκας(δύσκολος συνδιασμός? δες την ταινία κ τα λέμε)... Αν είναι να κάνετε τόσα πόλλα για να εντυπωσιάσετε κάποιον άντρα... κάλο θα είναι ο άντρας αυτός να βρεθεί σε διαφορετική ήπειρο (τρέξε, φίλε σου λέω!)
Εδώ έφαγε αρκετό θάψιμο από την κριτική μου (πφφ...)

Ηθικές (ή Διάφορες ...τις έχει δείξει η τηλεόραση αλλά δεν τις ευχαριστιέσαι με τις διαφημήσεις... τις ονομάζω Ηθικές καθώς ξεδιπλώνουν διαφορετικές προσωπικότητες που με άγγιξαν όταν τις είδα)
Scent Of A Woman
-To oscar του Πατσίνο εδώ... Αν και άνετα θα μπορούσε να είχε πάρει σε τόσες ταινίες του : Νονός και Σημάδεμένος, σίγουρα.
-Δες τί θα σου ξημερώσει αν είσαι αλαζονικός εγωιστής και ...γεράσεις! Α, είσαι επίσης και σεξιστής, αλλά η ταινία θα αγγίξει τους άντρες για να νιώσουν "άντρες" και τις γυναίκες για καθαρά κινηματογραφικούς λόγους: π.χ ο πατσινο ως ηθοποιός (<= ψέμα, αλήθεια=> εγωιστής, χωρίς γυναίκα, δυνητικός αυτόχειρας, το 50% της σύνταξης ?)

Dead Poets Society
-Carpe diem...

Classic (ναι, λες και οι προηγούμενες δεν είναι κλασσικές για να τις δείτε, εμένα περιμένατε... Απλά αυτές είναι πολύ κλασσικά καλές ταινίες -και όχι κλασσικές)
Rebel Without a Cause (1955)
-Ταινία μπροστά από την εποχή της με τον James Dean να κλέβει την καρδιά της μάνας σας (ρωτήστε θα την είχε δεί, αν όχι η μαμά, δοκιμάστε τη γιαγιά!)... Κρίμα για τον κινηματογράφο που ο James πέθανε νωρίς, κρίμα για τις γυναίκες που γούσταρε τρελά τον Marlon Brando

Cuckoo's Nest (1975)
-Ε, οκ... Δεν ξέρεις αν είναι πιο τρέλα η ταινία ή η τρέλα του Μερφυ(ο Νικολσον) (8.8 imbd μετά από 130.000 ratings... τί περιμένεις!?)

Dom za vesanje (eng. The time of Gypsies) (1988)
-Αν φας κανά 5ωρο (? κάπου τόσο είναι όλα τα επισόδεια) και καταλήξεις κλαίγοντας έχοντας περάσει από όλα τα στάδια της αρχαιοελληνικής τραγωδίας... μάθε κάτι παραπάνω για τον κ.Emir Kusturica και τον κινηματογράφο.
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Feb 10, 2008 10:56 am

Stormrider με έκανες να γελάσω :-D Φοβερό το πόστ σου. Πολύ καλές οι περισσότερες ταινίες αλλά ειδικά στις ρομαντικές τα σπάει η περιγραφή σου. Amelie και Love me if you dare από τις αγαπημένες μου :) Το άρωμα-η ιστορία ενός δολοφόνου με απογοήτευσε κάπως, το βιβλίο ήταν σαφώς ανώτερο. Πάντως πολλές ταινίες βλέπεις μέσα σε περίοδο εξεταστικής :-p Άντε να διαβάζουμε σιγά σιγά :smt016 :smt024
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Sun Feb 10, 2008 11:31 am

StormRider wrote:Dom za vesanje (eng. The time of Gypsies) (1988)
-Αν φας κανά 5ωρο (? κάπου τόσο είναι όλα τα επισόδεια) και καταλήξεις κλαίγοντας έχοντας περάσει από όλα τα στάδια της αρχαιοελληνικής τραγωδίας... μάθε κάτι παραπάνω για τον κ.Emir Kusturica και τον κινηματογράφο.
Πολύ ωραία μουσική έχει η ταινία!!! Την βάζει σχετικά συχνά η ετ1 πέρισυ νομίζω την έβαλε 2 φορές :cool:
StormRider wrote:Cuckoo's Nest (1975)
-Ε, οκ... Δεν ξέρεις αν είναι πιο τρέλα η ταινία ή η τρέλα του Μερφυ(ο Νικολσον) (8.8 imbd μετά από 130.000 ratings... τί περιμένεις!?)
Τζακ Νίκολσον στα νιάτα του...νομίζω είναι must! ;)
Image Play and help!
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Mon Feb 11, 2008 12:21 am

sandra wrote:Stormrider με έκανες να γελάσω :-D Φοβερό το πόστ σου. Πολύ καλές οι περισσότερες ταινίες αλλά ειδικά στις ρομαντικές τα σπάει η περιγραφή σου. Amelie και Love me if you dare από τις αγαπημένες μου :) Το άρωμα-η ιστορία ενός δολοφόνου με απογοήτευσε κάπως, το βιβλίο ήταν σαφώς ανώτερο. Πάντως πολλές ταινίες βλέπεις μέσα σε περίοδο εξεταστικής :-p Άντε να διαβάζουμε σιγά σιγά :smt016 :smt024
Ναι amelie & love me if u dare είναι τα αγαπημένα του γυναικείου κοινού... (κάποιος μου λεγε ότι για να ρίχνει ψευτοκουλτουρίαρες τους έβαζε το Αμελί... λολ, παλικάρι!)
Για το άρωμα είχα ακούσει και εγώ ότι ως βιβλίο θεωρείται από τα καλύτερα θρίλλερ... Η ταινία απογοήτευσε πολλούς και μάλλον θα με ξενέρωνε απίστευτα αν είχα διαβάσει το βιβλίο... Ωστόσο ως ιδέα-σενάριο ήταν κάτι ξεχωριστό πράγματι...

Δεν τις έχω δει όλες τώρα, αλλά είναι μερικές από αυτές που είδα το τελευταίο εξάμηνο...
Master_ex wrote:Πολύ ωραία μουσική έχει η ταινία!!! Την βάζει σχετικά συχνά η ετ1 πέρισυ νομίζω την έβαλε 2 φορές :cool:
Η μουσική επίσης είναι αριστουργιματική... κάπου πήρε το μάτι μου ότι το 2007 έγινε μια επανεκτέλεση του Soundtrack ή μπορεί να ξαναβγήκε σε παραγωγή...

---

Πάντως σήμερα είδα μία ταινία και μάλιστα ελληνική:

Proti fora nonos
-Σπάνια βλέπω ελληνικές ταινίες, ευτυχώς δηλαδή!... Στην αρχή φαινόταν αρκετά καλή αλλά αποδείχθηκε μέτρια. Έδειξε κλασσικά ελληνικά πράγματα: πολιτική, κρητικούς, διαφθορά, ρουσφετολόι με γλαφυρό ύφος και με δόσεις γέλιου... Το ταλέντο του Καφετζόπουλου μεγάλο, αλλά δεν ξέρω αν το άφησαν να το δείξει στο ευρύ φάσμα του... Ναι στους σεναριογράφους καλά είδατε, ο Νικόλας ο Παπανδρέου συμμετέχει.
(Στην αρχή βέβαια του έργου νόμιζα ότι έχουμε αυτοβιογραφία του Γιωργάκη του Παπανδρέου, αλλά τότε θα είχαμε να κάνουμε με μια πολύ καλή κωμωδία!)
Image
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Mon Feb 11, 2008 11:53 am

Στην αρχή βέβαια του έργου νόμιζα ότι έχουμε αυτοβιογραφία του Γιωργάκη του Παπανδρέου, αλλά τότε θα είχαμε να κάνουμε με μια πολύ καλή κωμωδία
Κάπου έχω ακούσει ότι όντως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Μου έχουν πει ότι ο Νίκος Παπανδρέου ήταν το μικρό παιδάκι, που το έστειλε ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, επειδή ο ίδιος είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να παρεβρεθεί. Για αυτό και είναι ένας από τους συγγραφείς.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed Feb 13, 2008 7:03 pm

Εγώ από τις προηγούμενες του Stormrider ξεχωρίζω 2: To Scent of a woman(η καλύτερη κατά την γνώμη μου ερμηνεία του Πατσίνο μαζί με τον δικηγόρο του διαβόλου) και φυσικά το Dead Poets Society(μιλάμε ότι η ταινία είναι από είναι από εκείνες που όταν τελειώνουν και τις βλέπεις για πρώτη φορά, αισθάνεσαι ότι πέρασες πολύ ευχάριστω τον χρόνο σου και ταυτόχρονα ότι έγινες πιο σωστός ανθρωπος, συνειδητοποίησες πράγματα για την ζωή και τις ευκαιρίες... Seaze the day(για να μην ξαναγράψω carpe diem :smt016 )

Και προσθέτω και εγώ κάποιες από τις αγαπημένες μου:

American History X(Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας)
είχε αναφερθεί πιο πριν αλλά όταν μιλάω για καλές ταινίες το #1 μου δεν μπορεί να λείπει.
Ο Edward Norton σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, αξιοποιώντας ένα από τα πιο βαθιά σενάρια(για τους μη-γνώστες η ταινία μιλάει για νεοναζισμό, δείχνοντας κάποιες αιτίες και κάποιες εσφαλμένες προκαταλήψεις) και μια εξαιρετική σκηνοθεσία(ειδικά η ιδέα με το ασπρόμαυρο στην αρχή της ταινίας)! Από τις ταινίες που θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία(με εξαιρεση τις 2 σκληρές σκηνές της)!

Clockwork Orange(Κουρδιστό πορτοκάλι)

Το απόλυτο αριστούργημα του Κιούμπρικ. Για να χρησιμοποιήσω ένα επιχείρημα που είχα διαβάσει καιρό πριν σε μια κριτική της ταινίας: "Το μόνιμο παράπονο ενός σινε-φίλ είναι ότι δεν μπορεί να πείσει τους φίλους του ότι αν μια ταινία δεν έχει πολλά εφε, μπορεί να ειναι αριστούργημα. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι το πειστήριο του". Και πάλι για όσους δεν ξέρουν, η ταινία μιλάει για το πως θα είχε καταντήσει ο κόσμος την δεκαετία του 90(η ταινία ειναι του 1970), παρέχοντας μια ματιά στην διαστρέβλωση της κοινωνίας, στην καταστροφή των σχέσεων, ακομά και μεταξύ γονέων και παιδιών, και την καθαρά κερδοσκοπική εξέλιξη των ανθρώπινων σχέσεων μεταξύ αγνώστων(ή όχι και τόσο για όσους ξέρουν ;)). Τέλος δείχνει την διάθεση της κοινωνίας να κάνει ανθρώπους πειραματόζωα, την δική τους πορεία μέχρι να επανέλθουν σαν άνθρωποι και όχι σαν κατεστραμένοι ανθρωποι. Καταπληκτική ταινία σε κάθε τομέα!

Braveheart

Από τις πλέον συνταρακτικές ταινίες(δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην την έχει δει, την έχει βάλει πάνω από 15 φορές η τηλεόραση). Η ιστορία του William Wallace(ή ένα μεγάλο μέρος της) σε σκηνοθεσία Mel Gibson(ο ίδιος πρωταγωνιστεί κιόλας).
FREEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOMMMMM!

La Vita e bella(Η ζωη ειναι ωραία)
Το oscar του Benigni. Από τις πιο όμορφες ιστορίες(πατέρας-παιδί) σε ένα από τα πιο άσχημα φόντα(WW2), αλλά στο τέλος σου βγάζει ένα αίσθημα λύτρωσης, αναμιγμένο με λύπη. Bogiorno Principessa...

Αυτές ειναι άνετα μαζί με το Dead Poets Society το Top-5 μου από ταινίες... Enjoy!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Feb 13, 2008 7:48 pm

@marios:++
Για το American History X.
marios wrote:Από τις ταινίες που θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία(με εξαιρεση τις 2 σκληρές σκηνές της)
Εμάς,σκέψου, μας την έδειξε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στην Α ή στη Β λυκείου(δε θυμάμαι σε ποια τάξη ήταν το μάθημα).
Αυτό τα λέει όλα..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Feb 14, 2008 10:50 am

emperormario wrote:Εμάς,σκέψου, μας την έδειξε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στην Α ή στη Β λυκείου(δε θυμάμαι σε ποια τάξη ήταν το μάθημα).Αυτό τα λέει όλα..
Respect στον καθηγητή σου... Κοίτα σαν μηνύματα ειναι φανταστική, όμως αυτές οι 2 σκηνές μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Γι'αυτό σε μεγάλες τάξεις παλεύεται, αλλά όχι σε μικρότερες...Μιλάω από προσωπική πείρα... Όταν την είχα δει πρώτη φορά κάπου στο Γυμνάσιο, όταν τελείωσε μετά για 1 βδομάδα άκουγα τον ήχο του σαγονιού να σπάει... Αργότερα στην 2η φορά, που είχα συνηθίσει κάπως σε σκληρότητες σε ταινίες, άρχισα να μπαίνω στο νόημα της ταινίας... Και βέβαια μετά την "έσκισα" στο να την βλέπω...

Υ.Γ.: Εμάς το μάθημα της Κοινωνιολογίας ήταν η χαρά του παιδιού(κυριολεκτικα... Να σκεφτείς μέχρι βόλει παίζαμε μέσα στην τάξη και με την καθηγήτρια μπροστά...)!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”