Anime κανείς

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
abujafar
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Anime κανείς

Post by abujafar » Mon Mar 15, 2010 11:08 pm

chriskin wrote:μετα απο οταν μας αφησε ο L δεν ειχε ιδιαιτερο νοημα το death note
Δεν νομιζω.Οντως ο L ειναι μια προσωπικοτητα που ομοια του δεν προκειται να ξανα υπαρξει σε anime αλλα ισα ισα οτι απο εκεινο το σημειο και μετα κορυφωνεται η αγωνια γιατι θες να δεις οτι αφου καταφερε να νικησει τον L τι θα γινει με τους αλλους..

Καλα οτι και να λετε για το one piece μια ζωη ο ντρεηκ και το κυνηγι του χαμενου θησαυρου θα ειναι! :lol: :lol:
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Mon Mar 15, 2010 11:22 pm

abujafar wrote:Καλα οτι και να λετε για το one piece μια ζωη ο ντρεηκ και το κυνηγι του χαμενου θησαυρου θα ειναι! :lol: :lol:
:smt019

κακίες :lol:
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 15, 2010 11:44 pm

abujafar wrote:
chriskin wrote:μετα απο οταν μας αφησε ο L δεν ειχε ιδιαιτερο νοημα το death note
Δεν νομιζω.Οντως ο L ειναι μια προσωπικοτητα που ομοια του δεν προκειται να ξανα υπαρξει σε anime αλλα ισα ισα οτι απο εκεινο το σημειο και μετα κορυφωνεται η αγωνια γιατι θες να δεις οτι αφου καταφερε να νικησει τον L τι θα γινει με τους αλλους..

δεν ξερω
μια ο N που εκανε σαν παιδακι, μια ο M που εκανε σαν καθυστερημενο παιδακι , μια ο Light που εκανε στο τελος σαν να ειχε παθει σοκ ολο "αααα" και "αααα" ξενερωσα

ασε που δεν μου αρεσε καθολου που μοιρασαν τα στοιχεια του L στους δυο επομενους. ο ενας κρατησε τη μανια με τα φαγητα, ο αλλος τη μανια με το τροπο που καθεται (δεν θυμαμαι ποιος πηρε τι μετα αλλα δεν μ'αρεσε να βλεπω κλασικα στοιχεια του L στους αλλους, σαν να το τραβαγαν να τους συμπαθησεις επιτηδες)
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Mon Mar 15, 2010 11:58 pm

@ h4wk

Link

<3 :-p

@ chriskin

Χμμ..Γουστα ειναι αυτα τοτε υποθετω! :-p
btw, το τελος του anime διαφερει απο οτι στο manga.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 16, 2010 12:07 am

ναι ε? δεν εχω διαβασει ολο το manga, θα κατσω λογικα το σαββατοκυριακο μιας και το ανεφερες
Feth
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Feth » Tue Mar 16, 2010 2:04 am

Θα μιλήσω για όσα anime/manga έχω δει/διαβάσει, τα περισσότερα λογικά θα έχουν χιλιοαναφερθεί στο thread:

Naruto: Ok κάπως έτσι κολλήσαμε οι περισσότεροι με τα Shounen, είναι ένα άρτιο -στο μεγαλύτερο μέρος του- anime (αν εξαιρέσεις τα fillers) που και να το σιχαίνεσαι πρέπει να το δείς για να έχεις άποψη (=p). To manga του πλέον είναι αδιάφορο για εμένα though, αν και αρκετοί το βρίσκουν εξίσου ενδιαφέρον με παλιότερα.

Bleach: Εκπληκτικό στα eps ~18-63, πραγματικά αριστούργημα. Από εκέι και πέρα ακόμη κι αν δεν λάβει κανείς υπόψη τα fillers το Bleach χάνει τη μαγεία του. Μία καλή σκηνή μάχης ή ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας here and there, αλλά στο μεγαλύτερό του τμήμα χάνει το ενδιαφέρον του. (προτείνω να διαβάσει κανείς το manga μετά το episode 63..)

One Piece: Τα λόγια είναι περιττά, έχω τουλάχιστον 10 φίλους/γνωστούς που επέμεναν ότι ήταν παιδικό. Τους είπα δείτε λίγο από την αρχή, το παρακολούθησαν και πλέον είναι φανατικοί. Φυσικά σε κάποια arcs χαλάει λίγο αλλά αποτελεί all-time classic δίχως αμφισβήτηση.

Death Note: Must-see. Συμφωνώ στο ότι χάνει το ενδιαφέρον του
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
από τη στιγμή που πεθαίνει ο L
αλλά και πάλι είναι anime που και να μην είσαι fan του είδους μπορείς να το ευχαριστηθείς απόλυτα.

Code Geass: Ποτέ δεν κατάλαβα τον ντόρο για το συγκεκριμένο. Δεν είμαι fan των mecha, τα σιχαίνομαι λίγο πολύ, αλλά είχα ακούσει ότι είναι το top anime και ότι θα μου άρεσε ακόμη κι έτσι. Ε, δεν μου άρεσε. (δεν κατάφερα να δω πέρα από το 4ο ep, μπορεί όντως μετά να γίνεται καλύτερο)

Great Teacher Onizuka: Πολύ καλό. Είναι το μόνο μη-shounen που άντεξα να δω και δεν έχασα. Φοβερός χαρακτήρας με βάθος, ωραία ιστορία και συγκινητικές στιγμές + σκηνές στις οποίες απλά λύνεσαι στα γέλια.

Fullmetal Alchemist: Είχα δει λίγο από το αρχικό anime, δεν μου κίνησε την περιέργεια. Μου πρότειναν να διαβάσω το manga και όντως ήταν κλάσεις ανώτερο. Συμπέρασμα: απλούστατα βλέπει κανείς το Brotherhood, την δεύτερη season που ακολουθεί την ιστορία του manga.

Hellsing: Ή το λατρεύεις ή το απεχθάνεσαι. Προτείνω να δει κανείς τα OVA (Hellsing Ultimate) τα οποία είναι απίστευτα καλοφτιαγμένα και βασίζονται με περισσότερη ακρίβεια στην original ιστορία.

Samurai Champloo: Δεν έχω δει πολύ, δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον η ιστορία και οι χαρακτήρες, αλλά αναμφισβήτητα έχει από τις πιο ωραίες σκηνές μάχης (fast-paced όσο κανένα άλλο).

Soul Eater: Ωραίο για να περάσει κανείς την ώρα του, όχι τίποτα φοβερό, αλλά σε anime-fans το προτείνω.

Elfen Lied: Same with Hellsing. If you like blood, see it. :twisted:

Reborn: Αν αντέξει κανείς τα πρώτα 20 eps βλέπεται. Τώρα, ακόμα κι αν μετά φαίνεται πως γίνεται καλύτερο, εγώ βαρέθηκα τόοοσο πολύ από τα αρχικά που δεν άντεξα να το δω. (ο Βαγγέλης επιμένει =p)

My 2(++) cents, καληνύχτες
Last edited by Feth on Fri Mar 19, 2010 3:27 pm, edited 1 time in total.
Image
Facebook Profile
God is Real, unless declared Integer.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 16, 2010 2:24 am

πανω σε αυτα που ειπες

1)κι εμενα μ τη σπανε γενικοτερα τα mecha αλλα το code geass το λατρεψα - ειδικα το τελος του. ως ανθρωπος που πραγματικα σιχαινεται τα mecha σου προτινω : δες το :)
2)fullmetal : ναι, manga και brotherhood ειναι καλυτερα απο το πρωτο, αλλα και παλι...τα παρακολουθω οταν βγαινουν αλλα δεν καιγομαι κιολας να τα δω αμεσως
3)hellsing ovas + "εκεινο το manga που ειναι στο παρελθον και παντα ξεχναω το ονομα του" = απλα τελεια :-D
(ειμαι μου θυμισει καποιος το ονομα του manga γιατι βαριεμαι να ψαξω θα "χρωσταω" χαρη - λεμε τωρα..)

τελος παντων, τελος με τους (ασχετους) σχολιασμους, παω να δω κανα επεισοδιο bakemonogatari που το αρχισα πριν απο λιγο (ειμαι στο 4ο) και φαινεται καλο
:-D
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Apr 02, 2010 2:45 pm

awesome news for one of the greatest anime series ever!
Black Lagoon will be back!
with 5 OVA episodes under the title "BLACK LAGOON Roberta`s Blood Trail"
:)
Image
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Fri Apr 02, 2010 2:51 pm

καλό φαίνεται, μικρό φαίνεται, θα του ρίξω μια ματιά.

btw θέλω να το πώ εδώ και μήνες.

Το Detroit Metal City είχε αρκετή φάση.Ξενέρωσα όμως που το σταμάτησαν το anime ενώ το manga συνεχίζει...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Apr 02, 2010 10:39 pm

Το Black Lagoon αξίζει να το δεις.
Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τα anime εδώ και περίπου 2 χρονια και θα κάτσω να δω κάτι μονο αν μου κάτσει να έχει κάτι πραγματικά διαφορετικό ή πρωτότυπο.
Έχω βαρεθεί την κοινοτυπία στους χαρακτήρες και τα σενάρια σε πολλά anime, έχω βαρεθεί τα fillers καθαρά και μονο για να βγάλουν επεισόδιο εντός εβδομάδας, έχω βαρεθεί το κοινότυπο σχέδιο.
Έτσι πλέον θα κάτσω να δω κάτι είτε γιατί είναι πολύ αστείο, είτε γιατί έχει σενάριο ή κάνα καλο χαρακτήρα.
Δεδομένου αυτού το Black Lagoon το ρούφηξα μέσα σε 2 μέρες και μετά ήθελα κι άλλο..
Έχει τρελό action, κάποια στοιχεια στους χαρακτήρες μου άρεσαν καθώς και κάποιες στιγμές που είχαν κάποια φόρτιση.
Γενικά θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα, ειδικά σε αυτούς που γουστάρουν action.

image
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Apr 02, 2010 10:41 pm

zweistein wrote:Το Black Lagoon αξίζει να το δεις.
Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τα anime εδώ και περίπου 2 χρονια και θα κάτσω να δω κάτι μονο αν μου κάτσει να έχει κάτι πραγματικά διαφορετικό ή πρωτότυπο.
Έχω βαρεθεί την κοινοτυπία στους χαρακτήρες και τα σενάρια σε πολλά anime, έχω βαρεθεί τα fillers καθαρά και μονο για να βγάλουν επεισόδιο εντός εβδομάδας, έχω βαρεθεί το κοινότυπο σχέδιο.
Έτσι πλέον θα κάτσω να δω κάτι είτε γιατί είναι πολύ αστείο, είτε γιατί έχει σενάριο ή κάνα καλο χαρακτήρα.
Δεδομένου αυτού το Black Lagoon το ρούφηξα μέσα σε 2 μέρες και μετά ήθελα κι άλλο..
Έχει τρελό action, κάποια στοιχεια στους χαρακτήρες μου άρεσαν καθώς και κάποιες στιγμές που είχαν κάποια φόρτιση.
Γενικά θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα, ειδικά σε αυτούς που γουστάρουν action.

image
+++ :???:
αλλα ενταξει μερικα φετος ηταν καπως διαφορετικα, νομιζω σιγα σιγα ξεκολλανε απο τα ιδια
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Apr 03, 2010 2:02 am

Αυτά που μου δίνουν ελπίδες είναι κυρίως τα OVA (περιμένω πως και πως και την νέα ταινία του Trigun..) και κάποια που ξέρω ότι σε 2 με 3 season έχουν τέλος :P
Image
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Sat Apr 03, 2010 2:18 pm

Feth wrote: Death Note: Must-see. Συμφωνώ στο ότι χάνει το ενδιαφέρον του
από τη στιγμή που πεθαίνει ο L
αλλά και πάλι είναι anime που και να μην είσαι fan του είδους μπορείς να το ευχαριστηθείς απόλυτα.
Ακριβώς αυτό. Είναι το μόνο anime που έχω παρακολουθήσει και ολοκλήρωσα και πράγματι το ευχαριστήθηκα απόλυτα. Όταν ξεκίνησα να το δω πίστευα ότι θα ασχολούταν μόνο με ηθικά ζητήματα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο όπλο σαν το death note. Όμως εκτός απ' αυτά φυσικά, το death note είναι πολύ περισσότερα.
Φυσικά
μετά τον θάνατο του L
δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να είναι το ίδιο, αλλά για μένα δεν χάθηκε το ενδιαφέρον.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν το έχει δει, ακόμα κι αν δεν έχει επαφή με anime. Απλά αν σκοπεύετε να το δείτε, σε καμμία περίπτωση μη διαβάσετε τα spoilers! (αυτονόητο) ;)
For science. You monster.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue May 18, 2010 11:36 pm

I'm smelling GANTZ LIVE ACTION.... :smt047
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue May 18, 2010 11:43 pm

μολις τελειωσα το eden of the east.
ακραια καλυτερο απο ο,τι μου φαινοταν
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed May 19, 2010 12:06 am

@zwei: τι εννοείς Live action ?
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed May 19, 2010 12:08 am

real life actors :-D
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Jul 23, 2011 4:30 am

ψάχνω να θυμηθώ πως έλεγαν ένα anime που έβλεπα
θυμάμαι μονό ένα στοιχειο.

σε ένα επεισόδιο μια κοπέλα είχε ευχηθει να είναι η φωνή της εθιστική και τελικά κατέληξε να προκαλέσει όλους όσους το άκουγαν να γίνουν σχεδόν zombie, πραγματικά εθισμένοι στη φωνή της

^ το παραπάνω είναι με greeklish to greek converter - για όποια βλακεία λέει δεν φταίω
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Sat Jul 23, 2011 1:12 pm

zweistein wrote:I'm smelling GANTZ LIVE ACTION.... :smt047
Πες μου οτι ξεκινησε η προβολη!!! :smt007

ΕΝΤΙΤ:
@chriskin μηπως θυμασαι περιπου που το εδειχνε?Καναλι πχ..?
Τελειωσα το Otogizoushi και ηταν αρκετα καλο..το αρτιστικο μερος του με ενθουσιασε κατα βαση! :)
Και ξεκινησα γκαζωμενα το Seirei No Moribito(Guardian of the Spirit)..αρκετο action..και καλη πλοκη..και ωραιο setting μιας και ειναι στην αυτοκρατορικη/φεουδαρχικη εποχη..και φυσικα..
το βρηκα [i][b]και [/b][/i]με ελληνικους υποτιτλους!! :-D Με vlc νομιζω δεν υπαρχει προβλημα..με GOM εχει κατι ψιλα..
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Jul 23, 2011 7:52 pm

καναλι; teh internetz .
ποτε δεν ειδα anime απο τηλεοραση

edit : εκτος αμα εννοεις κανονικο καναλι προφανως, που δεν εχω καταφερει ακομα να μαθω τα περισσοτερα σηματα - μονο του tv tokyo εχω μαθει επειδη ειχε μεινει πανω στο wallpaper μου (κλασικα βαζω wallpapers screenshot απο καλες σκηνες)
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Jul 24, 2011 1:38 am

συνήθως παλιά anime που προσπαθούμε να θυμηθούμε είναι μερικά που πετυχαίναμε όταν πηγαίναμε δημοτικό στο νέο channel και τέτοια, γίαυτό το λέει. η δικη μας γενιά μεγάλωσε με kabamaru, area88 και jura trippers :-p
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Jul 24, 2011 1:42 am

εγω ειμαι απο serial experiments lain και μετα - το μεγαλυτερο μερος μου μετα την αλλαγη της χιλιετιας . με μονη εξαιρεση το pokemon που εβλεπα απο τηλεοραση τοοοτε που ετρεχε, τα αλλα τα εβλεπα (και συνεχιζω να βλεπω , προφανως) μεσω υπολογιστη .
κι ας εκαναν μια δυο βδομαδες να κατεβουν με την pstn (σε .rmvb αρχεια των 40 mbs. πως διαολο τα εβλεπα αυτα τα πραγματα χωρια να πεταχτουν τα ματια μου εξω απο τα Τεραστια pixels???)

-----------
btw : School Days anyone?
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”