Μονο με τιτανες δεν ειχε σχεση η ταινια..

μόλις γύρισα από την ταινία..Xrhstos_kiP wrote:Ποιος σκεφτηκε το τιτλο "clash of the titans"....??
Μονο με τιτανες δεν ειχε σχεση η ταινια..
Δες τη κανονικη... Προσωπικα ηταν η πρωτη φορα που ειδα 3D ταινια, κ δεν μου αρεσε πολυ... Ηταν σαν να επικεντρονωταν το ματι μου στο aspect που ηταν πιο "κοντα" μου...photisd wrote:και από άλλους άκουσα για 12 πεταμένα ευρώ...
προσωπικά το βλέπω σαν ενα βήμα προς τον στόχο να τα βλέπουμε όλα σαν να είμαστε μεσα...emperormario wrote:Η νέα π**α της κινηματογραφικής/τηλεοπτικής βioμηχανίας, το 3D
Όχι και τόσοemperormario wrote:Η νέα π**α της κινηματογραφικής/τηλεοπτικής βioμηχανίας, το 3D
linkproskopos wrote:προσωπικά το βλέπω σαν ενα βήμα προς τον στόχο να τα βλέπουμε όλα σαν να είμαστε μεσα...emperormario wrote:Η νέα π**α της κινηματογραφικής/τηλεοπτικής βioμηχανίας, το 3D
Απέχει πολύ κορύφαιο θα ειναι να βλέπουμε οχι μονο μπροστά αλλά και να γυρνάμε κεφάλι και να βλέπουμε εκει..![]()
++ καταπληκτικές ταινίες!!abujafar wrote:linkproskopos wrote:προσωπικά το βλέπω σαν ενα βήμα προς τον στόχο να τα βλέπουμε όλα σαν να είμαστε μεσα...emperormario wrote:Η νέα π**α της κινηματογραφικής/τηλεοπτικής βioμηχανίας, το 3D
Απέχει πολύ κορύφαιο θα ειναι να βλέπουμε οχι μονο μπροστά αλλά και να γυρνάμε κεφάλι και να βλέπουμε εκει..![]()
Ναι, απ'ότι είδα στα σχόλια στο imdb το έχουν αλλάξει λίγο, όπως σε κάθε ταινία που βασίζεται σε κόμικ ή βιβλίο, αλλά οι αλλαγές είναι μικρές και ευχάριστες.zweistein wrote:έχει πάρει καλά reviews και imdb rating.. interesting.
Ωραίαtsilochr wrote:ο δημιουργός του comic John Romita Jr ήταν στο ComicDom Con αυτό το τριήμερο