[Review] The exorcism of Emily Rose
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
[Review] The exorcism of Emily Rose
Το σενάριο είναι λίγο πρωτότυπο: Ο ιερέας που ανέλαβε τον εξορκισμό της Emily Rose κατηγορείται για τον θάνατο της. Στην δίκη η μια πλευρά (αυτή του ιερέα) προσπαθεί να την βγάλει δαιμονισμένη, ενώ η άλλη προσπαθεί να την βγάλει απλώς τρελή!
Προσοχή: Το περιστατικό έχει συμβεί στην πραγματικότητα και όπως λέει στο τέλος της ταινιάς πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο πήγαν στην κηδεία της Emily Rose!! Η ταινία έχει λίγο από "Εξορκιστή" λίγο απο "Runaway Jury", κάποιες τρομαχτικές σκηνές και κάποιες γελοίες επίσης. Εγώ την περίμενα λίγο καλύτερη..

"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
-
- Venus Former Team Member
- Fairy
- Gbyte level
Φέτος θα βγει στους κινηματογράφους μια γερμανική ταινία που βασίστηκε στην ίδια αληθινή ιστορία μιας γερμανίδας κοπέλας, της Anneliese Michel. Ο τίτλος της είναι "Requiem". Σύμφωνα με κριτικές πραγματεύεται την ιστορία διαφορετικά από την Αμερικάνικη βερσιόν, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στους χαρακτήρες κι όχι τόσο στον τρόμο. Επίσης αναφέρεται πως δίνει έμφαση στο ψυχικό δράμα της κοπέλας και αποφεύγει να πάρει θέση.
Καθώς έχει προς το παρόν προβληθεί μόνο σε φεστιβάλ του εξωτερικού και θα βγει αργότερα στις αίθουσες, δεν την έχω δει για να σας την προτείνω, απλά το αναφέρω πληροφοριακά!
Info: IMDb
Καθώς έχει προς το παρόν προβληθεί μόνο σε φεστιβάλ του εξωτερικού και θα βγει αργότερα στις αίθουσες, δεν την έχω δει για να σας την προτείνω, απλά το αναφέρω πληροφοριακά!

Info: IMDb
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."