Παιδιά δεν νομίζω να ύπαρχει πιο hard ελληνική ταινία...απίστευτο χωσίδι.
Δείτε τη σε dvd: "Το σπιρτόκουτο", Γιάννης Οικονομίδης, 2003, Δράμα*....
*όντως δράμα

η ψυχή στο στόμα είναι η πιο καινούργια ταινία του ίδιου σκηνοθέτη..zweistein wrote:this movie reminds of "ψυχή στο στόμα".
hilarious sh**t
Καλά έχει και αυτή η ταινία κάτι απίστευτες σκηνές.dexter wrote:η ψυχή στο στόμα είναι η πιο καινούργια ταινία του ίδιου σκηνοθέτη..zweistein wrote:this movie reminds of "ψυχή στο στόμα".
hilarious sh**t
δεν την έχω δει ακόμα..ανυπομονώ
Ειχα στεναχωρηθει στη σκηνη αυτη παρα πολυ!PASCAL wrote:Χαχαχαχα
"Το ντουί ρε μ******α, το ντουί"!!!
Ξεκόλλα με το σπιρτόκουτο, είναι ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια ανάδειξης κάποιας "απαράμιλλης" τέχνης που απεικονίζει την ελληνική πραγματικότητα και απλά καταλήγει να μοιάζει με κωμωδία. Εγώ κάθε φορά που τη βλέπω γελάω!m4ver1ck wrote:Ναι είναι κλασσική κουλτουριάρικη μ****ια, ενος πιτσιρικά wannabe "σκηνοθέτη", χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Αλλα εδώ μεχρι και τα έργα των φτάσμένων ¨σκηνοθετών¨μας είναι ανάλογες βλακείες (βλεπε Σπιρτόκουτα, κλπ) οπόταν δεν μου κάνει εντύπωση το επιπέδο της.
Η αληθεια ειναι πως κι εγω οταν εμαθα οτι το σπιρτοκουτο ειχε παρει κατι κουλτουροβραβεια που κρυβανε βαθυτερα νοηματα και τετοια δεν το πιστευα!!MpoMp wrote:Ξεκόλλα με το σπιρτόκουτο, είναι ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια ανάδειξης κάποιας "απαράμιλλης" τέχνης που απεικονίζει την ελληνική πραγματικότητα και απλά καταλήγει να μοιάζει με κωμωδία. Εγώ κάθε φορά που τη βλέπω γελάω!
Δεν εστίασα στο "Σπιρτόκουτο" αλλα την ανέφερα ενδεικτικά οσον αφορά τα διάφορα ψευτοκουλτουριάρικα εμέσματα. Οσον αφορά αυτα τα έργα, δεν με αφορούν μιας και χαζο-σκηνοθέτες πάντα θα υπάρχουν, αλλα με ενοχλεί οτι για να γυριστούν αυτές οι μπούρδες, πληρωθήκαν και με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, μιας και ηταν επιδοτούμενες....MpoMp wrote:Ξεκόλλα με το σπιρτόκουτο, είναι ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια ανάδειξης κάποιας "απαράμιλλης" τέχνης που απεικονίζει την ελληνική πραγματικότητα και απλά καταλήγει να μοιάζει με κωμωδία. Εγώ κάθε φορά που τη βλέπω γελάω!