Tenacious D

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
alberta
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by alberta » Tue Nov 27, 2007 2:08 pm

The Punisher wrote:μόλις είδα την "πένα της μοίρας" :-D Όχι ακριβώς αυτό που περίμενα, αλλά είχε τη φάση του !!!
"Πένα του πεπρωμένου" τη θυμάμαι εγώ...Μεγάαααααααλη μπαρούφα- απ τις μεγαλύτερες μπορώ να πω...
Το school of rock ήταν μακράν καλύτερο (μιας και η άλλη είχε πιάσει πάτο:p) χωρίς να λέει όμως κάτι....
Πάντως η μουσικούλα καλή είναι...Ειδικά για όσους τους αρέσει το ροκ (οκ δν είμαι πολύ φαν-το καταλάβατε,ε?)
Image
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Tue Nov 27, 2007 2:20 pm

Κοίτα, τα παλικάρια αν θες να γελάσεις είναι ιδανικά, όμως δεν θα πλήρωνα για να τους δω για να είμαι ειλικρινής...
Γενικά, όταν πηγαίνω σε συναυλία προτιμάω να δω μια μπάντα να αποδίδει σοβαρά και όχι να κάνει μόνο χαβαλέ, παρότι και αυτός ειναι καλοδεχούμενος με μέτρο(π.χ. Helloween).
γενικά πάντως είναι από τις πιο αστείες μπάντες(αν και δεν αγγίζουν καν τουε Beatallica[οποιος δεν τους έχει ακούσει, σπευσατε στο myspace.]
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Tue Nov 27, 2007 4:47 pm

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Είναι ωραίο το συγκρότημα και ωραία τραγούδια, αλλά μέχρι εκεί...
What to say man...what to say....
Post Reply

Return to “Μουσική”