Band
- KATW_TWN_13
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Band
Γεια σας παιδια, παιζω jazz και κλασσικο πιανο... Αν υπαρχει καποιος/α/οι/ες που ενδιαφερεται/ονται για jazz/rock μπαντα ας απαντησει στο post...Επιρροες κυριως απο καλλιτεχνες οπως Bill Evans, Chick Korea, Dave Brubeck, Peterson....Dire Straits, Queen, Lynyrd Skynyrd, Supertramp...
- KATW_TWN_13
- Kilobyte level
Re: Band
πωωω χαμος γινεται εδω...θα γινει οντισιον τελικα παιδια μην ποσταρετε αλλοι!Ελατε στο ΟΑΚΑ στις 15/11 στην αιθουσα εκδηλωσεων στις 7 ακριβως με το κατοικιδιο σας και ο ιδιοκτητης του πιο εξυπνου παπαγαλου θα κερδισει μια καραμελα...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Εγώ παίζω ηλεκτρική 3 χρόνια, αλλά κι εγώ
Ακούω rock,alternative,punk rock,metal χωρίς πρόβλημα και χωρίς ιδιαίτερη "εξειδίκευση" σε κάποιο απ'αυτά τα στυλ...Filia wrote:δεν έχω καμία σχέση με jazz και δεν ξέρω κανέναν από τους καλλιτέχνες πριν τις....τελίτσες!
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- marios
- Wow! Terabyte level
γενικά, μην ελπίζεις να βρεις και πολλά άτομα να θέλουν να παίξουν σε μπάντα με jazz προσανατολισμό... Εγώ ακούω(ελαφρως) jazz αλλά ούτε την τεχνική(παίζω 3,5 χρόνια κιθάρα) ούτε και το αίσθημα μπορώ να βγάλω... Αν θες καμία πιο "βαριά" μπαντα, μιλάγαμε και με τον netharis και λέγαμε να δούμε τι θα κάνουμε...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- margaritarenia
- Kilobyte level
μηπως ψαχνεις εσυ για μπαντα..ειμαι σε ενα ροκ γκρουπ και ψαχνουμε πληκτρα..αν ενδιαφερεσαι...
...Ive got wild, staring eyes
And I got a strong urge to fly,
But I got nowhere to fly to
Ooooo babe,
When I pick up the phone,
There is still nobody home...
And I got a strong urge to fly,
But I got nowhere to fly to
Ooooo babe,
When I pick up the phone,
There is still nobody home...