Mike's Irish Bar Mail...

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sun Dec 12, 2004 3:26 pm

rapadder wrote:Είχα πάει και εγώ μια φορά πριν 2 χρόνια και μου άρεσε. Νομίζω ότι διαφημίσαμε αρκετά το μαγαζί :smile: . Μιας και είπατε για μπύρα Guiness, υπάρχει και η McFarland (κόκκινη μπύρα) που είναι επίσης πολύ καλή. Αν και σε Ιρλανδέζικη pub, η Guiness έχει την τιμητική της. Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω εάν έχετε δοκιμάσει Μηλίτη (κρασί από Μήλα, cider στ' αγγλικά). Θα ρωτήσω σε καμιά κάβα, έχω σχετική περιέργεια. Φαντάζεσται κανένα μαγαζί με το τίτλο Computer Freak Bar, όπου θα βρίσκεσαι σε high-tec περιβάλλον και οι παραγγελίες θα γίνονται ηλεκτρονικά; Τέλος πάντων, άσχετο με το θέμα ώς συνήθως.
Μου ειχαν πει για μια τετοια καφετερια που λες, Matrix νομιζω λεγοτανε, αλλα δεν πηγα ποτε μου... :razz: Ισως υπαρχει ακομα, αλλα δε θυμαμαι που ειναι και τετοια...
Εχω πιει και τα 2 που λες, αλλα περι ορεξεως... :-D
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Dec 13, 2004 10:51 am

Ganther wrote: Μου ειχαν πει για μια τετοια καφετερια που λες, Matrix νομιζω λεγοτανε, αλλα δεν πηγα ποτε μου... :razz: Ισως υπαρχει ακομα, αλλα δε θυμαμαι που ειναι και τετοια...
Να το εντοπίσουμε το μαγαζάκι να πάμε καμιά μέρα να δούμε τι παίζει.... :smt024 ΑΝD :smt030
There's no place like 127.0.0.1
ailouros
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ailouros » Mon Dec 13, 2004 2:45 pm

Απαπαπαπα!Φαντάζεστε να υπάρχουν τέτοιες καφετέριες; Θα λαλήσουμε κανονικά!Θα μας μιλάν οι άνθρωποι και θα τους δαγκώνουμε!
Post Reply

Return to “Μουσική”