Öïñçôü mp3 player ðïõ äÝ÷åôáé DVD?

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Post Reply
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Φορητό mp3 player που δέχεται DVD?

Post by vagalati » Sun Jan 09, 2005 11:31 pm

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Φυσικά μιλάω για φορητό player που διαβάζει data DVDs με μουσικά αρχεία. Θα ήθελα να είναι και ogg player αλλά μάλλον πολλά ζητάω :roll:...
Ni!! Ni!! Ni!!
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Jan 11, 2005 12:39 am

Κάνε αναζήτηση σε μια μηχανή που να υποστηρίζει ελληνικά (όχι, δε λέω το γνωστο όνομα, έτσι για πρωτοτυπία, αν και εκεί έκανα!) για "MUSTEK PL 270".Βέβαια η MUSTEK δε ξέρω τι καρπός εστί, και η τιμή είναι γενικώς τσιμπημένη, αλλά τσέκαρε το.

Η κωδικοποίηση Ogg Vorbis είναι καλύτερη από την MP3?
Όλο Ogg ακούω & Ogg δε βλέπω!

Για το MP3Pro έχετε ακούσει;
Είχα διαβάσει πριν από 2 χρόνια ότι επιτυγχάνει μείωση μεγέθους ενός MP3 στα μισά.Είχα κατεβάσει και ένα αρχείο mp3Pro το οποίο ήταν όντως 2,5MB ενώ το original mp3 ήταν 5MB (στην ίδια ποιότητα) περ.
Ξέρετε τι έγινε μ'αυτό;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Wed Jan 12, 2005 9:27 am

Θα εννοείς "MUSTEK PL 207" γιατί 270 δεν είδα. Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτό ακριβώς που ζητάω καθώς αυτό είναι portable DVD player με την οθόνη του και μεγάλο σε μέγεθος. Εγώ θα ήθελα ένα mp3 player που διαβάζει data dvds με mp3 αρχεία.

Σχετικά με το ogg έχω δει συγκριτικά και έχω διαπιστώσει ο ίδιος με encoding ότι είναι ανώτερο απο το mp3. Στην ίδια ποιότητα έχει μεγαλύτερη συμπίεση. Και όταν λέμε ποιότητα δεν εννοούμε το bitrate αλλά την ποιότητα του ήχου καθώς στο ίδιο bitrate το ogg έχει καλύτερη ποιότητα.
Ni!! Ni!! Ni!!
Post Reply

Return to “Μουσική”