Nightwish fans...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Nightwish fans...
Καταρχήν δηλώνω πιστός φαν του συγκροτήματος, αλλά μέχρι τότε που έφυγε η Tarja! Από κει και πέρα δεν εγκρίνω.
Καταπληκτικά τραγούδια, το ένα καλύτερο από το άλλο πιστεύω...
Λοιπόν ακούω απόψεις, γνώμες και συναισθήματα!!!
Καταπληκτικά τραγούδια, το ένα καλύτερο από το άλλο πιστεύω...
Λοιπόν ακούω απόψεις, γνώμες και συναισθήματα!!!
What to say man...what to say....
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Nightwish fans...
Με την Tarja τους άκουγα ευχάριστα..
Με την καινούργια δεν τους ακούω.
Προωθήστε αυτό το μήνυμα στον Tuomas και την Tarja μπας και βάλουν μυαλό
Με την καινούργια δεν τους ακούω.
Προωθήστε αυτό το μήνυμα στον Tuomas και την Tarja μπας και βάλουν μυαλό

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Το συγκρότημα δεν θα ξανακατακτίσει τους φαν που είχε παλαιότερα...
Και εδώ ταιριάζει και η παρομοία:
Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς...
Και εδώ ταιριάζει και η παρομοία:
Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Γι'αυτό και έκανε ένα τρελό comeback στο dolby surround μου (και καλα
) η δισκογραφία Iced Earth 

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αν επιβεβαιωνόταν η φήμη και αντί για την αταλα... εεε, την καινούργια, έμπαινε η Simmone Simmons των Epica τότε πιστεύω ότι θα παραμέναν στα ίδια standards...
Τώρα έχουν καταντήσει πολύ χαρούμενοι, δεν βγάζουν το όλο συναίσθημα της Tarja εποχής(και βέβαια λείπουν τα οπερετικά φωνητικά)...
Βέβαια, μιας και αναφέρθηκε ο Stoupeace στους Iced Earth(τους οποίους περιεργως, με εξαίρεση τις 2 μπαλάντες του "Something Wicked...", μισώ αφάνταστα), μοιάζουν οι περιπτώσεις, αφού Hollopainen~=Schaffer και Tarja~=Barlow, αφού οι τραγουδιστες δεν γραφαν τίποτα και όλα ήταν δουλειά των άλλων 2(Tuomas και Jon)...
Ευτυχώς παραμένει η Sharon στους Within και η Simmone στους Epica και ακούμε ακόμα κανένα καλό κομμάτι με γυναικεία οπερετικά φωνητικά(οι Therion και οι Ayreon αποτελούν άλλη εντελώς περίπτωση...)!
Up the horns!!!
Τώρα έχουν καταντήσει πολύ χαρούμενοι, δεν βγάζουν το όλο συναίσθημα της Tarja εποχής(και βέβαια λείπουν τα οπερετικά φωνητικά)...
Βέβαια, μιας και αναφέρθηκε ο Stoupeace στους Iced Earth(τους οποίους περιεργως, με εξαίρεση τις 2 μπαλάντες του "Something Wicked...", μισώ αφάνταστα), μοιάζουν οι περιπτώσεις, αφού Hollopainen~=Schaffer και Tarja~=Barlow, αφού οι τραγουδιστες δεν γραφαν τίποτα και όλα ήταν δουλειά των άλλων 2(Tuomas και Jon)...
Ευτυχώς παραμένει η Sharon στους Within και η Simmone στους Epica και ακούμε ακόμα κανένα καλό κομμάτι με γυναικεία οπερετικά φωνητικά(οι Therion και οι Ayreon αποτελούν άλλη εντελώς περίπτωση...)!
Up the horns!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Εχουν κάνει κάποια ζωντανό στην Ελλάδα μετά την Tarja??
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- marios
- Wow! Terabyte level
Είχαν κάνει ένα στο MMD αν θυμάμαι καλά...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αρχίζει και πέφτει το συγκρότημα...
Αφού έχουν ακυρώσει όλες τις συναυλίες τους λόγω "ασθένειας" της τραγουδίστριας.
Πάντως με την Tarja ήταν άπαιχτα και τα live τους. Και το "End of an Era" ήταν καταπληκτικό φινάλε για την συνεργασία. Ωραίο dvd...
Αφού έχουν ακυρώσει όλες τις συναυλίες τους λόγω "ασθένειας" της τραγουδίστριας.
Πάντως με την Tarja ήταν άπαιχτα και τα live τους. Και το "End of an Era" ήταν καταπληκτικό φινάλε για την συνεργασία. Ωραίο dvd...
- Shocker
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Δν μπορώ να πω πως ειμαι μεγάλος φαν των Nightwish
αλλα σιγουρα τους ακουω ευχαριστα (με μετρο παντα)
Σίγουρα η Ανετ δν ειναι Ταρια και οι τωρινοι Nightwish δν μοιάζουν και πολύ με τους πρώην
Αλλα δν ειναι και τοσο άσχημα τα τραγούδια τους,έχουν γίνει λίγο πιο χαρούμενοι όπως λετε αλλα έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλα κομμάτια τα τελευταια 2 χρόνια
Καποιοι πρέπει να ξεκολήσουν με την Τάρια,δν πρόκειτε να ξαναπάει στους NW αφου μια χαρα τα καταφέρνει και μόνη της(που λεει ο λόγος)
Που την ειδα περσυ στο live που εκανε μονη της,ήταν καταπληκτική,καμμια σχεση με το live των NW στο MMD που ήταν απαίσιοι(ίσως εφταιγε και ο χόρος βέβαια )
Πάντως υπάρχουν πολύ καλυτερα συγκροτήματα απο όσα αναφέρθηκαν και παραπάνω με γυναικεία φωνητικά και μην ξεχνάτε την ημίθεα
Liv Kristine
αλλα σιγουρα τους ακουω ευχαριστα (με μετρο παντα)
Σίγουρα η Ανετ δν ειναι Ταρια και οι τωρινοι Nightwish δν μοιάζουν και πολύ με τους πρώην
Αλλα δν ειναι και τοσο άσχημα τα τραγούδια τους,έχουν γίνει λίγο πιο χαρούμενοι όπως λετε αλλα έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλα κομμάτια τα τελευταια 2 χρόνια
Καποιοι πρέπει να ξεκολήσουν με την Τάρια,δν πρόκειτε να ξαναπάει στους NW αφου μια χαρα τα καταφέρνει και μόνη της(που λεει ο λόγος)
Που την ειδα περσυ στο live που εκανε μονη της,ήταν καταπληκτική,καμμια σχεση με το live των NW στο MMD που ήταν απαίσιοι(ίσως εφταιγε και ο χόρος βέβαια )
Πάντως υπάρχουν πολύ καλυτερα συγκροτήματα απο όσα αναφέρθηκαν και παραπάνω με γυναικεία φωνητικά και μην ξεχνάτε την ημίθεα
Liv Kristine

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Kαι σε είχα αγαπήσει πιο πολύmarios wrote:

Oντως πάντως και στις δύο περιπτώσεις οι τραγουδιστές δεν είχαν και τρελή συνεισφορά στη μπάντα, αν και ο Barlow έχει γράψει τους στίχους σε μερικές κομματάρες, όπως Diary

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- marios
- Wow! Terabyte level
Την έχω την δισκογραφία, και εκτός από αυτό επειδή ήταν το αγαπημένο συγκρότημα ενός φίλου, την έχω ακούσει και σχεδόν όλη(μόνο τα τελευταία 2 δεν άκουσα)
...
Anyway, ας ελπίσουμε ότι ο Tuomas θα καταλάβει τι μπούρδα έκανε και θα πάρει καμιά πιο αξιόλογη τραγουδίστρια(μακάρι την Tarja, αλλά μετά από όλες τις δηλώσειςπου έχουν κάνει αμφότεροι, δύσκολο)!

Anyway, ας ελπίσουμε ότι ο Tuomas θα καταλάβει τι μπούρδα έκανε και θα πάρει καμιά πιο αξιόλογη τραγουδίστρια(μακάρι την Tarja, αλλά μετά από όλες τις δηλώσειςπου έχουν κάνει αμφότεροι, δύσκολο)!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Στο bold θα διαφωνήσω!marios wrote:Την έχω την δισκογραφία, και εκτός από αυτό επειδή ήταν το αγαπημένο συγκρότημα ενός φίλου, την έχω ακούσει και σχεδόν όλη(μόνο τα τελευταία 2 δεν άκουσα)...
Εχω ζήσει τόσα reunions που πλέον όταν ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα σπλιτάρει, το ξέρω οτι θα επανενωθούν!
Ο,τι και να έχουν δηλώσει δεν είναι χειρότερο απο την περίπτωση Judas Priest - Rob Halford!
Tα χειρότερα είπανε, ότι μετανιώσανε για όλα τα χρόνια που ήταν μαζί είπανε, ότι δεν τους αρέσει το Painkiller και το British Steel είπανε.
Και το 2003 τα ξεχάσανε μπροστά στα διπλά συμβόλαια της Sony και τα headlines σε όλα τα festival του κόσμου.
Τα ίδια γίνανε και με Iced Earth, Black Sabbath (και με Ozzy και με Dio), Τwisted Sister, Ιron Maiden, and goes on and on and on...

Είχα χάσει τις ελπίδες μου για Iced Earth και να που είναι reunited μετά από 5 χρόνια...
Οπότε.. 4 χρονάκια ακόμα και η Tarja θα αρχίσει να το ξανασκέφτεται με τον Tuomas

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- marios
- Wow! Terabyte level
Κοίτα, αρχικά μιλούσα για το άμεσο μέλλον... Πιστεύω ότι αν οι Nightwish συνεχίσουν με αυτή την τραγουδίστρια για 3-4 χρόνια ακόμα, και reunion να κάνουν, μάλλον δεν θα απασχολεί και πολύ κόσμο τότε...Stoupeace wrote:Στο bold θα διαφωνήσω!marios wrote:Την έχω την δισκογραφία, και εκτός από αυτό επειδή ήταν το αγαπημένο συγκρότημα ενός φίλου, την έχω ακούσει και σχεδόν όλη(μόνο τα τελευταία 2 δεν άκουσα)...
Εχω ζήσει τόσα reunions που πλέον όταν ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα σπλιτάρει, το ξέρω οτι θα επανενωθούν!
Ο,τι και να έχουν δηλώσει δεν είναι χειρότερο απο την περίπτωση Judas Priest - Rob Halford!
Tα χειρότερα είπανε, ότι μετανιώσανε για όλα τα χρόνια που ήταν μαζί είπανε, ότι δεν τους αρέσει το Painkiller και το British Steel είπανε.
Και το 2003 τα ξεχάσανε μπροστά στα διπλά συμβόλαια της Sony και τα headlines σε όλα τα festival του κόσμου.
Τα ίδια γίνανε και με Iced Earth, Black Sabbath (και με Ozzy και με Dio), Τwisted Sister, Ιron Maiden, and goes on and on and on...![]()
Είχα χάσει τις ελπίδες μου για Iced Earth και να που είναι reunited μετά από 5 χρόνια...
Οπότε.. 4 χρονάκια ακόμα και η Tarja θα αρχίσει να το ξανασκέφτεται με τον Tuomas
Το περί Priest-Halford ισχύει, αλλά σκέψου τι σημαίνει για το metal ο Halford και οι Priest και τι σημαίνει η Tarja και οι Nightwish(σε κάθε επίπεδο, είτε αυτό είναι πιστών οπαδών, είτε ποιότητας μουσικής, είτε προσφοράς στον χώρο, ακόμα-ακόμα και από εμπορικής άποψης)...
To reunion στην περίπτωσή τους ήταν λαϊκή απαίτηση από όλους(εδώ ο Ripper στους Priest πέρασε απαρατήρητος που έχει από τις κορυφαίες φωνάρες)!
Οι Sabbath είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο, δεν μπορώ ούτε να κάνω σύνδεση Nightwish-Sabbath...
Οι Twisted από την άλλη διαλύθηκαν εντελώς, αλλά όταν κατάλαβαν ότι παρέμεναν πεινασμένοι("Stay hungry"

Οι Maiden ήταν αναπόφευκτο αφού με τον Blaze έπεφταν συνέχεια...
It's heaven and hell(απάντηση στο and goes on and on and on)

Οι Iced earth ήταν η πιο περίεργη περίπτωση με τον Barlow να τους παρατάει για την αστυνομία... Δεν θυμάμαι κανένα μεγάλο πόλεμο δηλώσεων, αλλά δεν είμαι και fan τους για να πολυψάχνομαι...
Anyway, νέοι είμαστε, θα δούμε τι θα γίνει με τους Nightwish σε λίγο καιρό...
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
πάντως σήμερα το πρωί χάζευω λίγο συλλογές από ζωντανά τους με την Tarja και με την Annet... από την μια μου λείπουν τα οπερατικά της tarja που έδιναν σίγουρα ένα πιο emotion ύφος στο όλο θέμα που ονομάζεται nightwish... εξάλλου συνδιάζονταν απλά εξαιρετικά τα πλήκτρα του tuomas και η φωνή της... αλλά από την άλλη τώρα με την Anette ( μια πιο ποπ ας πούμε τραγουδίστρια απο την Tarja) βλέπω ότι όλο το συγκρότημα αλλάζει στυλ κάτι που κρίνεται απαραίτητο μιας και τα τραγούδια των nightwish με την φωνή της Anette δεν μου ακούγονται όπως μου ακούγονταν...αλλά οκ εγώ έμαθα τους nightwish και τους γούσταρα σαν μελοδικό μέταλ με την εξαιρετική οπερέτα μέσααα...(τουλάχιστον κόλλαγε με την όλη μουσική τους) και τώρα λογικό είναι να μου ξενίζει λίγο... ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι τα καινούργια τους λίγο που είδα από youtube με την anette ότι δεν μου αρέσουν... απλά πρέπει να αλλάξουν όλοι και να πάνε λίγο πιο κοντά της τώρα... και will see... 

Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ειναι απλα η αλλαγη..που δε ξερω γιατι,αλλα εχει ενοχλησει υπερβολικα τοσο πολυ κοσμο,που οκ δεχομαι να λεει καποιος οτι δεν του αρεσει το καινουριο στυλ των Nightwish αλλα οχι αυτο να μεταφραζεται ως 'ας ριξουμε τωρα τα πυρα μας στην καινουρια τραγουδιστρια'.Dreamcatcher wrote:πάντως σήμερα το πρωί χάζευω λίγο συλλογές από ζωντανά τους με την Tarja και με την Annet... από την μια μου λείπουν τα οπερατικά της tarja που έδιναν σίγουρα ένα πιο emotion ύφος στο όλο θέμα που ονομάζεται nightwish... εξάλλου συνδιάζονταν απλά εξαιρετικά τα πλήκτρα του tuomas και η φωνή της... αλλά από την άλλη τώρα με την Anette ( μια πιο ποπ ας πούμε τραγουδίστρια απο την Tarja) βλέπω ότι όλο το συγκρότημα αλλάζει στυλ κάτι που κρίνεται απαραίτητο μιας και τα τραγούδια των nightwish με την φωνή της Anette δεν μου ακούγονται όπως μου ακούγονταν...
Απλα εχω διαβασει αμετρητες συζητησεις στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο θεμα..κ πιστευω οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να το παιρνουμε πιο χαλαρα.Να δωθει μια ευκαιρια,κ απο τη δουλεια και μονο του συγκροτηματος να κριθει αν το αποτελεσμα ικανοποιει τον κοσμο.Οχι απλα λεγοντας 'εφυγε η Tarja' να λεμε 'α τωρα το συγκροτημα θα παει απ'το κακο στο χειροτερο'.Αν η στροφη στη μουσικη τους γινοταν εχοντας κ παλι την Tarja,κανεις δε θα το επαιρνε τοσο στραβα..Κ μη ξεχναμε κ οτι γενικως απ'την αρχη της πορειας τους εκαναν καποια αλλαγη στο στυλ,πραγμα που εχει δηλωσει κ ο ιδιος ο Tuomas.Πχ η διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο 'Elvenpath' και το 'Wish I had an angel' ας πουμε..!Σε καθε συγκροτημα και παντα θα γινονται αλλαγες,μπορει να τους εχουμε αγαπησει με ενα συγκεκριμενο στυλ,αλλα ανθρωποι ειναι που εξελισσονται και ωριμαζουν,οποτε κατι τετοιο ειναι/ηταν αναποφευκτο.
Κ επισης απ'οτι φανηκε υπηρχαν πολλα εσωτερικα προβληματα κ προστριβες μεταξυ τους,οποτε απο μια πιθανη διαλυση,μια ανανεωση ειναι προτιμοτερη και δε μπορει να φερει αρνητικα αποτελεσματα..Και στο κατω κατω η ψυχη του συγκροτηματος,που ειναι ο Tuomas,ειναι ακομη εδω κ μεγαλουργει..
Για μενα ειναι αν οχι το αγαπημενο μου,ενα απ'τα αγαπημενα μου συγκροτηματα,κ μπορω να βρω και στα παλια,αλλα και στα καινουρια τραγουδια στοιχεια που με κανουν να κολλαω και να χαιρομαι που τους ακουω

Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
- joni
- bit level
- Academic status: 1st year
κοιτα , δεν είμαι και πολύ φαν της μπάντας όμως το Nemo ήταν το πρώτο κομμάτι που έμαθα ποτέ στα τύμπανα , άρα έχω κάποιο δεσμό με την μπάντα. Οφείλω να πω ότι η tarja είναι κλασεις ανωτερη από την anette όμως όσον αφορά το νέο άλμπουμ μπορώ να πω ότι η μουσική είναι αρκετά πιο εντονη και αυτό μαρέσει. Επίσης από κάποιες λάιβ ηχογραφίσεις παρατήρησα ότι ο jukka έχει εμπλουτίσει πολύ το παίξιμο του