Πήγα και εγώ οπότε εάν δεν είδες εμάς που είμασταν 4 άτομα τότε ήταν πολλοί εκπρόσωποι! Η καλύτερη συναυλία της ζωής μου!!!PaP wrote:Εγώ πήγα και συνολικά πρέπει να είμασταν τουλάχιστον 5 από το τμήμα (της φουρνιάς μου τουλάχιστον)
Η συναυλία αυτή απλά ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ της ζωής μου και μετά από αυτό όλες οι άλλες θα μου φαίνονται λίγες...
Τι να πώ ? Ο ήχος ? Ο Roger ? Τα τραγούδια ? Οι προβολές στο video-wall ?
Mόνη μ@λ@κ1α ο χώρος και η διοργάνωση, πραγμτικά χάλια αλλά άξιζε κάθε ταλαιπωρία !
the gigs of the summer
Εμπειρία ζωής η συναυλία του Roger Waters. Έχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα ξανακούσω τόσο ποιοτικό ήχο σε συναυλία. Ήταν κάτι εξωπραγματικό.
Υ.Γ.: Η έξοδος από το χώρο της συναυλίας μέχρι και την εθνική οδό ήταν απίστευτη ταλαιπωρία. Τη φάγαμε στη μάπα και πέρυσι με τους Sabbath.
Τουλάχιστον το γκαζον φετος στο χώρο της συναυλίας ήταν μια ευχάριστη αλλαγή από τον περσινό μουσαμά.
Υ.Γ.: Η έξοδος από το χώρο της συναυλίας μέχρι και την εθνική οδό ήταν απίστευτη ταλαιπωρία. Τη φάγαμε στη μάπα και πέρυσι με τους Sabbath.
Τουλάχιστον το γκαζον φετος στο χώρο της συναυλίας ήταν μια ευχάριστη αλλαγή από τον περσινό μουσαμά.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
παιδιά για πείτε τπτ για το χώρο...πώς πήγατε ως εκεί, πώς ήταν η διοργάνωση γενικά..Να ξέρουμε να πάμε ή όχι
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: Alumnus/a
Με αμάξι πήγαμε γιατι ναι μεν πας με τρένο αλλά πώς γυρνάς ? Υποτίθεται ότι υπάρχουν και 2-3 πουλμαν της ΝτιΝτι.
Το μόνο καλό είναι το γκαζόν κατά τα άλλα η διοργάνωση ήταν πανάθλια. Ακατάλληλος χώρος (γιατί δεν κλιμακώνεται οπότε αν υπάρχουν ψηλοί μπροστά δε θα δεις ποτέ τπτ), χαμηλή σκηνή, προβληματική συγκοινωνία, έλλειψη πάρκιγνκ
Το μόνο καλό είναι το γκαζόν κατά τα άλλα η διοργάνωση ήταν πανάθλια. Ακατάλληλος χώρος (γιατί δεν κλιμακώνεται οπότε αν υπάρχουν ψηλοί μπροστά δε θα δεις ποτέ τπτ), χαμηλή σκηνή, προβληματική συγκοινωνία, έλλειψη πάρκιγνκ
Η διοργάνωση ήταν ΑΘΛΙΑ! (ασε που λόγω του δάσους δεν είδαμε τον φλεγόμενο ήλιο που είχαν υποσχεθεί).lumenintervalum wrote:παιδιά για πείτε τπτ για το χώρο...πώς πήγατε ως εκεί, πώς ήταν η διοργάνωση γενικά..Να ξέρουμε να πάμε ή όχι
Η συναυλία τελείωσε 11.45 περίπου. Μέχρι να βγούμε από τον χώρο πήγε 12.30 και τελικά για να βγούμε με το αμάξι στην εθνική περίπου 1.30 αφού γινόταν πανικός και οι τροχονόμοι είτε κοιμόντουσαν στην αρχή είτε δεν ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.
Εγώ ευτυχώς ήμουν μπροστά και έβλεπα. Φαντάζομαι όσοι ήταν πιο πίσω μόνο θα ακούγανε καθώς η σκηνή ήταν πιο κάτω από το ύψος ενός ανθρώπου και ο χώρος ήταν σε επίπεδο.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
μάλιστα!!
κρίμα κ είναι και πολλά τα λεφτά στις δικές τους διοργανώσεις συνήθως..
κρίμα κ είναι και πολλά τα λεφτά στις δικές τους διοργανώσεις συνήθως..
A blink of an eye
A dream for the blind
η εξεταστική πάει σεπτέμβρη...
ευκαιρία για ΒΟΛΤΕΣ!!!!:D
http://www.avopolis.gr/live/dates_info.asp?id=14691
ευκαιρία για ΒΟΛΤΕΣ!!!!:D
http://www.avopolis.gr/live/dates_info.asp?id=14691
A blink of an eye
A dream for the blind
Scorpions
Λεπτομέρειες για τη συναυλία των Scorpions από το contra.gr:
[...] την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το θρυλικό συγκρότημα των Scorpions θα εμφανιστεί για μια και μοναδική συναυλία για το Ελληνικό κοινό . Η επετειακή συναυλία έχει τίτλο 35 χρόνια rock legend.
Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Virgin Megastores, στο ticket house, τηλ.3608366 και στη θύρα 25 του γηπέδου Καραϊσκάκη Δευτέρα έως Παρασκευή, 10πμ-6μμ.
[...] την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το θρυλικό συγκρότημα των Scorpions θα εμφανιστεί για μια και μοναδική συναυλία για το Ελληνικό κοινό . Η επετειακή συναυλία έχει τίτλο 35 χρόνια rock legend.
Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Virgin Megastores, στο ticket house, τηλ.3608366 και στη θύρα 25 του γηπέδου Καραϊσκάκη Δευτέρα έως Παρασκευή, 10πμ-6μμ.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- Fairy
- Gbyte level
Ελευθερία Αρβανιτάκη
Να προσθέσω και κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω:
Δευτέρα 10/7/2006 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συναυλία Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Μαζί της ο Μάνος Πυροβολάκης.
Δευτέρα 10/7/2006 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συναυλία Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Μαζί της ο Μάνος Πυροβολάκης.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."