Αλεξίου-Μάλαμας-Ιωαννιδης
Αλεξίου-Μάλαμας-Ιωαννιδης
18-19 και 20 Σεπτέμβρη (λογω αυξημένης ζήτησης) στο Λυκαβητο η Χαρούλα Αλεξίου , ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Αλκινοος Ιωαννίδης για πρωτη φορά μαζι για τη συμπλήρωση 15 χρονων του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία.Φοιτητικο 15ευρώ, ολόκληρο 20ευρω.Προσωπικά δε θα το χασω με τίποτα!
Της φυλακής μου πόρτα εσύ και αντικλείδι
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
-
- Kilobyte level
Μάλαμας πέρυσι Πετρούπολη και Σταυρό του Νότου ήταν απο τις καλύτερες συναυλίες του ακόμα τις θυμάμαι
.
Μόλις γύρισα απο συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Αναβρύτων, είχα πάει και στην πρώτη του στο Ήλιον, μέτρια φάση
δεν είχε κεφάκια.
Τώρα η συναυλία του θέματος αξίζει πραγματικά αλλά αυτό το τριήμερο είναι το πιο ακατάλληλο (για μένα) ρε γαμώτο ... αλλά θα προσπαθήσω να τα κανονίσω με πείσατε!

Μόλις γύρισα απο συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Αναβρύτων, είχα πάει και στην πρώτη του στο Ήλιον, μέτρια φάση

Τώρα η συναυλία του θέματος αξίζει πραγματικά αλλά αυτό το τριήμερο είναι το πιο ακατάλληλο (για μένα) ρε γαμώτο ... αλλά θα προσπαθήσω να τα κανονίσω με πείσατε!

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
- maria nefeli
- Kilobyte level
Όντως , η συγκεκριμένη συναυλία φαινόταν από τα ονόματα των συμμετεχόντων και μόνο οτι θα είναι πολύ καλή ...
Και έτσι έγινε !
Προσωπικά μου άρεσε πολύ !
Από εδώ , όσοι πήγατε τραβήξατε κανένα βιντεάκι ή αποσπάσατε κανένα ντοκουμέντο , βρε αδερφέ , ώστε να έχουμε να θυμόμαστε ;
P.S.:Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν , η συναυλία αυτή έχει ηχογραφηθεί και μαγνητοσκοπηθεί και θα βγει σε cd - dvd τον ερχόμενο Φεβρουάριο ...
Και έτσι έγινε !

Προσωπικά μου άρεσε πολύ !
Από εδώ , όσοι πήγατε τραβήξατε κανένα βιντεάκι ή αποσπάσατε κανένα ντοκουμέντο , βρε αδερφέ , ώστε να έχουμε να θυμόμαστε ;

P.S.:Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν , η συναυλία αυτή έχει ηχογραφηθεί και μαγνητοσκοπηθεί και θα βγει σε cd - dvd τον ερχόμενο Φεβρουάριο ...