Linkin Park fans

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Hakk
bit level
bit level
Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)

Post by Hakk » Thu May 17, 2007 11:31 pm

Αν είστε πραγματικά LP fans, τότε σε 10 ακούσματα ελάτε ξανά να μου πείτε την άποψή σας :-D :) . Τα ίδια είπα κι εγώ στα 2 πρώτα ακούσματα, μα τώρα πια ακούω ΟΛΑ τα κομμάτια με ευχαρίστηση.
Vodafone McLaren Mercedes MP4/23
Lewis Hamilton (22)
??? (23)
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Fri May 18, 2007 8:49 am

Κοίτα, είμαι τραγικά φανατικός fan των Metallica. Όταν βγήκε το St.Anger μου φάνηκε βλακεία αλλά έλεγα αν το ακούσω καμιά 10αριά φορές θα μου αρέσει... ε δεν παίζει! Το CD ήταν μ@@@κία! Τώρα για τους LP δεν μπορείς να πεις ότι το cd είναι για τα μπάζα αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι πορωμένο!!!! Επιμένω ότι περίμενα περισσότερα! Ακόμα κι εσύ λες ότι το ακούς με ευχαρίστηση! ΤΟ ίδιο λές και για το hybrid Theory???Ότι το ακούς με ευχαρίστηση??? Δε νομίζω!!! Τo HT νομίζω ότι γουστάρεις τρελά και έχεις λιώσει το cd!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Hakk
bit level
bit level
Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)

Post by Hakk » Fri May 18, 2007 10:58 am

P3 wrote:Ακόμα κι εσύ λες ότι το ακούς με ευχαρίστηση! ΤΟ ίδιο λές και για το hybrid Theory???Ότι το ακούς με ευχαρίστηση??? Δε νομίζω!!! Τo HT νομίζω ότι γουστάρεις τρελά και έχεις λιώσει το cd!!!!
You are so ******* true! :) Με έπιασες :-D :-D :-D
Ακριβώς έτσι είναι, όταν παλιώσει το Minutes to Midnight και θα θελήσω μια μέρα να ακούσω LP είναι πιο πιθανό να διαλέξω κάτι χτυπητό (HT γαρ :lol: ) παρά μπαλάντα από MtM. Βέβαια όλα είναι θέμα διάθεσης εκείνη τη στιγμή. Πάντως για εμένα που είναι super Linkin Park fan, από το πρώτο τους CD δηλαδή (τότε με το ζόρι έπαιζε το In th End στην Ελλάδα), το νέο CD μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Όμως για να πω την αλήθεια, που πιστεύω ισχύει για τους περισσότερους, αν όχι όλους, θέλω το επόμενο CD να γυρίσει στα χνάρια των προηγούμενων. Αν βγάλουν άλλο ένα τέτοιο τι θα παίζουν στις συναυλίες τους? Απλές μπαλάντες? :shock: Όποιος έχει δει το Live in Texas καταλαβαίνει τι εννοώ ;)
Lewis Hamilton (22)
??? (23)
Image
.:Jabba:.
byte level
byte level

Post by .:Jabba:. » Mon May 21, 2007 4:57 am

Hakk wrote: Όμως για να πω την αλήθεια, που πιστεύω ισχύει για τους περισσότερους, αν όχι όλους, θέλω το επόμενο CD να γυρίσει στα χνάρια των προηγούμενων.
Για ολους μας ισχυει φιλε μου...Οι LP μας εχουν χαρισει μοναδικες στιγμες και αν αλλαξουν το στυλ που τους εκανε να ξεχωρισουν τοτε δεν θα ειναι πια οι LP....
u say go slow...I fall behind....

(secrets stolen from deep inside)
Hakk
bit level
bit level

Post by Hakk » Mon May 21, 2007 5:58 pm

.:Jabba:. wrote:Οι LP μας εχουν χαρισει μοναδικες στιγμες και αν αλλαξουν το στυλ που τους εκανε να ξεχωρισουν τοτε δεν θα ειναι πια οι LP....
Linkin Park είναι ακόμα παιδιά! Απλά διαφορετικοί.

Α και για όσους δεν το έχουν πάρει αυθεντικό και απλά διαβάζουν τους στίχους από το internet, να πω ότι στο booklet αναφέρει κάτι για το τελευταίο τραγούδι του album, το οποίο το κάνει ένα από τα πιο σημαντικά του MtM. Οι στίχοι του "The little things give you away" γράφτηκαν αφού το συγκρότημα επισκέφτηκε τους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα... Διαβάστε τώρα ξανά τους στίχους, γνωρίζοντας αυτό και θα τους καταλάβετε...
Lewis Hamilton (22)
??? (23)
Image
NoRoadsLeft
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by NoRoadsLeft » Sat Sep 29, 2007 2:48 pm

Προσωπικά πιστεύω οτι όλα τα CD των LP είναι απίστευτα,συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου Minutes to Midnight.Καθένα έχει την μοναδικότητά του.Σε ότι αφορά το MTM,μπορεί να φαίνεται ότι έχουν αλλάξει στυλ αλλά πιστεύω ότι τόσο η μελωδία όσο και οι στίχοι των τραγουδιών είναι πραγματικά φοβεροί..Εκτός απο το "The little things give you away" πολύ ωραίο ειναι και το "No Roads Left" το οποίο δν είναι στο CD αλλά μπορείς να το κατεβάσεις απο το Internet.Πολλή ωραία ειναι επίσης η live εκδοχή του "Pushing Me Away" σε στυλ μπαλάντας....
By the way, δεν νομίζω οτι οι LP ειναι ακόμα παιδιά...Το αντιθετο θα έλεγα...
Post Reply

Return to “Μουσική”