Metal Συναυλίες
Re: Metal Συναυλίες
Τελικά τι έγινε στους Heaven and Hell και στους Blind Guardian ?? (Stoupeace?? marios??)
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
ΧΑΜΟΣ!! Ενδεικτικά:nickpro wrote:Τελικά τι έγινε στους Heaven and Hell και στους Blind Guardian ?? (Stoupeace?? marios??)
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γενικα πιστευω πως ολοι προδοθηκαν απ τον ηχο τους...nickpro wrote:Τελικά τι έγινε στους Heaven and Hell και στους Blind Guardian ?? (Stoupeace?? marios??)
Πολυ βαβουρα ρε παιδι μου.. οι blind guardian το σωσαν καπως, καθως απ οτι καταλαβα παιζαν μ ακουστικα, κ χωρις ηχεια μπροστα τους γ ν ακουνε, κ μπορουσε καποιος στις κερκιδες να διαχωρισει lead k rythm keys κλπ...
οι heaven n hell περιμενα να χουν καλυτερο ηχο, αφου να φανταστεις οταν τελειωσαν οι προηγουμενοι πηγαν κ εγκατεστησαν στο κεντρο δικες τους κονσολες..αλλα κ παλι (τουλαχιστον απο κερκιδες κεντρο, κ λιγο αρενα π ημουν) η κιθαρα του iommi ακουγοταν εκοφαντικα κ οχι καθαρα... ο butler καλυπτοταν, κ ο dio το ιδιο σε μικροτερο βαθμο...
αλλα τι να κανουμε, στην ελλαδα ζουμε....πρεπει να υπαρχουν συναυλιακοι χωροι, μελετημενοι, οχι οτι απεμεινε απ τους ολυμπιακους (ξιφασκια, baseball) να βαζουμε μια κονσολα κ να τν ονομαζουμε συναυλιακο χωρο.....
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Shocker
- Gbyte level
- Academic status: N>4
emperormario wrote:Xεχε, και τα μουστάκια (που δεν έχω) γελάνε![]()
http://www.rocking.gr/livedates-year2010-month1.php
Καλήηη φάση!
Αν κ τον Ιανουάριο (στις 9 για την ακρίβεια,μία θα ναι η συναυλία )
Draconian
Link
-
- Gbyte level
- Shocker
- Gbyte level
Xrhstos_kiP wrote:Ερχονται κ οι ARCH ENEMY![]()
![]()
27k28/11
υπαρχει κανεις που να τον συγκινει???![]()
Ότι κινείται στα πλαίσια του melodic death με συγκινει απεριοριστα
αλλα δυστυχως δν παιζουν πολλα φράγκα
κ θα προτιμησω να παω Amorphis,που μεταξυ μας,τα τελευταια τους αλμπουμ ειναι πολυ ΔΥΝΑΤΑ !

Και ΝΑΙ,σήμερα ανακοίνωσαν οι Nightrage 10 live στην ελλάδα τον Φεβρουάριο
12 Φλεβάρη θα είναι Αθήνα !
Για όσους δν τους ξέρουν,είναι συγκρότημα που ίδρυσαν οι έλληνες Μάριος Ηλιόπουλος κ ο παγκοσμίας κλάσσης γνωστός Gus G ((κατά κόσμον: Κώστας Καραμητρούδης,κ γω θα το αλλαζα το ονομα μου αν με λέγαν έτσι

Σε κάθε άλμπουμ άλλαζε το line up,με μόνο βασικό μέλος τον Μάριο
Τέσπα,παίζουν μελοδικό death μέταλ κ είναι απο τους καλύτερους !
Τσεκάρετε !
Link
- kill bill
- Kilobyte level
Είχα πάει arch enemy πριν 2 χρόνια στο Gagarin. Τότε είχαν βγάλει καινούριο album, τώρα δεν ξέρω αν θέλω να ξαναπάω. Όπως και να χει ο Amott είναι φοβερός αν το ταμείον δεν είναι μείον σκέφτομαι να πάω.

- netharis
- Venus Former Team Member
Επίσης κάτι άκουσα για Οpeth 4 Δεκέμβρη, ισχύει; 

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
-
- Gbyte level
Yep!!netharis wrote:Επίσης κάτι άκουσα για Οpeth 4 Δεκέμβρη, ισχύει;
4/12 - Fuzz Club, Athens
5/12 - Principal Club, Thessaloniki
*Natasa* wrote:Σωστο το σκεπτικοΑν εστω ετσι εχουμε πισω το αρχικο line up των Nightwish,i'm cool with that!
οι nightwish με την αλλαγη τραγουδιστριας αλλαξαν ειδος στα φωνητικα, δν εγιναν αναγκαστικα χειροτεροι
αμα ακουσει νομιζω κανεις τον τελευταιο δισκο αρκετες φορες θα του αρεσουν τα περισσοτερα
μερικα τουλαχιστον μ φαινονται αρκετα καλυτερα απο "κλασικα" κομματια του συγκροτηματος (πριν πει κανεις κατι, παρακολουθω τους nightwish απο το Πρώτο cd τους, αρκετα πριν γινουν γνωστοι στην ελλαδα - θυμαμαι π το ειχε παρει ο αδερφος μου τοοοοτε σχεδον τσαμπα απο τα pmw(η metropolis?) χροοονια πριν ,κανα δυο μηνες μετα απο οταν κυκλοφορησε)
Το πρώτο cd των Nightwish βγήκε το 1997.Δηλαδή ακούς Nightwish από τα 6 σου???chriskin wrote:*Natasa* wrote:Σωστο το σκεπτικοΑν εστω ετσι εχουμε πισω το αρχικο line up των Nightwish,i'm cool with that!
οι nightwish με την αλλαγη τραγουδιστριας αλλαξαν ειδος στα φωνητικα, δν εγιναν αναγκαστικα χειροτεροι
αμα ακουσει νομιζω κανεις τον τελευταιο δισκο αρκετες φορες θα του αρεσουν τα περισσοτερα
μερικα τουλαχιστον μ φαινονται αρκετα καλυτερα απο "κλασικα" κομματια του συγκροτηματος (πριν πει κανεις κατι, παρακολουθω τους nightwish απο το Πρώτο cd τους, αρκετα πριν γινουν γνωστοι στην ελλαδα - θυμαμαι π το ειχε παρει ο αδερφος μου τοοοοτε σχεδον τσαμπα απο τα pmw(η metropolis?) χροοονια πριν ,κανα δυο μηνες μετα απο οταν κυκλοφορησε)

-
- Gbyte level
That's brutal and metal....\m/nickpro wrote:Το πρώτο cd των Nightwish βγήκε το 1997.Δηλαδή ακούς Nightwish από τα 6 σου???chriskin wrote:*Natasa* wrote:Σωστο το σκεπτικοΑν εστω ετσι εχουμε πισω το αρχικο line up των Nightwish,i'm cool with that!

Σου φαίνεται εσένα brutal το Angel Fall First???Xrhstos_kiP wrote: That's brutal and metal....\m/

-
- Gbyte level
οχι, το σχολιο ηταν χιουμοριστικοnickpro wrote:Σου φαίνεται εσένα brutal το Angel Fall First???Xrhstos_kiP wrote: That's brutal and metal....\m/

Το να ακους τον Thomas να τραγουδαει ειναι σαν να ακους ενα μικρο παιδακι...

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
nickpro, τα τραγουδια των nightwish "σωζονται" ακομα ξερεις. 

αρχες 98 το πηρε λογικα ο αδερφος μου, η χριστουγεννα το 97. οταν εισαι στο ιδιο δωματιο με καποιον π το ακουει, δν εχεις και πολλες επιλογες νομιζω.nickpro wrote:Το πρώτο cd των Nightwish βγήκε το 1997.Δηλαδή ακούς Nightwish από τα 6 σου???chriskin wrote:*Natasa* wrote:Σωστο το σκεπτικοΑν εστω ετσι εχουμε πισω το αρχικο line up των Nightwish,i'm cool with that!
ε κουτσα κουτσα στην τριτη-τεταρτη δημοτικου ειχαν αρχισει να μ'αρεσουν τετοια, ακουσα κατι λιγα απο Scorpions τοτε και στο τελος του δημοτικου ακουγα απο μονος μ τα περισσοτερα cd του.
βασικα δν ξερω αμα εχεις μεγαλυτερα αδερφια, αλλα ειναι ψιλοδεδομενο οτι θα γινοταν κατι τετοιο αμα εχεις
- *Natasa*
- Mbyte level
Ετσι κ εγω ως μεγαλη αδερφη(sister!) επηρεασα τον αδερφο μου!Και με Nightwish of course
Μια διορθωση,ειναι Tuomas και οχι Thomas
Eιμαι φανατικη θαυμαστρια και μου αρεσουν και με την καινουρια,την Annette
Αντε να ξαναρθουν για συναυλια εδωωω!

Μια διορθωση,ειναι Tuomas και οχι Thomas

Eιμαι φανατικη θαυμαστρια και μου αρεσουν και με την καινουρια,την Annette

Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
and only for you...
μακαρι οταν γινει να γινει σε κανα λυκαβητο (βραχακια κτλ κτλ)*Natasa* wrote:Ετσι κ εγω ως μεγαλη αδερφη(sister!) επηρεασα τον αδερφο μου!Και με Nightwish of course![]()
Μια διορθωση,ειναι Tuomas και οχι Thomas![]()
Eιμαι φανατικη θαυμαστρια και μου αρεσουν και με την καινουρια,την AnnetteΑντε να ξαναρθουν για συναυλια εδωωω!
-
- Gbyte level
Ειχαν ερθει στο MarchMetalDay2008, αλλα λογω πιεσης χρονου παιξαν 8 τραγουδια νομιζω κ φυγανε....
Θα μου πεις ηταν αλλα 8 συγκροτηματα, αλλα κ παλι αν διοργανωνεις ενα τοσο μεγαλο event πρεπει να εισαι EnglishMan στους χρονους σου..
Ειχαν ΑΘΛΙΟ ηχο(too loud), αλλα παντα θα θυμαμαι την εκτελεση του "The Islander"...Μαγευτικη, την οποια κ παραθετω
Θα μου πεις ηταν αλλα 8 συγκροτηματα, αλλα κ παλι αν διοργανωνεις ενα τοσο μεγαλο event πρεπει να εισαι EnglishMan στους χρονους σου..

Ειχαν ΑΘΛΙΟ ηχο(too loud), αλλα παντα θα θυμαμαι την εκτελεση του "The Islander"...Μαγευτικη, την οποια κ παραθετω
- *Natasa*
- Mbyte level
Το κακο ειναι οτι αργησαν πολυ να βγουν..δε νομιζω να ειπαν μονο 8 τραγουδια ομως..νομιζω ηταν παραπανω!Ο ηχος ηταν ψιλοχαλια πραγματι,αλλα η σκηνικη τους παρουσια δε με απογοητευσε!Xrhstos_kiP wrote:Ειχαν ερθει στο MarchMetalDay2008, αλλα λογω πιεσης χρονου παιξαν 8 τραγουδια νομιζω κ φυγανε....
Θα μου πεις ηταν αλλα 8 συγκροτηματα, αλλα κ παλι αν διοργανωνεις ενα τοσο μεγαλο event πρεπει να εισαι EnglishMan στους χρονους σου..![]()

Search for beauty find your shore..
and only for you...
and only for you...
ta αλλα 8 συγκροτηματα ποια ηταν τουλαχιστον ;
βασικα αμα δεν κρατησει μια συναυλια γυρω στις 2 ωρες (και παραπανω προφανως) τι προλαβαινει να ακουσει κανεις;
βασικα αμα δεν κρατησει μια συναυλια γυρω στις 2 ωρες (και παραπανω προφανως) τι προλαβαινει να ακουσει κανεις;