Γεια σε ολους!! Εδω και αρκετο καιρο ψαχνω ενα τραγουδι και δεν μπορω να το βρω με τπτ οποτε σκεφτηκα να κοινοποιησω εδω τους στιχους μπας και σταθω τυχερη και καποιος το ξερει...!! Δεν ειμαι πολυ σιγουρη εαν οι στιχοι ειναι ολοσωστοι αλλα θα την κανω την προσπα8εια :P
Πανε καπως ετσι:
... I'm just a man you love to hate.... I never thought you'd find my fear... and time is standing still... cause this is where i bleed (?)
para wrote:Επειδή το ξεχνάω συνέχεια και συνέχεια το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω :ρ, ψάχνω ένα τραγούδι που μοιάζει με το "Κουβέντα στην κουβέντα" της Πάολα, αλλά είναι πιο καινούριο. Any heelp?
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
there's a rock song in an older advertisement which says"I like the way you move" or "I love the way you move"
any idea which song this is?
edit: found it: Body Rockers - I like the way you move :P
--------
captain-cook wrote:
zweistein wrote:Ψάχνω ένα dance - electronic κομμάτι που τελευταία ακούω πολύ σε μαγαζιά και καφετεριες k club ακόμα k στο αεροδρόμιο το είχαν βάλει..
Δυστυχώς δεν έχω να προσφέρω hints πολλά εκτος του ότι μέσα στο κομμάτι υπάρχει η φωνή μιας κοπέλας η οποια σε κάποια φάση άκουσα να τελειώνει μια φράση με λέγοντας "what can i do" ή "what do i do" και η μουσική συνεχίζει..
sorry που δεν έχω κατατοπιστικά hints... έχω googlάρει πολύ, έχω ακούσει διαφορα top 20s και 40s μπας και το πετύχω αλλα τίποτα..
pls help..
Παιδιά μήπως μπορείτε να καταλάβετε ποιο κομμάτι είναι αυτό που παίζει στα ηχεία στο Video? Στο τέλος έχει κάποια lyrics αλλά δεν βγάζω άκρη σε ποιο τραγούδι ανήκουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πως λεγεται το τραγουδακι που παιζει στο διαφημιστικο των "Desperate Housewifes" στον ant1, ξερει κανεις; Που δειχνει καθε 3 και λιγο ενα μηλο και μια νοικοκυρα να λεει "Tasty".
Μονο αυτο βρισκω που ειναι ακυρο:
cypher wrote:Πως λεγεται το τραγουδακι που παιζει στο διαφημιστικο των "Desperate Housewifes" στον ant1, ξερει κανεις; Που δειχνει καθε 3 και λιγο ενα μηλο και μια νοικοκυρα να λεει "Tasty".
Μονο αυτο βρισκω που ειναι ακυρο:
Παιδιά πως λέγεται αυτό το κομμάτι πιάνο που ακούγεται στο Video (στο λεπτό 6:29-6:51) - Έχει και κάτι ακαταλαβίστικα λόγια μετά (αν είναι από το ίδιο τραγούδι) http://www.greektube.org/content/view/86275/2/
Ευχαριστώ πάρα πολύ
edit: Κατάλαβα ότι είναι από Moby και μάλιστα από cd που έχω - "Moby - Play - Run on"
ειναι ενα ισπανικο κομματι οχι γρηγορο και το βαζει συνηθως το Νιτρο ραδιο. Καποιες λεξεις που εχω πιασει ειναι το corazon. Νομιζω μια φορα ακουσα τον εκφωνητη να λεει το ονομα αυτης που το τραγουδαει...κατι σαν Νοελα ειπε δεν ξερω. Ειναι φανταστικο τραγουδι πολυ ατμοσφαιρικο, περιπου τσιλ αουτ. Εχει φυσικα κιθαρες μεσα. Μακαρι να το βρει καποιος. Το ψαχνω πολυ καιρο.
legendmary wrote:ειναι ενα ισπανικο κομματι οχι γρηγορο και το βαζει συνηθως το Νιτρο ραδιο. Καποιες λεξεις που εχω πιασει ειναι το corazon. Νομιζω μια φορα ακουσα τον εκφωνητη να λεει το ονομα αυτης που το τραγουδαει...κατι σαν Νοελα ειπε δεν ξερω. Ειναι φανταστικο τραγουδι πολυ ατμοσφαιρικο, περιπου τσιλ αουτ. Εχει φυσικα κιθαρες μεσα. Μακαρι να το βρει καποιος. Το ψαχνω πολυ καιρο.
Παίζει να λες το El Corazon από Arno Elias?
Ή μπορεί να είμαι και εντελώς λάθος..
Ψάχνω ένα club/dance hit Που παίζεται πολύ τωρα τελευταία στα ραδιόφωνα και δεν ξέρω τον τίτλο... Το μόνο που ξέρω έιναι ότι κάπου μέσα λέει Santa Blue...όποιος το ξέρει θα με βοηθήσει πολύ
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims." :::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
kidsolo wrote:ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες για την μουσική τις διαφήμισης johnnie walker black label που προβάλλεται από το 2008 μέχρι και την σήμερον ημερα στην ελληνική tv. η διαφήμιση είναι πολύ σύντομη και δείχνει σε μεγένθυση τις αργές κινήσεις του υγρού(στην προκειμενη περίπτωση του ουίσκι) μέσα...σε ένα ποτήρι(?).έχω ψάξει επανελλειμένως σε google και youtube τη συγκεκριμένη διαφήμιση και προς μεγάλη μου έκπληξη δεν υπάρχει ίχνος. αν δεν κάνω λάθος είναι η η διαφήμιση τις συλλεκτικής ("centennery") έκδοσις τις φιάλης του johnnie walker black label στο ολόμαυρο μπουκάλι,και η μουσική του θυμίζει πολύ τους ηχους των massive attack...δεν ξέρω αν έγινα αρκετά σαφής στην περιγραφή μου.θα ήμουν αρκετά ευγνώμων σ'οποιοδήποτε στο forum όπου γνωρίζει τη συγκεκριμένη πληροφορία και έχει την καλοσύνη να την μοιραστεί ευρέως με τους υπόλοιπους. σας ευχαριστώ προκαταβολικώς
Αυτή λες μάλλον - που παίκτηκε τέλη 2008... Ξέρει κανείς τον τίτλο??