Eurovision 2005 - Το σηκώσαμε κι αυτό!!!!

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Wed May 25, 2005 3:02 pm

Εν το μεταξύ διάβασα κι εγώ σε εφημερίδα ότι φέτος το promοtion στοίχησε 900.000 ευρώ και ήδη υπάρχουν κέρδη 1.300.000 ευρώ από πωλήσεις! Ήδη δηλαδή βγήκαν τα λεφτα!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed May 25, 2005 3:14 pm

Nα ρωτήσω κάτι??? Του Ισραήλ το τραγούδι ήταν τόσο καλό και βγήκε 5ο??
Γιατί δεν πρόλαβα να το ακούσω...
:smile:
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Wed May 25, 2005 3:29 pm

Δεν ξέρω για το τραγούδι πάντως η κοπελιά ήταν πολύ όμορφη semika μου!Γενικά φέτος στην Γιουροβίζιον έβλεπες ωραίες γυναίκες αλλά έβλεπες κάτι άντρες....Και γενικά τα τραγούδια μου φάνηκαν πολύ χειρότερα από άλλες χρονιές.Σαν να μου φαίνεται ότι μόνο εμείς ασχολούμαστε τόσο πολύ με το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Το έχω ακούσει κιόλας ότι για τις άλλες χώρες δεν γίνεται τόσος σαματάς.Κι εγώ χάρηκα πολύ που κερδίσαμε, όπως και να έχει είναι πάντα ωραίο να κερδίσεις.Αλλά όμως αυτή η συναυλία στο προαύλιο της ΕΡΤ με την Παπαρίζου να φωνάζει και να λένε όλοι μαζί "Το πήραμε, το πήραμε το Ευρωπαϊκό" μην σας πω πως μου φάνηκε...!!!!!!Έλεος!!!Κι αν ακούσω ακόμα μια φορά το τραγούδι στην τηλεόραση θα αυτοπυρποληθώ :smt066 !Είπαμε το πολύ το Κύριε ελέησων!!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed May 25, 2005 3:46 pm

p3 wrote:Εν το μεταξύ διάβασα κι εγώ σε εφημερίδα ότι φέτος το promοtion στοίχησε 900.000 ευρώ και ήδη υπάρχουν κέρδη 1.300.000 ευρώ από πωλήσεις! Ήδη δηλαδή βγήκαν τα λεφτα!
Πάρα πολυ μικρα μου ακουγονται τα νουμερα... 900.000 ευρω για προωθηση??
ttoppouzokypraios
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ttoppouzokypraios » Wed May 25, 2005 4:05 pm

άρτος και θεάματα...
δώσε λόγο του λαού να μην ασχολείτε με τα κοινά και όλα θα περνούν ανώδυνα... Να γιατί παραπονιούνταν οι μίζεροι...

Δεν το πάιζω υπεράνω της eurovision. Και 'γω σηκώστηκα από το PC μου για να δω την Παπαρίζου, και 'γω το χάρηκα...
Όταν όμως ακούς ατάκες του στυλ "η Έλενα με το βλέμα του Μεγαλέξανδρου" κλπ τότε κάτι δεν πάει καλά...
Δες και το post του marauder

Επίσης επειδή θα γίνει στην Ελλάδα ο διαγωνισμός δεν θα κάνουμε προώθηση? Εκτός αν το πάρουμε απόφαση πως είμαστε ικανοποιημένοι με την νίκη (το πήραμε και αυτό) και πούμε άντε πάλι σε 30 χρόνια (που δεν το βλέπω)
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed May 25, 2005 4:23 pm

Μα το ότι πανηγύρισαμε για αυτή τη νίκη σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε με τα κοινά;;Δηλαδή το καλοκαίρι με το Euro που το έβλεπε όλη η Ελλάδα,άντρες,γυναίκες,παιδιά και βγαίναμε μετά από κάθε νίκη στην Ομόνοια και τα σπάγαμε όλα και στο αεροδρόμιο όταν έφτασε η εθνική γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ και στο Παναθηναικό Στάδιο δώσαμε ολόκληρη δεξίωση σημαίνει ότι δεν ασχολούμασταν με τα κοινά;Δε νομίζω...

Όσο για τον Ψωμιάδη που πέταξε το "μαργαριτάρι" ούτε εμένα μου άρεσε.Όμως κοίτα ποιος το είπε.. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και όχι ένας απλός άνθρωπος που είχε πάει στη γιορτή στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω..

Και όσο για την προώθηση και βέβαια θα γίνει,αλλά όπως προείπα θα κοστίσει 100 φορές λιγότερο.Δηλαδή,δώσαμε λεφτά στην Παπαρίζου για να πάει στη Eurovision,ήδη μας τα έχει φέρει πίσω και με το παραπάνω,του χρόνου θα μας κοστίσει λιγότερο και θα έχουμε και διαφήμιση και γκρινιάζουμε;

Δηλαδή αν το περνάγαμε στο ντούκου θα ήταν όλα οκ ε;Και θα ασχολούμασταν με τα κοινά και όχι με αυτές τις βλακείες.ΟΚ!Το αν ασχολείσαι με τα κοινά και τα καθημερινά προβλήματα είναι καθημερινό και δεν εξαρτάται από το αν ΜΙΑ μέρα έγινε μία δεξίωση για να γιορτάσουμε μία νίκη..

Εξάλλου γι'αυτό δεν πάνε όλες οι χώρες εκεί;Για να κερδίσουν;Ε εμείς που κερδίσαμε γκρινιάζουμε κιόλας... ΑΑΑΑΧ!
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed May 25, 2005 5:07 pm

Paralias συμφωνώ 100% μαζί σου..!
Paralias++ :thumleft:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu May 26, 2005 12:28 am

άσχετο τελείως αλλά εμένα μου άρεσε το τραγουδάκι της νορβηγίας...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu May 26, 2005 12:40 am

lumenintervalum wrote:άσχετο τελείως αλλά εμένα μου άρεσε το τραγουδάκι της νορβηγίας...
Προσπαθώ να το θυμηθώ αλλά δεν μου έρχεται..
Βασικά δεν μου έρχεται κανένα εκτός των Παπαρίζου,Χριστοφόρου (περίεργο :-D ) και της κοπελιάς από το Ισραήλ..
Γεράματα.. :roll:
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu May 26, 2005 1:56 am

έλα αποκλείεται να μη θυμάσαι, ο νορβηγός ήταν ένας με κάτι φτερά και πούπουλα και το τραγουδάκι ήταν ροκ στυλ και έλεγε "come on come on come on"
There's no place like 127.0.0.1
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu May 26, 2005 2:01 am

Το τραγουδακι του ηταν κατι μεταξυ Kiss και Abba, και κατ'εμε ηταν το καλυτερο στο φετινο διαγωνισμο, και η αμφιεση του τυπου οτι πιο αστειο ειχε ο φετινος διαγωνισμος, ειδικα το τελειο παπουτσακι του! :D :D :D :D :D
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu May 26, 2005 2:38 am

Image
Ώχ μπήκα στο site της Eurovision και κατάλαβα ποιόν λέτε..
Δηλαδή όχι ώχ απλά λίγο Extreme και ριζοσπαστική εμφάνιση για τα γούστα μου.. :-D
Mansonoφέρνει, με μια ροπή στην εύθημη πλευρά της ζωής.. ;)
ADDED
Image
Ορίστε και η θεά,Shiri Maimon (όπως διάβασα μόλις τώρα) αξίζει τόσο η ίδια όσο και το τραγούδι της..! :smt038 :smt041 :smt038 :smt055
Image
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu May 26, 2005 10:23 am

shiri maimon ζούμε
στο playboy να σε δούμε
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu May 26, 2005 3:52 pm

tsilochr wrote:shiri maimon ζούμε
στο playboy να σε δούμε
Ειναι θεά!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu May 26, 2005 4:02 pm

σε κάτι κοντινά που της έκανε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού φάνηκε ότι δεν είναι και τόοοσο όμορφη όσο στις στημένες φάσεις
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu May 26, 2005 4:05 pm

Βασικά είναι τόσο ωραία που και σε αυτή την φωτογραφία είναι πολύ καλύτερη από πολλές του playboy (μαζί :smile: )
Πραγματικά για εμένα ήταν η αποκάλυψη της Eurovision 2005!

Ψάχνω για φωτογραφικό υλικό..
Αν βρώ τπτ καλό θα το postarw..
ADDED
Image
God bless Google..
Image
Post Reply

Return to “Μουσική”