Δεν εκνευρίστηκα με τον
P3! Εκνευρίστηκα? Αυτό κατάλαβες? Απλά ρώτησα την άποψη του γιατί δεν κατάλαβα το ύφος του. Προσωπικά, αν αυτό υπονοείτε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ποιοτικό επειδή ακούω Ιωαννίδη. Απλά μου αρέσει, ακούγεται (κάποιες στιγμές) ευχάριστα και ας με συγχωρήσουν όσοι δεν το πιστέυουν αυτό, αλλά επιδιώκει να μην γίνει εμπορικός (ας εξαιρέσουμε το τελευταίο album).
Φίλε
P3 δεν ξέρω τις μουσικές σου κατευθύνσεις και ούτε σε προκάλεσα. Απλά είπα πως για τα ελληνικά δεδομένα, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης (βαριά λέξη), είναι πολύ καλός.
Γενικά είμαι πολύ ανοιχτός στο θέμα της μουσικής και δεν νομίζω πως κολάω σε αυτό που πολλοί θεωρούνε κουλτούρα και ψαγμένη μουσική!
Γουστάρω και τον Πασχάλη όταν είμαι για σκυλάδικο, γουστάρω και το metal-rock-pop όταν είμαι στο baraki μου! So... δεν άνοιξα το θέμα επειδή είναι "ποιοτικό"! Το ενημερωτικό πως το βρίσκεις?
Και αν είναι να κατεβάζουμε καντίλια όταν κάποιος λέει την άποψή του, να την κάνω σιγά σιγά...γιατί εγώ τα φοβάμαι τα καντήλια και έλεγα να μπαίνω για να χαλαρώνω, να συζητώ με κόσμο, να μαθαίνω και να προσφέρω και κάτι (αν μπορώ να το κάνω αυτό)! Και αυτό το λέω για οποιονδήποτε κινδυνεύει να ακούσει καντήλια εδώ μέσα!
Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με! Μιλάω γενικά και δεν επιτήθεμαι σε κάποιον!
The road goes on forever...