Περί Eurovision

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Fri Mar 02, 2007 7:43 pm

Ρε παιδιά για Eurovision μιλάμε τι θέλετε δηλαδή,ποιότητα?Θα στείλεις το πιο πιασάρικο αυτό που μπορεί να τραβήξει το κοινό του θεσμού δηλαδή τους νέους.Δεν νομίζω ότι έναν Γερμανο π.χ. που θα ψηφίσει Ελλάδα επειδή του άρεσε ο Sarbel θα τον ενδιαφέρει αν έχει εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα!
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Fri Mar 02, 2007 8:37 pm

:) sandra++
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Mar 02, 2007 8:48 pm

αμα πω οτι νοιαζει εμενα ποu πληρωνω την ΕΡΤ στον λογαριασμο της ΔΕΗ τηα ακοuστω πολu ελληναρασ?
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Fri Mar 02, 2007 9:21 pm

Άκουσα σήμερα σε μεσημεριανή εκπομπή (γκούχου γκούχου...) πως ο Σαρμπέλ δεν θα κάνει ευρωπαϊκή περιοδεία, γιατί λέει πέρσι ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ωστόσο κάποιος καλεσμένος της ίδιας (γκούχου γκούχου...) εκπομπής είπε πως ίσως ο Σαρμπέλ κάνει περιοδεία με έξοδα της δισκογραφικής του εταιρίας.

Αυτά άκουσα, τώρα κατά πόσο αληθεύουν...

Πάλι καλά που ο Σαρμπέλ δε θα βγει με τουαλέττα να τραγουδήσει (υποθέτω τουλάχιστον, τώρα αν βγει με καμιά φούστα σαν μερικούς τι να πω!) γιατί Θεός ξέρει τι ποσά θα ακούγαμε πάλι, έστω και ψεύτικα. Όσο για τις κοπέλες του χορευτικού, αυτές μάλλον δε θα φοράνε και πολλά μέτρα ύφασμα... χι ... χι ... :-D

ΥΓ. Ο Φώτης και η Μαρία δεν ήταν αγενέστατοι προς τους καλεσμένους τους (κι όχι μόνο) ή εμένα μου φάνηκε; Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τη δουλειά τους αλλά χτες βράδυ με έκαναν να νιώσω άσχημα από την εικόνα που βγήκε...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Mar 02, 2007 10:23 pm

ailouros wrote:αμα πω οτι νοιαζει εμενα ποu πληρωνω την ΕΡΤ στον λογαριασμο της ΔΕΗ τηα ακοuστω πολu ελληναρασ?
NAI :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:
Ailoure τώρα χωρίς πλάκα από τηνEurovision περιμένεις να δείξει ο Έλληνας το εθνικό του φρόνημα?Εκτός κι αν για σένα είναι τόσο μεγάλο θέμα πια εθνικής υπερηφάνειας η διάκριση της χώρας μας.Εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει καθόλου αυτό το μπατιρντί,θα πρέπει να κλαίγομαι που η ΕΡΤ θα μου φάει τα λεφτουδάκια μου για κάτι που δεν συμφωνώ? :roll: :roll:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Jonk
byte level
byte level

Post by Jonk » Mon Mar 05, 2007 4:23 pm

Όσον αφορά το στρατό και το Ρουβά είχαμε στείλει που είχε πάει στρατό.Ε,και τί μ'αυτό;Μόλις πήγε έκοψε τις φλέβες του;Αυτός δηλαδή ήταν εντάξει;Ήταν περισσότερο άντρας από τον Σαρμπέλ;
Μετά για τον αν είναι Έλληνας,υπάρχουν Έλληνες που δε τιμάνε την ίδια τους τη πατρίδα και μας πειράζει που ένα νέο παιδί με αγάπη για τη πατρίδα μας θα μας εκπροσωπήσει;
Αυτά να τα πείτε στους Έλληνες που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό,να δούμε τί γνώμη θα έχουν εκείνοι.
Πάντως σαν γεγονός θα πρέπει να σταματήσουμε να συμμετέχουμε σ'αυτό το τηλεοπτικό γεγονός που μας κοστίζει τόσα λεφτά με κανένα κέρδος.Και μερικοί θέλουν και πρωτιά.Τα λεφτά να μας πουν που θα τα βρούμε να ξαναδιοργανώσουμε eurovision στην Ελλάδα.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Mon Mar 05, 2007 5:26 pm

Δεν μας φτανει που ηδη οι μισοι ευρωπαιοι μας θεωρουν μεσανατολιτες (κατι μεταξυ μαροκινων και τουρκων) στελνουμε και αυτη την αηδια να μας νομιζουν για μουτζαχεντιν. Γιατι θεε μου.
Last edited by Ganther on Mon Mar 05, 2007 5:47 pm, edited 1 time in total.
Jonk
byte level
byte level

Post by Jonk » Mon Mar 05, 2007 5:42 pm

δε νομίζω ότι φέτος υπήρξε κάποιο τραγουδι από τα υποψήφια που να αντιπροσώπευε την Ελλάδα.Αλλά οι ξένοι δε νομίζω ότι περιμένουν από τη Eurovision για να καταλάβουν τί θα πει Ελλάδα.Μ'ένα ταξιδάκι το καλοκαίρι όλα είναι πιο ξεκάθαρα!
Post Reply

Return to “Μουσική”