Συναυλία GammaRay-Helloween! Unleash the Power!

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
keeper21
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by keeper21 » Sat Nov 24, 2007 4:25 pm

Παιδες μολις γυρισα απο Θεσσαλονικη που ειχα παει να δω κατι φιλους κ προφανως πηγα κ στην συναυλια!!απλα μην το χασετε ρε....αυτο μονο.δυστυχως Μαριε τελειωνει μετα τις 12 οποτε μαλλον ταξακι!!!
Shocker
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by Shocker » Sun Nov 25, 2007 3:15 am

Πωπω,καλα...Πριν 30 λεπτα περιπου εφτασα σπίτι μου...

Δν ξερω απο που να ξεκινησω...
Εντυπώσεις οι καλυτερες...Ο ηχος καλός προς τέλειος,ο χώρος μια χαρα,ο κοσμος καταπληκτικος[οι περισσοτεροι δλδ],και ο Kai Hansen ---> "θεος"

Το σετλιστ το ηξερα πανω κατω και δν εμεινα παραπονεμένος.Καποιες αλλαγες θα τις ηθελα αλλα δν γινεται να ικανοποιηθουν όλοι.

Καλα,έπεσε σπροξίδι ατελειωτο και headbanging...

Αλλα πραγματικα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ της συναυλιας ήταν τα 2 τελευταια τραγούδια...Helloween and Gamma Ray μαζι στη σκηνη για τα Future World & I want Out...6 κιθαρες παιζανε ταυτοχρονα

Το μονο κακο ειναι οτι προλαβα εναν Ηλεκτρικο που σταματησε στην Ομονοια και απο εκει περιμενα 30 λεπτα ενα λεωφορείο το οποιο εκανα γιγαντιο κυκλο για να παει Μαρουσι που ηθελα..Αλλα αξιζε και με το παραπάνω

Υ/Γ:Αλήθεια,μήπως εχουμε καναν τυχερο που επιασε καμμια πένα που πεταγαν οι κιθαρίστες? :D
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Sun Nov 25, 2007 6:03 am

.
Last edited by Costantine on Fri Nov 14, 2008 2:03 am, edited 1 time in total.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Sun Nov 25, 2007 2:21 pm

Μια επανάληψη της χθεσινής νύχτας:
Ένας Hansen να μας θυμίζει γιατί θεωρείται αυτό που θεωρείται, με τους gammaray να μας χτυπάνε με τη μία στο ψαχνό(με τα παιχνίδια προς το κοινο στο heavy metal universe, να είναι το αποκορύφωμα και επιτέλους να ακούω το αγαπημένο μου Land of free live!!!)
Οι Helloween να βγάνουν και να θυμίζουν(ευτυχώς για πολύ ωρα) τα δύο Keepers, με τον Deris να μην είναι μεν Kiske αλλά να είναι τουλάχιστον αξιόλογος(έχω κόλλημα με Kiske anyway), τους υπόλοιπους να δίνουν ρέστα(o Sascha επίσης μας τίμησε δεόντος, ο Weiki στον δικό του παράλληλο σύμπαν που μας εστειλε), με μόνο παράπονο το ελάχιστο μέρος του Keeper of the seven keys που παίχτηκε στο medley(ήθελα να το ακούσω ολόκληρω...)!
Εννοείται πως έκαναν και τον γνωστό χαβαλέ με το να ντυθούν παλιάτσοι και να πίξουν ένα μέρος από το Smoke on the water με φωνή που θύμιζε στρουμφάκια και Megatron...
Και βέβαια το απόλυτο σημέιο: ο Hansen επι σκηνής και βέβαια παραλήρημα στα future World και I want out, με όλο τον κόσμο να χτυπιέται συνέχεια...
Μία πολύ καλή συναυλία με καλή παρέα(επιτέλους ξαναείδα και τις κολλητές μου και είδαμε όλη την συναυλία μαζί)!!!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Shocker
Gbyte level
Gbyte level

Post by Shocker » Mon Nov 26, 2007 12:03 am

Εννοείται πως έκαναν και τον γνωστό χαβαλέ με το να ντυθούν παλιάτσοι και να πίξουν ένα μέρος από το Smoke on the water με φωνή που θύμιζε στρουμφάκια και Megatron...
Εκεί έλιωσα εγω στα γέλια!Ήταν τέλειο!
Και βέβαια το απόλυτο σημέιο: ο Hansen επι σκηνής και βέβαια παραλήρημα στα future World και I want out, με όλο τον κόσμο να χτυπιέται συνέχεια...
Τοτε δν αντεξα,ορμηξα στο μεγαλο pit μπροστα απο την σκηνη και ξεσκιστηκα!!!
Μία πολύ καλή συναυλία με καλή παρέα(επιτέλους ξαναείδα και τις κολλητές μου και είδαμε όλη την συναυλία μαζί)!!!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ελα ρε,επρεπε να συναντηθουμε τοτε :-D
Εμείς ήμασταν αντροπαρέα :!:
metalpumpkin
bit level
bit level

Post by metalpumpkin » Mon Nov 26, 2007 12:21 am

Χμ χμ.Εγω ηξερα τι θα συναντησω.Καταρχας το στανταρακι ο KAI.Απο την στιγμη που τον ειδατε εγω δεν επαναλαμβανω ποσο καλος ειναι ο ανθρωπος. Γραφει μουσικη παιζει κιθαρα και τραγουδαει, και ειναι σε ολα αψογος.. Σιγουρα οσοι πηγατε θα θυμαστε μια κραυγη του Kai που εφτασε σε συχνοτητα οριακη για το ανθροπινο αφτι (εκει εγω απλος κουφαθηκα για καποια δευτερολεπτα).Αλλο τωρα.Παρολο που ο Derris δεν ειναι και η αδυναμια μου παραδεχομαι πως κρατηθηκε στο υψος του(ευτυχως εκανε μονο ενα κοκορακι). Χαρηκα επισης ιδιαιτερα επειδη ειπαν και οι 2 αρκετα παλια κομματια που ομολογουμενος ειναι και τα καλυτερα.Γενικα ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Τσιμπησα και 2 μπλουζες παρα τα 40 euro. Με καποια απο αυτες θα ερθω δευτερα για μαθημα ;) ( στο I WANT OUT που πεταγονταν ανθρωποι στον αερα,2 δεν τους προλαβαν πριν πεσουν κατω) :twisted:
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Nov 26, 2007 10:16 pm

dude δεν το είχα διαβάσει και δεν σε τσέκαρα... θα κανονίσουμε να τα πουμε άλλη στιγμή...
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Nov 28, 2007 10:25 am

Α ρε μαριε τσεκαδωρε!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Shocker
Gbyte level
Gbyte level

Post by Shocker » Wed Nov 28, 2007 1:00 pm

ΓΙα όποιον ενδιαφερεται ανέβηκε στο rocking review για την συναυλια

http://www.rocking.gr/article4010.php
Geortsat
byte level
byte level
Academic status: MSc

Post by Geortsat » Sat Dec 08, 2007 1:22 pm

Ας βγώ και εγώ από τη ναυθαλίνη και ας ποστάρω μερικά μικρά-μικρά από τη συναυλία των συναυλιών. (Στο φινάλε, εγώ το άνοιξα το θέμα.... αλλα δεν είχα ίντερνετ...)

--UP DA RAYYYYSSSSSSS

>Hansen, Richter από τις καλύτερες κιθάρες... Αν αγοράσατε (κατεβάσατε) το καινούριο τους, δώστε ιδιαίτερη σημασία σε 3 κομμάτια: Empress, Real world (μας το πανε και στη συναυλια), Hear me calling. Οι άνθρωποι τα σπάνε στα solo.
>4 τραγούδια παρακάλαγα να μπούνε και μπίκανε: Send me a sign, Rebelion in Dreamland, Land of the free, The silence..... Στο τελευταίο θα έπαιρνα αναπτήρα και θα τον κούναγα, αν μπορούσα να βρώ τα χέρια μου...
>Enjo Richter = η τέλεια φιγούρα. Γυαλάκι, παντελονάκι χακί και έβλεπες τους άλλους τρείς σφίχτες εκεί πέρα...
>Michael Kiske + Kai Hansen = τα καλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα φωνιτικά της μέταλ σκηνής...
>Τελικά τι θα γίνει με τον πληκτρά των Gamma Ray; Σε κάθε περιοδεία (σε κάθε μήνα, πιο συγκεκριμένα) έχουν και διαφορετικό

--HAPPY, HAPPY HALOWEEN

>You' re the keeper of the seven keys.... και ο θεός ήρθε στη γη... και περπάτησε in the streets of Halloween...
>We want Out for president! Καλύτερη σκήνή, όταν ήρθαν όλοι και το παίξανε αυτό και το Future world.... τελείωμα από τα λίγα
>Τα φωνιτικά του Deris δεν είναι σαν των Kiske, Hansen αλλά τι να πω, ο άνθρωπος είναι showman! Δίνει ρεσιτάλ επί σκηνής
>...πάντως τα τραγούδια του Kiske μια χαρά τα είπε...
>Το σκετσάκι με τους τρείς νάνους που τραγουδίσανε το smoke on the water των purple, που πήγε μετά ο Loeble και τους εκτέλεσε..... πόσα σας δώσανε να μας τρελάνετε...!
>Μαλλον το ποτήρι κρασί που μας έδειξε ο Andi δεν ήταν το πρώτο που είπιε εκείνη τη βραδυά...

Γενικά:
Σκηνική παρουσία άψογη και από τους δύο... αλλά οι Helloween ήταν ένα επίπεδο πάνω...
Πολύ ξύλο... αλλά χαλάλι

Σας ευχαριστούμε, γερμανοπαουερμεταλάδες και να μας ξανάρθετε!!!!
Do you feel a strange sadness as dusk falls?
This is the only time we can feel the lingering regrets of spirits who left our world.

-The legend of Zelda: Twillight Princess
Shocker
Gbyte level
Gbyte level

Post by Shocker » Sat Dec 08, 2007 11:59 pm

Σας ευχαριστούμε, γερμανοπαουερμεταλάδες και να μας ξανάρθετε!!!!
Απο το στόμα[πληκτρολόγιο] σου και στου Θεου το αυτι :)
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Dec 09, 2007 12:52 am

οι Helloween σε κανα χρόνο εδώ θα ειναι... οι Gammaray είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία...
Post Reply

Return to “Μουσική”