scarface21 wrote:Απ'οτι θυμαμαι το αρχικο σχολιο για ηθελε να θιξει το συναυλιακο τοπιο της ελλαδας, αλλα προτιμησες να μου εκθειασεις τα συγκροτηματα, εγω εκανα την κριτικη μου για τα συγκροτηματα και το ειδος.
Απ'ότι θυμάμαι το αρχικό σχόλιο είχε μέσα ένα "βλακ saBBATH", οπότε δεν ήταν μόνο για το συναυλιακό τοπίο...
scarface21 wrote:Για πληποφορια εσενα και του necrofear13 ημουνα και εγω στην συναυλια των sabbath με οζι στην μ@λ@κ@σα και ειδα πολυ καλα το κοινο, σας πειραξε το νουμερο 60 μηπως οκ 45 η 55.
Στα VIP ήσουν; γιατί στην αρένα, ο μέσος όρος ηλικίας ήταν περίπου τα 30 χρόνια... Αλλά και πάλι ρόλο παίζει; Ακόμα και αν ο μ.ο. ήταν τα 120000000 χρόνια, το κόλλημα που είναι; Αν δεν σου αρέσει η συναυλία μην πας, δεν σε αναγκάζει κανείς...
scarface21 wrote:Οσο για επιρροες οκ αν το παρουμε οπως το πιανεις εσυ ολοι επηρεαστηκαν απο τον μπαχ, και οχι ο μαιλς επηρεαστηκε απο τον τζιμακο και οχι αναποδα.
Και ο Bach από τον ανθρωποπίθηκο που βάραγε κορμούς
Εσύ δεν μίλησες για MC5 και Blue cheer; Εγώ είπα κάτι το οποίο είναι αποδεδειγμένο από τους ίδιους τους μουσικούς, ότι οι AC/DC(στον hard rock χώρο) και οι Sabbath(στον metal) αποτελούν τεράστιες επιρροές...
Και κάτι ακόμα: ο Miles Davis εβγαζε δίσκους από το 1945("First Miles") ενώ το "Are you experienced?" βγήκε το 1967.
scarface21 wrote:Τωρα το μεταλ βγηκε απο το birth of the cool η μηπως και απο τον bird????
Από τον Davis και τον Berry δημιουργήθηκε το rock(rolling stones, the who, beatles, pink floyd, τα πρώτα των Purple κλπ) και μετά βγήκε το "Black Sabbath"(ως αποτέλεσμα όλων αυτών) και με αυτό όλη η metal...
scarface21 wrote:Σαφως και δν υπαρχει παρθενογεννεση πλην των velvet, αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα.Οσο για το ποσο καιρο παιζονται τα τραγουδια αυτο ειναι αλλο θεμα που δν θελω να μπω γιατι παλι θα ξεφυγουμε αν θες να το συζητησουμε σε αλλο thread πολυ ευχαριστως
That's a good idea
Ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει, ούτε τι ακους εσύ, ούτε τι πρόβλημα έχεις με αυτές τις συναυλίες...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N