Απίστευτη φωνή και κομμάτι... Με πήγες πολλά χρόνια πίσω

Στο unplugged εδωσε τον καλυτερο του εαυτο σε ολα νομιζωemperormario wrote:Στο unplugged το λέει πολύυυ καλύτερα
Τοσο απλο τραγουδι και τοσο ωραιοnetharis wrote:
Νatasa++
Απίστευτη φωνή και κομμάτι... Με πήγες πολλά χρόνια πίσω
Η εκτέλεση απο 4Georgemen είναι καλύτερη. Μπορεί όσες ηχογραφήσαμε να μην ήταν καλύτερες, αλλά γενικά είναι. Αντε.cypher wrote:Δεν ξερω πιο ειναι το original γιατι ειχε και εκτελεση απο Arch Enemy και Nightwish.![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Περιμενουμε πειστηρια.Stoupeace wrote: Η εκτέλεση απο 4Georgemen είναι καλύτερη. Μπορεί όσες ηχογραφήσαμε να μην ήταν καλύτερες, αλλά γενικά είναι. Αντε.
Δεν έχουμε καλή ηχογράφηση μέχρι τώρα. Να έρθετε στο live να μας δείτε (όταν κανονίσουμεultimate_aektzis wrote:Θελουμε 4georgemen.
Ο τραγουδιστης (Γιώργος). Ο Xrhstos_kip lead guitar, εγώ rythm, ο αδερφός του Χρήστου bass, και ο Γιώργος (άλλος Γιώργος) drums.ultimate_aektzis wrote:2 κουεστιονς:
1.Ποις τραγουδαει?![]()
2.Ποιοι ειστε?
το έψαχνα αυτό για αρκετό καιρό, cheers mate
Οι Eagles είναι αρκετά παρεξηγημένοι. Έχουν τόσα υπέροχα rock και country rock κομμάτια, αλλά ο κόσμος ξέρει το Hotel California και μόνο.Η υπερπροβολή έχει κάνει κακό στο κομμάτι.Εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί πλέον αν και πολύ καλό κομμάτι.Πιο εκνευριστικό είναι ότι το ακούνε και άσχετοι, λένε ότι τους αρέσει και μετά παίρνουν και ένα στυλ ''είμαι και πολύ ροκάς ας ακούσω την ψαγμένη κομματάρα''.
Και έλεγα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν αυτά τα καμμέναcypher wrote:
Link
+++ Αφού είναι μπαντάρα, όποιος ξέρει τους κιθαρίστες τους καταλαβαίνειultimate_aektzis wrote:Θελουμε 4georgemen.
Και για τους Metallica αν ρωτήσεις τον περισσότερο κόσμο, μόνο το Unforgiven και το Nothing else matters ξέρουν. Άντε και το Enter Sandman. Ελάχιστοι ξέρουν το Harvester of Sorrow ή το Ride the lightning.nickpro wrote:Οι Eagles είναι αρκετά παρεξηγημένοι. Έχουν τόσα υπέροχα rock και country rock κομμάτια, αλλά ο κόσμος ξέρει το Hotel California και μόνο.Η υπερπροβολή έχει κάνει κακό στο κομμάτι.Εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί πλέον αν και πολύ καλό κομμάτι
Πόζεροι υπάρχουν παντού. Είναι το είδος που διαβάζει ένα άρθρο που λέει π.χ. "η μπάντα X είναι τρομερά καλή", ακούει και ένα τραγούδι στο youtube και μετά το παίζει ότι "σας λυπάμαι που δεν τους ξέρετε, ω κοινοί θνητοι"nickpro wrote:Πιο εκνευριστικό είναι ότι το ακούνε και άσχετοι, λένε ότι τους αρέσει και μετά παίρνουν και ένα στυλ ''είμαι και πολύ ροκάς ας ακούσω την ψαγμένη κομματάρα''.
τα περισσότερα μεγάλα bands έχουν ένα τραγούδι το οποίο έχει υπερπροβολή.. δεν είναι μόνο οι Eagles. Bασικά εγώ δεν είμαι ροκάς αλλά μ'αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι όπως και μερικά άλλα των Eagles(Tequilla Sunrise) αλλα πιστεύω ότι το Hotel California είναι το καλύτερο τους με διαφορά.nickpro wrote:Οι Eagles είναι αρκετά παρεξηγημένοι. Έχουν τόσα υπέροχα rock και country rock κομμάτια, αλλά ο κόσμος ξέρει το Hotel California και μόνο.Η υπερπροβολή έχει κάνει κακό στο κομμάτι.Εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί πλέον αν και πολύ καλό κομμάτι.Πιο εκνευριστικό είναι ότι το ακούνε και άσχετοι, λένε ότι τους αρέσει και μετά παίρνουν και ένα στυλ ''είμαι και πολύ ροκάς ας ακούσω την ψαγμένη κομματάρα''.(νομίζω το τελειωτικό χτύπημα δώθηκε όταν το κομμάτι ''τραγουδήθηκε'' στο fame story)