Ο Ιωαννίδης επιστρέφει στα live!!!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Στο θέατρο πέτρας εχω δει συναυλία του αλκίνοου και ειχα παθει την πλακα της ζωης μου...
ειναι σχετικα μικρο το μέρος που έχει σαν "πλατεια" και ειχαμε καθησει ολοι κατω, και επαιζε ο αλκίνοος στη μεση με την κιθάρα ηταν σχεδον σαν να ειμασταν παρεα και να ειχαμε κανει εναν κύκλο ολοι γυρω του και να τον ακουγαμε...
Πραγματικα απιστευτο. μου εχει μεινει. θα ξαναπαω και φετος αν μπορέσω. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το θεατρο βράχων.
ειναι σχετικα μικρο το μέρος που έχει σαν "πλατεια" και ειχαμε καθησει ολοι κατω, και επαιζε ο αλκίνοος στη μεση με την κιθάρα ηταν σχεδον σαν να ειμασταν παρεα και να ειχαμε κανει εναν κύκλο ολοι γυρω του και να τον ακουγαμε...
Πραγματικα απιστευτο. μου εχει μεινει. θα ξαναπαω και φετος αν μπορέσω. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το θεατρο βράχων.
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Βρίσκεται στην κοιλότητα παλιού λατομίου και έχει ημικυκλικές τσιμεντένιες εξέδρες . Σε σχέση με το επιβλητικό του υπόλοιπου χώρου φαίνεται μικρό αλλά δεν είναι . Πέρυσι στη γιορτή του Βασίλη είχαν ανοίξει τις πόρτες από νωρίς και είχε μπει ο λαός μέσα και όλοι ρώταγαν μα καλά πως χωρέσαμε.Vasilis wrote:... Όντως το Πέτρας πως είναι?...
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

Αύριο είναι η συναυλία. Σε 1 ώρα φεύγω για Αθήνα. Ελπίζω να δω κάποιους από σας εκεί. Δεν ξέρω ποιοι είστε για να σας αναγνωρίσω, αλλά ελπίζω να σας πιάσει το σοναρ μου. Τώρα δεν ξέρω πως θα γινόταν να βρεθούμε γμτ!Αν είναι κάποιος μέσα στο forum για την επόμενη μισή ώρα και έχει κάποια ιδέα...αλλίως όσοι έρθουν...με κόκκινα τριαντάφυλλα στο χέρι!
Καλό ε?

The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Εμένα μου άρεσε αν και ως γνωστόν δεν είμαι φαν..δεν ξέρω πως ήταν στο γυάλινο μουσικό θέατρο,αλλά για κάποιον που δεν έχει ιδέα σχεδόν όπως εγώ ήταν πολύ ωραία!!θα έλεγα ότι με εντυπωσίασε..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Εγώ βασικά δεν τον είχα δει στο γυάλινο θέατρο. Αν τον είχα δει και έκανε τα ίδια, σίγουρα θα χαλιόμουν. Μου άρεσε όμως πολύ! Πολλές φορές ψηλοέπεσα, διότι ως γνωστόν έχει και χαρούμενα τραγουδάκια...
Ήταν όμως και στιγμές που ήταν τρομερός. Η ατμόσφαιρα μαγική, με ένα αεράκι να φυσά και καπνούς να βγαίνουν και να δημιουργούν ένα τοπίο πολύ ειδηλιακό! Όχι επειδή ήμουν πορωμένος, αλλά νομίζω πως η συναυλία ήταν πολύ καλή και μεγάλη σε διάρκεια, χωρίς να κουράζει και με πολλές εναλλαγές.

Ήταν όμως και στιγμές που ήταν τρομερός. Η ατμόσφαιρα μαγική, με ένα αεράκι να φυσά και καπνούς να βγαίνουν και να δημιουργούν ένα τοπίο πολύ ειδηλιακό! Όχι επειδή ήμουν πορωμένος, αλλά νομίζω πως η συναυλία ήταν πολύ καλή και μεγάλη σε διάρκεια, χωρίς να κουράζει και με πολλές εναλλαγές.
The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
"Μουσικός Ιούλιος 2004:
O Αλκίνοος Ιωαννίδης σε μια ξεχωριστή συναυλία
Από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι ένας ερμηνευτής που έχει χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία. Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, παρουσιάσει στις 30 και 31 Ιουλίου, τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών. Μαζί του και το φωνητικό κουαρτέτο "Καμέα" από τη Σόφια, που, εκτός από τη συμμετοχή του στα τραγούδια του Αλκίνοου, ερμηνεύει μαζί του και παραδοσιακά τραγούδια της Βουλγαρίας.
[...]"
από το site
http://www.cultureguide.gr/events/detai ... 498&catA=7
επίσης και οι υπόλοιπες συναυλίες του
O Αλκίνοος Ιωαννίδης σε μια ξεχωριστή συναυλία
Από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι ένας ερμηνευτής που έχει χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία. Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, παρουσιάσει στις 30 και 31 Ιουλίου, τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών. Μαζί του και το φωνητικό κουαρτέτο "Καμέα" από τη Σόφια, που, εκτός από τη συμμετοχή του στα τραγούδια του Αλκίνοου, ερμηνεύει μαζί του και παραδοσιακά τραγούδια της Βουλγαρίας.
[...]"
από το site
επίσης και οι υπόλοιπες συναυλίες του
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind