Eurovision - Sakis

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Eurovision - Sakis

Post by tsilochr » Thu May 13, 2004 11:25 am

Απορώ που άργησε να ανοιξεί το παρόν θέμα.
Λοιπόν,πως σας φάνηκε η εμφάνιση του <b>Sakis</b> στα προκριματικά?
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu May 13, 2004 11:46 am

Προσωπικά δεν είδα χθες το "show".. :roll: Ανεξάρτητα τώρα,μου αρκεί το ότι πέρασε στην επόμενη φάση.... Άντε!!! Και του χρόνου εδώ!!! :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Thu May 13, 2004 11:54 am

Ωραίος ήταν! Πάλι καλά που δεν του έφυγε (πάλι) το μικρόφωνο στην κωλοτούμπα. Στην αρχή ακούγονταν πολύ οι δεύτερες φωνές, αλλά μετά ευτυχώς διορθώθηκε το πρόβλημα. Άντε και με τη νίκη!
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu May 13, 2004 12:50 pm

Eίπα να ανοίξω κι εγώ το θέμα αυτό αλλά λέω άσε μη με πουν ρουβίνα....
Πάντως σοβαρά μιλώντας τώρα, έσκισε. Ήταν τέλειος....
Καλά αυτή η Ουκρανία που και καλά μας απειλεί, καλέ τι βίκινκγ ήταν αυτοί! Αγριεύτηκα. Βγήκαν εκεί σαν τους ανθρώπους των σπηλαίων.... Βέβαια και μας απειλούν όχι για να μη μας πάρουν τη θέση αλλά για να μη μας πλακώσουν στο ξύλο!!!!!!

Α ρε Σάκη θεέ :smt034 , και τις τούμπες τις έριξε και τα σκισίματά του τα έκανε και τα "όπα" τα είπε, άντε μακάρι να πάμε πολύ καλά... [-o<
There's no place like 127.0.0.1
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Thu May 13, 2004 1:06 pm

Συμφωνω κι εγω για το Σακη. Αυτη τη φορα η συμμετοχη μας ειναι τουλαχιστον ισοδυναμη με των αλλων χωρων. Τραγουδι που εχει περαση (beat-μπουζουκι) και ερμηνευτη που στεκεται καλα στη σκηνη. Δεν ειμαι οπαδος του Σακη, αλλα παραδεχομαι οτι αυτο που κανει το κανει καλα, αν και του εφυγαν ενα-δυο φαλτσα στο ρεφρεν. Παντως αυτο στυλ ζητουν στη Eurovision.
Βεβαια αυτη τη φορα η ελληνικη συμμετοχη πηγε πολυ οργανωμενη. Με Τερζη συνθετη, Σακη ερμηνευτη και Ψινακη μανατζερ :cool: ("δεν μπορω, θα λιποθυμησω. μου ´ρχεται, μου 'ρχεται" που λεει και ο Μητσοχωστας)
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu May 13, 2004 3:33 pm

Παιδία ο Sakis γ@@μησε!!
Δεν ξέρω τι κάνει το παλικάρι στο κρεβάτι του και με ποιον...αλλά πάνω στη σκηνή δεν τον πιάνει κανείς.Η σκηνική του παρουσία είναι κατι παραπάνω από όλα τα λεφτά και οι τύπισες που είχε μαζί του ήταν καταπληκτικές.Δεν ξέρω κατα πόσο έχω δίκιο αλλά φέτος ακόμα κι αν δεν πάρουμε καλή θέση πιστεύω πως τουλάχιστον κάναμε κάτι καλό.!!!
Οσο για την Rushlana κατι από Ρακιντζή μου θύμισε.Με μαστίγια ρε παιδιά ...Ημαρτον....
Αντε γεια!!!
Ο Sakis θα σκίσει!!!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Thu May 13, 2004 3:58 pm

p3 wrote:οι τύπισες που είχε μαζί του ήταν καταπληκτικές.
:smt055 :smt023 :smt038 :smt038 :smt038
p3 wrote:Οσο για την Rushlana κατι από Ρακιντζή μου θύμισε
Για άλλη μια φορά με εκπλήσει η συμφωνία των απόψεων μου με τον προλαλήσαντα!!!!
Αν και δεν κρύβω ότι πιστεύω ότι όλοι κατά βάθος την ψιλογουστάραμε....
;) :smt079
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Thu May 13, 2004 4:23 pm

Image
Όλα τα λεφτά!!!
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu May 13, 2004 4:36 pm

Ήμαρτον , έλεος δηλαδή.... Τι γούσταρες εσύ καταβάθος ρε silegav την άγρια την τύπισσα με τα μαστίγια; Πολύ ωραία κοπέλα δε λέω αλλά το στυλ του τραγουδιού και το όλο concept με το βούρδουλα στο χέρι πρέπει να'σαι πολύ μαζόχας φίλε μου για να γουστάρεις....
Εκτός αν καταβάθος οι άντρες θέλουν τη βαρβατίλα και το "κάτσε κάτω μη σου την ανάψω με το τακούνι" για να πάρω κι εγώ καμιά γόβα και ν'αρχίσω δουλειά.... Δεν ξέρω ας με ενημερώσει κάποιος τέλος πάντων μην αρχίσω και δέρνω :smt079 :smt079 :smt079 :smt079 :smt079 ...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu May 13, 2004 4:57 pm

άρε tsilochr... μας έφτιαξες με την εικόνα :shock:
αυτή η τύπισα πράγματι μου θύμισε τον Ρακιτζή
Από που είπαμε ότι είναι ο Κόναν ο Βάρβαρος? κάπου εκεί κοντά?
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Thu May 13, 2004 11:37 pm

Einherjar wrote: Από που είπαμε ότι είναι ο Κόναν ο Βάρβαρος? κάπου εκεί κοντά?
Ποιός Κόναν; Εμένα την Xena με τις Aμαζώνες μου θύμισε :-D
Ni!! Ni!! Ni!!
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Fri May 14, 2004 3:05 am

vagalati wrote:
Ποιός Κόναν; Εμένα την Xena με τις Aμαζώνες μου θύμισε :-D
Ακριβώς μεταξύ των δύο αυτών ήταν και οι αντιδράσεις στο σουβλατζίδικο της γειτονιας που το είδα μαζί με φίλους και άλλους σουβλακοθαμώνες, μασουλώντας ένα γιαουρτλού άλλο πράμα.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri May 14, 2004 9:44 am

Τα προγνωστικά πάντως φέρνουν τον sakis 6ο :cry: , την τύπισσα που βαράει 3η (εκτός αν τους απειλήσει πραγματικά και την βγάλουν 1η) και τη Σερβία-Μαυροβούνιο 1ο. Στις υπόλοιπες θέσεις λέει παίζουν Σουηδία και Βέλγιο αν θυμάμαι καλά.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Fri May 14, 2004 10:05 am

Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα!!
Να σας εξηγήσω τον συλογισμό μου:
Κάθε χρόνο δεν μας βγάζουν πρώτους τα προγνωστικά και κάθε χρόνο παίρνουμε το να μην πω ποιο και παμε σπιτακι μας με την ουρά στα σκελια;
Ε ωραία φέτος που δε μας δίνουν πρωτιά τα προγνωστικά μπορεί και να κανουμε κάτι στα αλήθεια!!

Αν και οι πηγές μου λένε ότι ο Ψινάκης έδωσε εντολή αν δούμε ότι δεν πάμε καλά στον τελικό ο Σάκης να τους τα πετάξει όλα τα ρούχα στη σκηνή.ε δε νομίζω με τις τύπισσες γυμνές να μήν μας δώσουν το βραβείο!!!
Σάκη γερα με τα ....μ@@νια!!!! ;) ;)
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Fri May 14, 2004 11:54 am

δεν γίνετα,ι κατι παραπάνω θα βγάλει ο Sakis στον τελικό. Νομίζω ότι το μπλουζάκι δεν θα το φορά για πολύ. Πολύ πλακά θα έχουν οι "κριτικοί" στα παράθυρα
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Sat May 15, 2004 4:10 am

έλεγα να μην μπώ αλλά μετά από το ενδιαφέρον του κοινού
αποφάσισα να ρίξω μία ματιά :cool:

πράγματι ο σάκης μαμησε (τι..? είναι άλλο θέμα!)
αλλά δεν νομίζω να βγούμε πρώτoι, οι ψήφοι στην Eurovision
έχουν μεγάλη εξάρτηση από την πολιτική της κάθε χώρας :oops:
κοινώς... την μαμήσαμε :evil:
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 15, 2004 7:54 pm

Σήμερα θα ξαναδούμε το θεό.... Μακάρι να πάει καλά θα (κ**ο)χαρώ να βγούμε πρώτοι γιατί είναι τέλειος και είναι αδιαμφισβήτητο. Ελπίζω να μην παίξουν συνωμοσίες και όλα όσα ακούγονται μήπως και καταφέρουμε να βγούμε!!!!
Άντε παιδιά shake it!!!!!!!!!!!!
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sun May 16, 2004 10:53 am

Έχω την εντύπωση πως αφού δε βγήκαμε πρώτοι με Ρουβά :-( , δεν έχει νόημα να ξαναστείλουμε συμμετοχή. Καλά κάνει η Ιταλία και τόσα χρόνια σνομπάρει το διαγωνισμό, αφού είδαμε πως είναι θέμα "κλίκας" τελικά. Πάντως ο sakis ήταν άψογος, αυτό που βγήκε τελικά ήταν μάλλον να τον μάθει περισσότερο το εξωτερικό.
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Sun May 16, 2004 12:02 pm

Εχουμε κάνει τα πάντα για να πάρουμε τη Eurovision. Με το Σάκη ήταν η τελευταία μας ελπίδα μέχρι και τούμπες έκανε το παληκάρi. Τι αλλο να κάνουμε. LoL. Πάντως όλα τα προβλήματα μας λύνονται : Το καλατράβα κουνιέται , η πανάθα double , ο Καραφώτης θα πάρει το fame story πήγε καλούτσικα και ο Σάκης τι άλλο θέλουμε ι :-D :-D :-D :-D :) :) :)
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Sun May 16, 2004 8:21 pm

Νομίζω το κομμάτι ήταν πολύ καλό απο όλες τις πλευρές.Στην ψηφοφορία παίζουν και πολλά άλλα συμφέροντα.Μπράβο του όμως οπως και να χει!
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon May 17, 2004 11:42 pm

Ακολουθεί δημοσίευμα από το in.gr που εξηγεί γιατί χάσαμε.

Αθήνα

Επίθεση κατά της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Ο κ. Αμβρόσιος παραθέτει τη μετάφραση του τραγουδιού «Shake it», το οποίο χαρακτηρίζει πορνοτράγουδο. Ωστόσο, αναγνωρίζει την καλλιτεχνική αξία του Σάκη Ρουβά.

Ο μητροπολίτης εξέφρασε επίσης τη βαθύτατη λύπη του «για το εθνικό παραλήρημα, που κρατά δέκα μέρες και στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με κορυφαίο το εθνικό δίκτυο της ΕΡΤ».

Ο κ. Αμβρόσιος μέμφεται με την ευκαιρία τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος έδωσε την ευλογία του στον Σάκη Ρουβά.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ[/i]
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Tue May 18, 2004 2:22 pm

<b>Eurovision=Ποδόσφαιρο;
<u>The Καρπετ... SHOW, Αντώνης Καρπετόπουλος, 18/05/2004, Sportime</u></b>

Μας ξεφτίλισαν οι ρουβίτσες! Συνολικά είδαν τον Σάκη στη Eurovision 3.500.000 τηλεθεατές και περίπου 25.000 έστειλαν στην Αθλητική Κυριακή SMS για να τον ξαναστείλουμε και του χρόνου!

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έγινε μεγάλη κινητοποίηση για να κερδίσει ο Ρουβάς κι ο κόσμος το κατάλαβε. Κι επειδή δεν ασχολήθηκε με το θέμα το υπουργείο Εξωτερικών (ως όφειλε, καθότι πρόκειται για εθνική υπόθεση), ασχολήθηκαν άλλοι που ξέρουν αυτά τα έργα καλά. Αυτού του είδους τα ζητήματα είναι πολύ σοβαρά για να τα αφήσουμε στις δισκογραφικές εταιρείες. Κινητοποιούνται προσεκτικά τα συνεργεία που ξέρουν από στήσιμο. Κυρίως οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι φανερό ότι έγινε «έργο». Ποιοι μας έδωσαν φέτος «άριστα»; Οι Ρουμάνοι, γιατί καθάρισε ο Ντουμιτρέσκου. Οι Γάλλοι λόγω Καρεμπέ και γιατί ψάχνει εκεί προπονητή ο Ολυμπιακός και δεν θέλουν να χάσουν τα μεροκάματα. Το Μονακό λόγω Ακη Ζήκου, που βρήκε άκρη μόνος του. Το Ισραήλ, όπου τη δουλειά την έχει κάνει ο Σουμ με τον Ζάετς και η Αλβανία που έτρεχε ο Φώτης ο Στρακόσια μέχρι τελευταία στιγμή να τους πείσει. Με την Αγγλία καθάρισε ο Σιότροπος, ενώ οι Ισπανοί μας μαύρισαν, γιατί ο Μπεθάνης απέχει απ' όλα και δεν ασχολήθηκε. Οπως και οι Σλοβένοι που δεν μας συγχώρεσαν τη συμπεριφορά στον Κάτανετς. Η Κύπρος, τέλος, θα μας βάζει άριστα όσο υπάρχει Μπότος. Μετά τέλος.

Πρωτάθλημα
Καλή ήταν η προσπάθεια δεν λέω, αλλά άμα δεν αναλάβει τη δουλειά ο Θωμάς πρωτάθλημα στη Eurovision δεν παίρνεις με τίποτα. Του χρόνου, καλά να είμαστε, θα βάλουμε μπροστά τον Κοκαλιάρη να μοιράσει αρμοδιότητες: με Ιταλία, Μονακό και χώρες με βασιλικούς οίκους ασχολείται ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, όπως επιβάλλει η αριστοκρατία του. Ο Μπεθάνης φέρνει τα άριστα από Ισπανία, Πορτογαλία, Ανδόρα. Ο Θεοδωρίδης κάνει δουλειά με Ελβετία, Γαλλία, Λουξεμβούργο - χώρες που δεν υπάρχει πίεση. Το Γουρούνι παίρνει φασόν την Ανατολική Ευρώπη, εκτός από τα κράτη που θέλει να επισκεφτεί ο Σιότροπος, που του αρέσουν και τα ταξίδια. Η στρατηγική του Κοκαλιάρη είναι απλή: δεν πιάνουμε τις επιτροπές, αλλά τους παρουσιαστές που βγαίνουν και λένε τα αποτελέσματα. Πουλάμε ένα παρολί ότι πίσω από τη Εurovision είναι ο «θείος» και καθαρίσαμε!

Μάκης
Βέβαια, πρέπει να έχεις κι ομάδα. Σωστό. Ως γνωστόν, ο Θωμάς γουστάρει Χριστοδουλόπουλο, αλλά αν ο Μάκης πει το «Να 'χαν οι καρδιές αμπάρες» κινδυνεύουμε με διεθνή απομόνωση. Αναλαμβάνει ο Στηβ Αλεξίου (μάνατζερ του Βάλτερ Ζένγκα και σχεδόν όλων των καλλιτεχνών) και ζητάει να του γράψουν σε ελληνοαγγλικά το «Κλαίνε μπροστά στα εικονίσματα τα στέφανα». Το λέει ο Μάκης όπως οι Antique σε έθνικ - greekenglish («Crying in front of the εικονίσματα the στέφανα») και γίνεται πανικός. Αλλά πάλι δεν φτάνει. Θες και ορχήστρα και δεύτερες φωνές και μπαλέτα. Ποιος θα τα οργανώσει αυτά; Ο προπονητής! Και κάνεις το μπαμ και παίρνεις Αλέφαντο, που, όπως αποδείχτηκε, μόνο αυτός ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

Μπλουζάκι
Κατεβαίνεις στο Κίεβο με «Αλέ» και γράφεις ιστορία. Η Δάφνη Μπόγκοτα θα είναι ντυμένη με το μπλουζάκι το γούρικο. Ο Ξόρκιας θα γυρίζει στην πόλη και θα φωνάζει «Αλέφαααντοοος» για να φτιάξει κλίμα. Ο Καλημέρης θα κλάψει στο λόγο του Νικόλα στα αποδυτήρια: «Πριν από δύο χρόνια μια Σερτάμπ μας πήρε τα Ιμια. Πέρυσι η Ρουσλάνα κέρδισε τον Σάκη. Ποια Ρουσλάνα, ρε; Μια Τιτίκα ήταν; Μπείτε και παίξτε δυνατά για τον πρόεδρο που σας πληρώνει! Κι εσύ Γεωργιάδη όλο το χρόνο σέρνεσαι».(Το τελευταίο είναι λίγο άσχετο, αλλά, ως γνωστόν, ο κυρ Νίκος ψιλορετάρει).

Ρεσιτάλ
Τη βραδιά του τελικού ο «Αλέ» δίνει ρεσιτάλ. Πριν να φτάσουμε στο ρεφρέν έχει μπει μέσα κι έχει αλλάξει δύο χορεύτριες με δύο Ουκρανέζες που βρίσκονται στην αίθουσα στην πρώτη σειρά. Οπως δηλώνουν στενοί συνεργάτες του, δηλαδή ο Ξόρκιας θα άλλαζε και τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά τον κράτησε ο Τάσος Μητρόπουλος που πάει στο Κίεβο με αυτή την αποστολή. Στις ψηφοφορίες σκίζουμε: χάρη στη φοβερή δουλειά του Κοκαλιάρη παίρνουμε 32 άριστα! Μάλιστα, είναι τόσο καλό το έργο που έχει γίνει, ώστε παίρνει έξι ψήφους στο άσχετο ο Γκαγκάτσης (που δεν έχει τραγουδήσει), ενώ δύο χώρες ψηφίζουν τον Βίκτωρα για πρόεδρο της Κομισιόν και οι Ισπανοί, εκτός από το «12», μας δίνουν και δύο πέναλτι!

Τατιάνα
Ακολουθεί αποθεωτική υποδοχή στην Ελλάδα και ανάδειξη του Νίκου Αλέφαντου ως εθνικού ευεργέτη. Στις δύο συνεντεύξεις που δίνει κατ' αποκλειστικότητα στο «Φως» και στον «Πρωταθλητή» υποστηρίζει -και με το δίκιο του- ότι αν τον άφηνε ο Κόκκαλης στη θέση του, θα κέρδιζε το Τσάμπιονς Λιγκ και εξηγεί ότι με «τις τρεις χορεύτριες πίσω δεν χάνει ο Αλέφαντος με τίποτα σου λέω»! Εθιμοτυπικά κάνει επίθεση και στην Τατιάνα Στεφανίδου και τη Χριστίνα Λαμπίρη που δεν τον στήριξαν και απειλεί να τις στείλει να πουλάνε λεμόνια ή να πλένουν πιάτα στο «Φρατζέλικο».

Κασέτες
Ο εθνικός θρίαμβος επισκιάζεται από αποκαλύψεις σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: ο αδερφός του Ρακιντζή καταγγέλλει ότι ήταν όλα στημένα και δίνει στη δημοσιότητα κασέτες στις οποίες ακούγεται το Γουρούνι να λέει «η Ελλάδα και το Αιγάλεω να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι να πά’ να κ.λπ. κ.λπ.». Μάλιστα, γίνεται γνωστό ότι στη διοργάνωση που θα γίνει στην Αθήνα θα πάρουν μέρος εκτός από την Ελλάδα (που κατεβαίνει με Τάσο Μπουγά) και το Αιγάλεω, η Χαλκηδόνα, η Παναχαϊκή και η Εθνική Οδό με δικά τους σχήματα! Μέσα στη φασαρία, ο Παναθηναϊκός βγάζει ανακοίνωση και κατηγορεί τον Θανάση Κανελλόπουλο που δεν έχει καμία σχέση, γιατί ο Στράτος έχει μπερδευτεί και το κάνει από συνήθεια.

Τούνελ
Τελικά φιλοξενούμε τη Eurovision (αν και τα έργα καθυστερούν πολύ) και πάνε όλα καλά. Το σόου γίνεται στο «Τούνελ», το ιστορικό μαγαζί του αντιπροέδρου του Αιγάλεω Βασίλη Αδραχτά και το παρουσιάζουν ο γενικός «κατιτί του Πανιωνίου» Στράτος Φαφαλιός (που γίνεται διάσημος ως «το αγόρι της Eurovision») και η Χριστίνα Παππά. Και φυσικά ξανακερδίζουμε. Και μετά παίρνουμε και το τρίτο, και το τέταρτο, και το πέμπτο, και το έκτο, και το έβδομο, ώσπου τελειώνουν οι Ελληνες τραγουδιστές και φέρνουμε Γάλλους για να μας φτιάξουν τη νέα μεγάλη ομάδα και θα δούμε, που λες κι εσύ, κι έχει ο Θεός. Κι ο θείος…
Post Reply

Return to “Μουσική”