Έρχονται οι SOULFLY!

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Post Reply
undeadpunk
byte level
byte level

Έρχονται οι SOULFLY!

Post by undeadpunk » Thu Nov 10, 2005 1:18 am

02/27/2006
Athens
Greece
Sporting Arena

Ερχονται οι Soulfly,εξακριβωμενο απο το site τους,κανουν νεο tour europe.
Αν κ δν ειμαι fan του NU metal ειναι γαματοι.Ηρθαν Slipknot(τους εχασα λογω μαθ κατ)ηρθαν Korn(τους εχασα λογω μαλακιας)τωρα ερχοντε κ οι Soulfly.H NU metal δν εχει κατι αλλο εξαιρετικο εκτος των τριων αυτων Band.
:roll: :?: Υπαρχει αραγε κανεις που να γουσταρει τετοια μουσικη στη πληροφορικη?? Αμφιβαλω..
Aaa!O Panos Kiamos θα κανει tour σε ολη την Ευρωπη(Απο Γλασκωβη.....εως Αγια Πετρουπολη..εχει οπαδους παντου(....lolll)
Αληθευει οτι παλαιοτερα ηταν Punk Rocker k οτι εχει παιξει διπλα στους Rancid????lol...
PaNoS kIaMos Suxx...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Theofaman » Thu Nov 10, 2005 1:46 am

Καλά ηρεμία, το ότι η πλειοψηφία ακούει "ντιριντάχτα" δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις...(προσωπικά ούτε μέταλ ακούω).
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Έρχονται οι SOULFLY!

Post by lumenintervalum » Thu Nov 10, 2005 11:02 am

undeadpunk wrote: :roll: :?: Υπαρχει αραγε κανεις που να γουσταρει τετοια μουσικη στη πληροφορικη?? Αμφιβαλω..
Aaa!O Panos Kiamos θα κανει tour σε ολη την Ευρωπη(Απο Γλασκωβη.....εως Αγια Πετρουπολη..εχει οπαδους παντου(....lolll)
Αληθευει οτι παλαιοτερα ηταν Punk Rocker k οτι εχει παιξει διπλα στους Rancid????lol...
PaNoS kIaMos Suxx...
χαχα!!!Κι όμως ακούμε!!είμαστε λίγοι και καλοί!!!Ο Kiamos έχει παίξει δίπλα στους Opeth, λάθος σου τα είπανε!!!:-p :-p

soulfly δε θα πάω, δεν το έχω ψάξει το συγκρότημα να δω αν αξίζει τον κόπο, αλλά αν είχα 500€ το μήνα έτσι για να τα έχω θα πήγαινα παντού!!nevermore πήγες??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Thu Nov 10, 2005 11:07 am

Oχι και NU metal οι soulfly και οι sklipnot έλεος. Πες και τους sepultura nu τότε.
undeadpunk
byte level
byte level

Post by undeadpunk » Thu Nov 10, 2005 1:20 pm

Οντως ξερω λιγα απο μεταλ αλλα οι Slipknot επειδη ειμαι αρρωστος ΕΙΝΑΙ Nu metal http://www.answers.com/topic/slipknot-band?method=6
H Wikipedia σου λεει τπτ?μαθε την.. >>fotisaueb (no offense) :)
Τεσπα, οχι δν πηγα nevermore,δν ασχολουμαι οπως ειπα πολυ με αυτη τη μουσικη μονο αυτα τα τρια συγκροτηματα ακουω(Ηρθαν/θα ρθουν ολα!).Προτιμω τη punk,punk rock αλλα ειναι μικρη σκηνη,βρισκεται κ στο προσκηνιο αυτη τη περιοδο λογω Greenday,οποτε δν το κοβω να ερχοντε Ελλαδα ποτε τετοια συγκροτηματα.Ευτυχως ηρθαν περυσι οι Agnostic Front.. :)
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Thu Nov 10, 2005 8:04 pm

undeadpunk wrote:Οντως ξερω λιγα απο μεταλ αλλα οι Slipknot επειδη ειμαι αρρωστος ΕΙΝΑΙ Nu metal http://www.answers.com/topic/slipknot-band?method=6
H Wikipedia σου λεει τπτ?μαθε την.. >>fotisaueb (no offense) :)
Επειδή ξέρω την wiki και δεν είναι το answers.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Slipknot_( ... undeadpunk
(no offense)

Οι slipknot προσεγγίζουν τα *core ιδιώματα hardcore mallcore metalcore κτλ
και κατ' εμε έχει και Progressive στοιχεία.

So μήπως πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα γιατι άμα λές ότι δεν την ξέρεις την συγκεκριμένη σκινή πως μπορεί να ξέρεις τι είναι nu και τι όχι
undeadpunk
byte level
byte level

Post by undeadpunk » Fri Nov 11, 2005 1:23 am

Μεχρι τωρα ηξερα οτι το answers.com εχει παραπομπες απο το wikipedia.Ισως κανω λαθος αλλα τα λεγομενα των 2 site ειναι ιδια περιπου,επισης στο answers γραφει μεταξυ αλλων αν κοιταξες

( This entry is from Wikipedia, the leading user-contributed encyclopedia. It may not have been reviewed by professional editors (see full disclaimer)). παω παντα answers λογω ευκολιας στη γραφη κ εχει κ πιο ομορφο για εμενα design στο site(και πιο γρηγορο)

Αλλα κ αυτο να μην ισχυει οπως ειδες η wikipedia τους αναφερει nu metal.Τεσπα ας μη κωλαμε σε λεπτομερειες,ας κλεισουμε το topic εδω :-)
.Σιγα τη διαφορα στο κατω κατω..
Αλλο ηταν το θεμα κ αλλου καταληξαμε..ελπιζω να τα πουμε Soulfy,να'σαι καλα! >>>>fotisaueb
P.S. : το no offense δν ειναι πολυ σπαστικο??θυμαμαι παλαιοτερα σε ξενα forum μου τα χωνανε κ στο τελος κωλουσανε κ ενα no offense...lol...
Τους !@#$% η οχι?
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Nov 11, 2005 7:36 pm

Φυσικά και υπάρχουν άτομα που δεν φτιάχνονται με Κιάμους, Πετρέληδες, Καραφώτηδες και Κούντους(το τελευταίο άσχετο...) Πάμε σε καμια συναυλιούλα να χτυπηθούμε και λίγο βρε παιδιά...
"ντιρινταχτα " SuckZ...
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Έρχονται οι SOULFLY!

Post by The Heart Collector » Mon Nov 21, 2005 12:16 pm

undeadpunk wrote:Υπαρχει αραγε κανεις που να γουσταρει τετοια μουσικη στη πληροφορικη?? Αμφιβαλω..
Αυτή τη μουσική?Nu-metal?Προσωπικά ακούω από μικρός metal αλλά αυτό το παρακλάδι ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα.Παρόλα αυτά κάποια συγκροτήματα τα παραδέχομαι για αυτό που κάνουν ή που έχουν κανει(Slipnot). Τους soulfly,οι οποίοι μου αρέσουν αρκετά, δεν τους θεωρώ nu-metal με την καμία(προσωπική άποψη ,ετσι?).Δεν υπάρχει λόγος να εντάσσονται όλες οι μπάντες κάπου.Αφήστε στους δημοσιογράφους να κάνουν αυτές τις παπαρολογίες. Για παράδειγμα μπορούν να ενταχθούν κάπου οι Opeth(σε κάτι συγκεκριμένο)?Δεν νομίζω...
Soulfly δεν ξέρω απο τώρα αν θα πάω...
Πάντος πήγα Nevermore(Respect....) και Anathema(No comments...)
Υπάρχουν τελικά αρκετά άτομα που να ακούνε μουσική σ αυτό το τμήμα. Και λέγοντας "ακούνε μουσική" δεν εννοώ που τα ακούσματά τους να ταυτίζονται με τα δικά μου, αλλά να έχουν αφιερώσει χρόνο σε αυτό και να έχουν ψαχτεί λίγο και να ακούν κάτι διαφορετικό απτο "Ανοίγω το MAD ή το ραδιόφωνο για να ακούσω μουσική".Ακόμα και αν αυτό είναι punk,Alternative rock,ska κλπ.
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Mon Nov 21, 2005 12:51 pm

The Heart Collector , οι Anathema πότε ήταν;Ξαναήρθαν και δεν το πήρα χαμπάρι?
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Nov 21, 2005 2:16 pm

δεν έχουν έρθει ακόμα.. ΣΤο ρόδον τους είχα δει εγώ τελευταία φορά, κάπου την άνοιξη
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Mon Nov 21, 2005 3:30 pm

καλά ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε?
Στις 29 Οκτωβρίου είχαν acoustic show with cello στο club22 με special guest τον Duncan Patterson.Έπαιζαν support στους The Mission..
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Nov 21, 2005 3:56 pm

ναι απλά εγώ εννοούσα ολόκληρο το γκρουπ, όχι acoustic show. τους είχα δει πέρσι η πρόπερσι σε acoustic, μου άρεσαν, απλά προτιμώ το συνολο της μπάντας
A blink of an eye
A dream for the blind

Return to “Μουσική”