ATLANTIS

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

ATLANTIS

Post by Sreak » Wed May 19, 2004 6:22 pm

Λοιπόν για όσους δεν το ξέρετε άνοιξε πάλι ο ATLANTIS στα 105,2 Fm.
Ποιος είναι ο ΑTLANTIS? Είναι ένα σταθμός που σε αρκετούς κράτησε πολύ καλή παρέα 2α και 3η λυκείου (ε Τheo_?). Μετά έκλεισε λόγο της μ*****ς που είχε γίνει με τους ραδιοφωνικούς.
Όσοι δεν το ξέρετε και ακούτε Rock πίστευω πως είναι η στιγμή να το μάθετε...
Κυρίως μετά τις 12(το βράδυ) βάζει πολύ καλή μουσικούλα και είναι καλή παρέα αν κάνεις εργασιούλες :-D
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Wed May 19, 2004 7:22 pm

Sreak wrote: βάζει πολύ καλή μουσικούλα και είναι καλή παρέα αν κάνεις εργασιούλες
Μερικές φορές παραροκεύει, "βαράει" λίγο παραπάνω και αν είναι βραδάκι κι εγώ είμαι πηγμένος στην Minijava και τα web services με την ενέργεια από το χτύπημα των παιδιών που θα ακούω θα πριζωθώ παραπάνω και βλέπω το Laptop να γίνεται αντικείμενο ρίψης σε ολυμπιακό αγώνισμα (σφαίρα, σφύρα, ακόντιο, υπολογιστής) κι εγώ ένας μικρός Γκατσιούδης από τον Πειραιά... :smile:
alexo
Venus Former Team Member

Re: ATLANTIS

Post by alexo » Wed May 19, 2004 10:33 pm

Sreak wrote:Λοιπόν για όσους δεν το ξέρετε άνοιξε πάλι ο ATLANTIS στα 105,2 Fm.
Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε τόσο καιρό αλλά δούλευε πειρατικά και με άλλο όνομα...
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Thu May 20, 2004 12:58 am

ακούω σχεδόν συνέχεια... :-D
Αστα να πάνε ξυπνάνε έντονες παλιές αναμνήσεις!!

Silegav δεν ξέρω για σένα πάντως εγώ στην
εργασία Βάσεις στις 4:30 το πρωί με παρέα Rock την έβγαλα!!! :smile:
Μήπως κάνεις κάτι λάθος??
Α! κ για ήρεμα με τον Centrino..!
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Thu May 20, 2004 1:25 am

Άμα ο ATLANTIS παίζει κανα κούφιο συντονιστήτε στον red 96.3 και μετά πάλι στα παλιά καλά λημέρια. Τέλος στον red να συντονίζεστε όταν ο atlantis αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα καθώς ο μίκτης και ο πομπός του σταθμού είναι καρβουνοκίνητοι και τελευταίας ....υπαρκτής τεχνόλογιας που συνεχίζει να λειτουργεί από το 1940 που οι παπούδες μας άκουγαν τη Βέμπο.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Thu May 20, 2004 10:51 am

jimmyD wrote:Τέλος στον red να συντονίζεστε όταν ο atlantis αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα καθώς ο μίκτης και ο πομπός του σταθμού είναι καρβουνοκίνητοι και τελευταίας ....υπαρκτής τεχνόλογιας που συνεχίζει να λειτουργεί από το 1940 που οι παπούδες μας άκουγαν τη Βέμπο.
Το ένιωσα χτες το βράδυ...έχω πιάσει Κηφισό και μόλις έχω βάλει ATLANTIS που έχει βάλει ένα ωραίο κομματάκι και έχω κάνει όρεξη για να το σκίσω το TOYOTAκι και εκεί που γουστάρω και τελειώνω την ροσινιόλ όπου δεν τρέχω για να μην πετάξω, τελειώνει το τραγούδι και κατέβηκα μέχρι Πειραιά με τον ήχο της σιωπής στο ραδιόφωνο μου...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu May 20, 2004 11:33 pm

Ρε γαμώτο όταν ήμουν σχολείο (?-τότε ήταν;δεν θυμάμαι καλά) άκουγα. Μέτα έγινε ό,τι όλοι ξέρουμε.. Τώρα όσες φορές έχω προσπαθήσει να "πιάσω" τη συχνότητα, δεν έχω καταφέρει τπτ!!κρίμα...

Κάντε κάτι εσείς του Ατλαντίς!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Sat May 22, 2004 10:02 am

Αχ δεν μπορώ με έπιασε αλλεργία. Βρε παιδιά... Ατλαντίς? Το ροκ του 14χρονου? Καλά ήταν για το γυμνάσιο αλλά μέχρι εκεί. Είναι ο jeronymo groovy (για τους παλαιότερους) των ατίθασων 15χρονων.
Δηλαδή, ψάξτε το λίγο περισσότερο.
Δε θα προτείνω τον rockfm γιατί παρ'ότι είναι πολύ πιο ώριμος σταθμός, είναι πολύ εμπορευματοποιημένος, και πρέπει να τον ακούμε μόνο σε καταστάσεις που κάθε άλλη λύση έχει αποκλειστεί. Όμως Εν Λευκώ (87.7);? Η ποιότητα στον αέρα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αξιοπρεπέστερος σταθμός (ε Καββαθάς ειναι αυτός - βλ.Τεχνικές Εκδόσεις) και παραγωγοί που σέβονται περισσότερο τον εαυτό τους. Όσο για το τι παίζουν, παίζουν ό,τι μπορει να θεωρηθεί σοβαρή και άξια μουσική, σε όποια κατηγορία και αν ανήκει.
Ως εναλλακτική προτείνω των RedFm πρώην Capital στους 96.2 (νομίζω, ή κάπου εκεί) που παίζει σχεδόν non-stop rock κλπ αλλά πού και πού επαναλαμβάνεται.
Υπάρχει βέβαια και στους 94 αν δεν κάνω λάθος, ο Επικοινωνία, δημοτικός του Ηρακλείου, που παίζει πάλι σε στυλ λίγο καλύτερο απο Ατλαντίς.
Και ας πετάξω λίγη κακία ακόμα για τον Ατλαντίς.. παραγωγοί χωρίς φοβερή παιδεία και με μετριότατο background, μουσική επαναλαμβανόμενη και προβλέψιμη 101% , ανεξαρτησία και ανεμελία? δε νομίζω, και αυτοί με λεφτά δουλεύουν και *για* λεφτά δουλεύουν, και απο όσο τους έχω δει από μέσα (γιατί είχα αυτή την 'τύχη') δεν είναι τόσο υπεράνω και ατίθασα νιάτα όσο θέλουν να πουλάνε, απλά κόψαν την αγορά και ανακάλυψαν ότι εκτός από τις Ρουβίτσες υπάρχουν και Βασιλίτσες και Διαφανίτσες κλπ.
Τεσπά... Θα αρχίσω τα περί αξιοπρέπειας και σοβαρότητας και ανωτερότητας και τα λοιπά, και θα φτερνίζεται ο κύριος Καββαθάς όλη μέρα.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Sat May 22, 2004 10:53 am

Εγώ θυμάμαι τον ανδρομέδα 87.5 για λίγους μήνες και τον sky rock 98 για περισσότερους, ο οποίος λειτουργούσε εντελώς ερασιτεχνικά με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να βαρεθούν όλοι και να φύγουν.Ο τελευταίος είχε κάτι εκπομπές που χαιρόσουν να τις ακούς αχ!Ο Ατλαντίς πάλι ήταν ο σταθμός με τα χίλια στραβά ,αν όμως διάβαζες μετά τις 1-2 το βράδυ δεν σε πείραζε να ακους και καμιά μπιιιιιιιπ του τύπου ακούμε ντιπ περπλ και τον στρατιώτη της φουρτουνας(solider of fortune).Γέλαγες και λίγο.Υπήρξαν και καλοί παραγωγοί όμως οι περισσότεροι βάζαν τα ίδια και τα ίδια και διαβάζαν σε άπταιστα αγγλικά ελεμένταρι το πίσω μέρος του σι ντι ,για το εφέ.Δηλαδή το να βάζεις ένα κομμάτι και να δίνεις πληροφορίες όπως σε ποια στούντιο ηχογραφήθηκε.Λασπώδες.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη.Επίσης το 090 ήταν γδύσιμο στα ίσα.Τώρα ο ατλαντίς εκπέμπει και μέσω ίντερνετ αλλά μάλλον ο εξοπλισμός τους είναι του τύπου σπιρτόκουτο-σπάγγος.Πολλά παράσιτα.Νομίζω πως μόνο ο εν λευκώ αξίζει .Και για να μην ξεχνίομαστε ο μάκης από ζουμπερι αφιερώνει στην σούλα από χαλκίδα το να μ΄'αγαπάς,α έπαιξε;βάλε ότι θες από βασίλη και σε θέλω λίγο εκτός μουαχαχαχαχα!
sonic

Post by sonic » Sat May 22, 2004 1:51 pm

Πριν δύο εβδομάδες είχε περάσει απο το μαγαζί που δουλεύω ο ιδιοκτήτης
του Atlantis και μου ειπε πως προσπαθουσε να παρει παλι αδεια για τον σταθμο μεσα στον Ιουνιο.
Ο σταθμος λειτουργει πειρατικα με χαλια μηχανηματα.

Υπομονη λοπιπον σε λιγο καιρο ερχεται παλι στο προσκηνιο.
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sat May 22, 2004 2:12 pm

Πάντως στα 105.2 στην περιοχή μου δεν έχει τίποτα, η συχνότητα είναι άδεια. Πιάνει μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές;
Ni!! Ni!! Ni!!
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Sat May 22, 2004 3:29 pm

1.Νόμιζα ότι στον Atlantis δεν δουλεύουν για πολλά λεφτά κ ούτε με πολλά λεφτά,αν η koki ξέρει κάτι διαφορετικό ας το καταθέσει ενώποιον Venus...
2. Ποιος Jeronimo..? :???: (ψιλοελεινός!)
3. o Red πολύ καλός αλλά αυτός και αν είναι εμπορευματοποιημένος!!!
παίζει κ πολύ mainstream
4. η μουσική του Atlantis πράγματι είναι προβλέψιμη..
(αλλά πόσες φορές έχεις ακούσει τα αγαπημένα σου τραγούδια??)
Η επανάληψη όντως ενοχλεί!
5.ο Εν Λευκώ πολύ καλός αν κ κάποιες ώρες παραπαίζει ψαγμένα!(την μισώ αυτή την λέξη :twisted: αλλά δεν μου ερχόταν άλλη)
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat May 22, 2004 3:46 pm

koki wrote: Υπάρχει βέβαια και στους 94 αν δεν κάνω λάθος, ο Επικοινωνία, δημοτικός του Ηρακλείου, που παίζει πάλι σε στυλ λίγο καλύτερο απο Ατλαντίς.
Έτσι, έτσι

χωθείτε όλοι Ηρακλειάρα RulEzzz.

vagalati:Ο antlantis είναι στον Ωρωπό και μέχρι να πάρουν άδεια και να χώσουν σωστά μηχανήματα(κοινώς ενισχυτές σωστούς) δεν το κόβω να τον πιάνεις στην Παιανία :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 22, 2004 4:54 pm

koki wrote:Αχ δεν μπορώ με έπιασε αλλεργία. Βρε παιδιά... Ατλαντίς?
Ναι αγαπητή μου Aτλαντις :evil: . Ξέρει να πορώνει και να σε κάνει να γουστάρεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει να ακούσω.
Ακριβώς επειδή άκουγα στα 16 μου, κάθομαι τώρα και ακούω και θυμάμαι όσα ζούσα τότε. Όπως είπε Sreak, ξενύχτια που ρίχναμε τότε παρέα με το σταθμό αυτό δεν ξεχνιούνται.
Τι να κάνουμε, όταν έχεις βιώματα, δύσκολα τα ξεπερνας...
Και ας πετάξω λίγη κακία ακόμα για τον Ατλαντίς..
:smt018
Καλά άντε γεια.... :smt039 Ο Atlantis αναβίωσε κι ότι και να λέτε όσοι δεν γουστάρετε, εξακολουθεί να πορώνει....

Μια πολύ fan και κολλημένη του σταθμού...
There's no place like 127.0.0.1
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Sun May 23, 2004 11:15 am

Ναι φυσικά, τα αγαπημένα σου τραγούδια μπορείς να τα ακούς και μία και δύο.. Αλλά δεν ανέχομαι από έναν παραγωγό να είναι τόσο στάστιμος. Να μην ανοίγει τους ορίζοντές του. Πιστεύω πως ο Ατλαντίς έχει βολευτεί σε ένα στυλάκι που 'πουλάει',κυρίως γιατί έχει στόχο τα μη συμβιβαζόμενα μικρά όπως είπα και νωρίτερα, που δεν έχουν μεγάλες μουσικές απαιτήσεις, αλλά ασχολούνται κυρίως με το να "πορώνονται".
Απλά πιστεύω ότι έπειτα από κάποια χρόνια, έχεις κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από τη μουσική που ακούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και οι ίδιοι οι μουσικοί που τότε ακούγαμε έχουν περάσει σε 'άλλα' επίπεδα/στυλ (βλ. Ξυλ.Σπαθιά, Τρύπες και τα συναπτά και το πόσο έχουν εξελιχθεί σε σχέση με το Λιωμένο Παγωτό, και το πάρτυ στο 13ο). Είναι αναμενόμενο να συμβεί αυτό, και χαίρομαι που συμβάδιζε η μουσική τους πορεία με τα δικά μου γούστα, γιατί ο πιο "πρωτόγονος" και απλός ήχος μπορεί να έχει το υπέρ του αγνού, του ειλικρινή και του πορωτικού, αλλά προφανώς δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται. Όπως δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται και η περίοδος που το αυτί μας είναι ανάλογα πρωτόγονο. Χωρίς το πρωτόγονο να το λέω με κακή έννοια, αντιθέτως, μιλάω για τον ξεκάθαρο ήχο που μπορεί να μην είναι περίτεχνος και άρτια δουλεμένος αλλά μιλάει σε κάποιες χορδές μας πολύ βασικές.
Μετά από κάποια χρόνια πορείας ως ακροατής (και αντίστοιχα μουσικός) έχεις αν όχι περισσότερες, διαφορετικές απαιτήσεις από τα ακούσματά σου (και τις μουσικές σου). Είναι φυσική εξέλιξη, και κατ'εμέ (ως συμπέρασμα τις χρόνιας υπερβολικής μου έκθεσης στη μουσική αναζήτηση, όπως και των γύρω μου) μονόδρομος αν η μουσική σημαίνει πολλά για σένα, και δεν τη χρησιμοποιείς απλά όπως το γήπεδο ή την τηλεόραση.
Για αυτούς τους λόγους πιστεύω πως ο Ατλαντίς ανήκει σε μια άλλη ηλικία, αν και ομολογώ ότι και σε εκείνη την ηλικία τον σνόμπαρα (χεχε, είμαι λίγο σκρόφα).

Και ναι συμφωνώ με τον σύντροφο ( :-) ) που είπε ότι πού και πού ο Εν Λευκώ το παρακάνει, αλλά πρώτον, μου αρέσουν τα δύσκολα, και δεύτερον είναι λογικό να μην ακους όλα όσα βάζει ένας σταθμός με ανάλογη μουσική ποικιλία και το αντίστροφο, δηλ. δεν μπορεί να βάζει ένας σταθμός όλα τα πιθανά που μπορεί να αρέσουν σε σένα. Αλλά σίγουρα προτιμώ μία ηχητική πρόκληση από ένα σίγουρο και μετριοπαθές στοίχημα.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Sun May 23, 2004 1:28 pm

Στην ζοφερή ελληνική ραδιοφωνική πραγματικότητα ο Ατλαντίς ήταν(και μάλλον είναι) κάτι ουδέτερο.Ούτε κρύο ,ούτε ζέστη.Ως δεκαπεντάχρονο έτυχε να ακούω περισσότερο σκαι ροκ 98 ,η διαφορά του οποίου με τον ατλαντίς δεν ήταν ούτε στην πόρωση ,ούτε στο πόσο καλά βάραγε αλλά αλλού.Σου έδινε πατήματα και σου διεύρυνε τα ακούσματά σου στο συγκεκριμένο είδος που έπαιζε(μεταλ) ,ενώ θα μπορούσε άνετα να βάζει όλη την μέρα τα γνωστά και να βαράμε όλοι μαζί οι δεκαπεντάχρονοι τα κεφάλια μας στον τοίχο από την χαρά!Είναι μεγαλύτερη η ευχαρίστηση να ακούς κάτι άγνωστο και να σου αρέσει παρά κάτι ήδη γνωστό για χιλιοστή φορά,είναι θέμα μαγείας ειδικά στις τρυφερές ηλικίες.Όπως και να χει με λύπη μου διαπιστώνω ότι πλέον το ραδιόφωνο μου είναι όλο και περισσότερο κλειστό, :evil:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon May 24, 2004 2:36 pm

Έτυχε να πάω σε μια φίλη για εργασία χτες και πιάσαμε Atlantis (το περίεργο είναι ότι μένουμε σε μια απόσταση 20' με τα πόδια κι εγώ εξακολουθώ να μην πιάνω). Xάρηκα που άκουσα Iced Earth δεν μου δίνεται συχνά η ευκαιρία ραδιοφωνικά (μόνο αν έχει τπτ να προωθήσει ο Χρονόπουλος)..

Το θέμα είναι ότι ίσως ο Antlantis να έχει target group 15-χρονα, αλλά δεν μπορώ ν' ακούω 1 εκατομμύριο φορές την ημέρα το Life for Rent της Dido από τον Red και επίσης τα ίδια και τα ίδια στο Rock Fm που προωθεί την κάθε συναυλία που διοργανώνει εβδομάδες πριν (καλό το f**k you από Archive, αλλά έχει κι άλλα τραγούδια το Noice και τα υπόλοιπά τους!!). Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί παραγωγοί που το ψάχνουν λίγο παραπάνω το θέμα και δεν είναι μόνο promote promote promote..
Το Jeronimo Groovy δεν θέλω να τον σχολιάσω (από 10 χρονών άκουγα και απογοητεύτηκα πλήρως στα 18 μου, ειδικότερα όταν σταμάτησε το βράδυ να βάζει μουσική και να γίνεται hotline)!!ΕΛΕΟΣ!!!Οι Radio dee-jay,Village, Nitro και Kiss παίζουν άλλο στιλ οπότε δεν μπορώ να τους ακούσω ούτε 10'..

Για τον εν λευκώ δεν έχω εμπεριστατωμένη γνώμη, θα το ψάξω όμως. Κάποιος μου είχε πει και για τον Cosmos (93,6) καλά λόγια. Καμιά δεύτερη γνώμη;

Δεν υπήρχε παλιά και ένας Rock Radio?Αν θυμάμαι καλά έβαζε καλά τραγουδάκια..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue May 25, 2004 2:32 pm

http://www.atlantisfm.gr

:evil: και μην αρχίζετε να κράζετε πάλι....
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Tue May 25, 2004 4:15 pm

Πράγματι ο Atlantis είναι λίγο προβλέψιμος στις μουσικές επιλογές. Πράγματι η μουσική μιας και για πολλούς είναι τρόπος ζωής πρέπει να εξελίσεται (όπως και η ζωή σου).
Παρόλα αυτά είναι μερικές καλές στιγμές που δεν πρέπει να ξεχνάς και γιατί όχι να ξαναζείς. Το επίπεδο του σταθμού θα ήταν πολύ ανώτερο αν έκανε εκμπομπή ο Ζαχαρόπουλος και όχι ο Άγγελος, όμως τι να κάνεις. Αν και η μουσική που ακούω τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερο έντεχνη παρά ροκ, ο Αtlantis μου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας μερικές στιγμές και αν καταφέρνω να τον πιάνω βράδυ(σπάνια) μου κρατάει καλή παρέα.
Θα συμφωνήσω πάντως και εγώ με τον φίλο ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο το ράδιο μου είναι λιγότερο ανοιχτό.
Last edited by Sreak on Wed May 26, 2004 1:27 am, edited 1 time in total.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue May 25, 2004 4:26 pm

Ωραία τα λες αδερφέ.... Συμμερίζομαι απολύτως τις απόψεις σου.... στιγμές που δεν πρέπει να ξεχνάς και γιατί όχι να ξαναζείς....
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Wed May 26, 2004 5:08 pm

Επισης υπαρχει στον 902 (στα 90.1 Mhz :-D) μια (πολυ καλη κατ'εμε) εκπομπη με ονομα Metalmorfosi καθε κυριακη στις 10:00 το βραδυ.

(Προς αποφυγη παρεξηγησεων: Δεν διαφημιζω/προωθω/εχω σχεση με το πολιτικο κομμα που αντιπροσωπευει ο συγκεκριμενος σταθμος).
Ni!! Ni!! Ni!!
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Wed May 26, 2004 10:38 pm

HdkiLLeR wrote: vagalati:Ο antlantis είναι στον Ωρωπό και μέχρι να πάρουν άδεια και να χώσουν σωστά μηχανήματα(κοινώς ενισχυτές σωστούς) δεν το κόβω να τον πιάνεις στην Παιανία :)
Λοιπόν, στον γυρισμό μου απο τη σχολή, είπα να βάλω το walkman (ναι, υπάρχουν ακόμα :-D) στο λεωφορείο στις 105.2.
Άκουσα το Welcome Home (Senaterium) των Metallica (τα 80s τους μου αρέσουν) και ένα άλλο τραγούδι απο τα Διάφανα Κρίνα.
Πολύ νοσταλγία - μου θύμισε τα λυκειακά μου χρόνια.
Απο το νοσοκομείο του Ερρίκου Ντυνάν και πέρα άρχισαν τα παράσιτα και στην Αγία Παρασκευή ο σταθμός εξαφανίστηκε.
Ni!! Ni!! Ni!!
Post Reply

Return to “Μουσική”