ticketshop.gr
Από την Τετάρτη 28 Ιουνίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την μία και μοναδική εμφάνιση της Shakira στην Ελλάδα. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Shakira θα παρουσιάσει το show της στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) στις 20 Ιουλίου.
Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στα δισκοπωλεία METROPOLIS, σε όλα τα Village Cinemas και στο http://www.ticketshop.gr
Τα εισιτήρια (ανάλογα με την θέση) κοστίζουν:
Αρένα - 38 Ευρώ
Άνω Διάζωμα - 65 Ευρώ
Κάτω Διάζωμα - 80 Ευρώ
Κάτω Διάζωμα από την πλευρά της πασαρέλας - 150 Ευρώ
Golden standing – 120 Ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.
Το show που παρουσιάζει η Shakira στα πλαίσια της Oral Fixation Tour 2006 είναι ένα από τα πιο μεγάλα και εντυπωσιακά θεάματα στην showbiz αυτή τη στιγμή. Η σκηνή έχει μήκος πάνω από 40 μέτρα, με μια `πασαρέλα` 20 μέτρων στο πλάι, που επιτρέπει στην Shakira να βρίσκεται, ουσιαστικά, `μέσα` στο κοινό της!
Ειδικότερα για το show στην Αθήνα, η παραγωγή θα περιλαμβάνει ηχητικά συστήματα έντασης 100.000 βατ και οπτικό σύστημα έντασης 500.000 βατ, με τεράστιες οθόνες να περιστοιχίζουν την σκηνή και με σύστημα από προτζέκτορες που θα κάνουν ακόμα και τον πιο απομακρυσμένο θεατή να νιώθει ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην σκηνή!
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο ακριβές καλλιτεχνικές παραγωγές που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα, εφάμιλλη του μεγέθους και του ονόματος μιας superstar όπως η Shakira!
Συναυλία της Shakira στην Αθήνα
Συναυλία της Shakira στην Αθήνα
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Για αυτό είναι και στο μισό γήπεδο η συναυλία...nantia_86 wrote:εμένα πάλι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι τιμές των εισιτηρίων(80,120,150)!!! Είπαμε ωραία η Shakira κυρίως εξωτερικά,αλλά ποιος θα δώσει τα παραπάνω ποσά,οεο?

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Για καθείστε 38 ευρώ είναι το φθηνότερο, η οποία είναι πάρα πολύ καλή τιμή.Εδώ για είσοδο σε club πληρώνεις 20 euro.Μιλάμε για μια star που έχει λίγα χρόνια που εμφανίστηκε και έκανε εκατομμύρια πωλήσεις στον κόσμο.Πρώτη φορά έρχεται ένα τέτοιο όνομα στη χώρα μας.Και είμαι σίγουρος ότι δε θα είναι μόνο 10000.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- jimblanc
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
τι λες ρε xroke? ok καλη ειναι η shakira και σαν τραγουδιστρια και σαν παρουσια και pop ειναι και εχει πουλησει,και ειναι ονομα αλλα ενταξει...
δηλαδη ο 50cent που ηρθε τι επρεπε να γινει? που εχει πουλησει πιο πολλα απο την shakira και εχει φαει και 7 σφαιρες και ζει...επρεπε να του κλεισουμε ολη την αθηνα?
πιστευω οτι ειναι πρεπει να τους απομυθοποιησουμε και λιγο,οκ ειναι σταρ αλλα ειναι και αν8ρωποι σαν εσας!!! (χαχα)
χαλαρα...
τελικα xroke παμε shakira μαζι?
δηλαδη ο 50cent που ηρθε τι επρεπε να γινει? που εχει πουλησει πιο πολλα απο την shakira και εχει φαει και 7 σφαιρες και ζει...επρεπε να του κλεισουμε ολη την αθηνα?
πιστευω οτι ειναι πρεπει να τους απομυθοποιησουμε και λιγο,οκ ειναι σταρ αλλα ειναι και αν8ρωποι σαν εσας!!! (χαχα)
χαλαρα...
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εδώ δεν χοροπηδούσα με τους Uriah Heep, θα χοροπηδαω με την Shakira?Fairy wrote:Βασικά τα 38 ευρώ είναι για ορθίους. Ίσως είναι κουραστικό τόση ώρα. Εκτός κι αν χοροπηδά κανείς όλη την ώρα, οπότε ΟΚ!xrokos wrote:Για καθείστε 38 ευρώ είναι το φθηνότερο, η οποία είναι πάρα πολύ καλή τιμή.![]()

38 Euros ειναι μια ανεκτή εως καλη τιμη για το συγκεκριμένο θέαμα

Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Πάμε αλλά εγώ είμαι χωροπηδηχτούλης και θέλω μπροστά.Εντάξει άνθρωπος είναι απλώς διαθέτει όλο το πακέτο για pop τραγουδίστρια.Έχει γ**ώ τις φωνές, είναι έξυπνη, όμορφη, χωρεύει ωραία και γράφει τα τραγούδια μόνη της.Και αμα σε δει από κοντά μπορεί να σου την πέσει playboy ε?jimblanc wrote:τι λες ρε xroke? ok καλη ειναι η shakira και σαν τραγουδιστρια και σαν παρουσια και pop ειναι και εχει πουλησει,και ειναι ονομα αλλα ενταξει...
χαλαρα...

Shakira's concert in Athens-Live broadcast by [url=mms://broadcast.hol.gr/deejay]Athens Dee Jay 95,2[/url]Η συναυλία του καλοκαιριού
Αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνιση της Σακίρα στο ΟΑΚΑ
20/07/06 11:09
ΑθήναΗ Σακίρα είναι στην Αθήνα και -κατά δήλωσή της- μετράει τις ώρες για να ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται να χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό της.
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, αντίθετα με άλλα διάσημα ονόματα που ακύρωσαν τις συναυλίες τους στην Ελλάδα, ήρθε και μάλιστα σε μια περίοδο που είναι στις δόξες της, με το άλμπουμ της Oral Fixation να σκαρφαλώνει στα charts και την καριέρα της να απογειώνεται.
Έτσι, η εμφάνιση της Σακίρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού.
Ήδη, όλα είναι έτοιμα στο ΟΑΚΑ. Έχει στηθεί μία από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα σκηνές, μήκους 40 μέτρων, ώστε η Κολομβιανή τραγουδίστρια και το επταμελές συγκρότημά της να μπορούν να κινούνται άνετα, στο ρυθμό του Hips don' t lie και των άλλων μεγάλων επιτυχιών της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, περισσότερα από 16.000 εισιτήρια είχαν προπωληθεί έως την Τετάρτη. Τα εισιτήρια για την αρένα (38 ευρώ) έχουν εξαντληθεί εδώ και ημέρες, ωστόσο υπάρχουν ακόμη των 65, 80, 150 και 200 ευρώ.
Οι πόρτες στο Ολυμπιακό Στάδιο ανοίγουν απόψε στις 18:00.
Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το in.gr,
στη διεύθυνση http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
www.mad.tv21 Ιουλίου 2006
Shakira live MAD report
Διαβάστε όλα όσα έγιναν στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. πριν λίγες ώρες, στο μεγάλο show-υπερπαραγωγή που παρουσίασε η Shakira στην Αθήνα!
"Γεια σου Αθήνα!"... Κάπως έτσι μάς υποδέχτηκε στο "Oral Fixation" show της η Shakira, που είπε πως περίμενε για πολλά χρόνια να έρθει στην Ελλάδα για μια συναυλία και επιτέλους τα κατάφερε..."Greece...finally!
Το show ξεκίνησε στις 22:00 (είχαν προηγηθεί τα live της Ραλλίας Χρηστίδου και των C:Real), με μια πολύ λιτή έναρξη και την Shakira να ανεβαίνει στο stage ξυπόλητη (όπως και παρέμεινε μέχρι το τέλος), φορώντας μαύρο παντελόνι και t-sirt και τραγουδώντας το "Estoy Aqui". Αν υπήρχε κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι, όπου κι αν κάθονταν (αφού τα δύο τεράστια video-walls σε μετέφεραν... πάνω στη σκηνή!), ήταν το ότι η Shakira, εκτός από εξαιρετικά sexy και ταλαντούχα, είναι και εξαιρετικά γλυκιά και συμπαθητική!
"Έχουν δουλέψει πάρα πολλοί άνθρωποι για να στηθεί αυτό το show... Η συμφωνία μας είναι ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε εσείς να περάσετε καλά - δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο," όπως μάς είπε η Shakira και το show συνεχίστηκε για δύο, περίπου ώρες, με υλικό από τα δύο τελευταία της albums, "Fijacion Oral, vol. 1" και "Oral Fixation, vol. 2" ("Obtener Un Si", "No", "La Pared", "Don't Bother", "Hey You" κ.α.) αλλά και παλιότερα κομμάτια της, με μια έμφαση στο ισπανόφωνο ρεπερτόριό της ("Te dejo Madrid", "Pies Descalzos" κ.α.).
Η πραγματική αποθέωση, όμως, ήρθε όταν είδαμε... her body moving, στους ρυθμούς των μεγαλύτερων hits της καριέρας της: "La Tortura" (με τον keyboard player Albert Menendez στα φωνητικά του Alejandro Sanz και έχοντας σηκώσει το t-shirt της ώστε να βλέπουμε τις διάσημες κινήσεις της κοιλιάς της), "Whenever, Wherever" (όπου έκανε βόλτα σε ολόκληρη την -τεράστια- σκηνή αλλά και μέσα στον κόσμο, πάντα κουνώντας εντυπωσιακά τους γοφούς της), "Ojos Asi" (σε μια extended εκδοχή, στην οποία πραγματικά μάς εντυπωσίασε με τις κινήσεις της) και, φυσικά, "Hips Don't Lie" (με το οποίο έκλεισε τη συναυλία, με τους -πάνω από 15.000- θεατές να τραγουδούν και να χορεύουν μέσα σε μία "βροχή" από πολύχρωμα κονφετί)!
Στο δίωρο show της η Shakira έπαιξε ηλεκτρική κιθάρα αλλά και φυσαρμόνικα, μας διηγήθηκε τις ιστορίες των τραγουδιών της, άλλαξε ρούχα τέσσερις φορές (με καλύτερο το τελευταίο κοστούμι με τα πέπλα), μας ζήτησε να τραγουδήσουμε μαζί της την μπαλάντα "Underneath Your Clothes" και "όργωσε" τη -40 μέτρων- σκηνή, "παίζοντας" συνεχώς με τη μπάντα της (την οποία παρουσίασε αναλυτικά, αφού πρόκειται για μόνιμους συνεργάτες και καλούς της φίλους) αλλά και με τον κόσμο, που την αποθέωνε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό - ιδιαίτερα όταν άκουγε ελληνικές λέξεις, όπως το "Ευχαριστώ Αθήνα!" που μας είπε όταν έκλεισε το show της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα...
Stay Mad για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες και πλάνα από το show!
Έρχονται φωτος και videos από τη χθεσινή συναυλία...
Edit 1:Το Mega μετέδωσε ότι στο ΟΑΚΑ βρίσκονταν 40.000 άτομα!
Edit 2:Έχω προσθέσει videos από τη συναυλία στο youtube αλλά μην περιμένετε πολλά,έχει ποιότητα κινητού.
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 0EDC3B0E16
- jimblanc
- Kilobyte level
μπορει να τελειωσε η προπωληση,μην πω και η συναυλια αλλα για να μην φτιαχνω συνεχεια νεα τοπικ συνεχιζω σε αυτο...
xroke πως την ειδες την Κυρια SUPERSTAR SHAKIRA ?
εγω μπορω να ομολογησω οτι την ειδα υπερβολικα απλη σε συνεντευξη και πολυ επαγγελματιας στην σκηνη πανω... (οχι σαν κατι δικες μας,που ειναι κατι κοριτσακια με ενα στυλ λες και ειναι και εγω δεν ξερω τι)
και οτι την ειδα με κυαλια και στην γιγαντοοθονη γιατι αλλιως σιγα μην την εβλεπες...ειναι και μικρουλα...
ρε xroke δεν πας για να κανεις τον greek lover στην shakira κιολας... (ενταξει εκτος απο μενα που το λεει το avatar μου) αλλα τοσες κοπελιες ειχες διπλα...συνοδευοσουν κιολας...
xroke πως την ειδες την Κυρια SUPERSTAR SHAKIRA ?
εγω μπορω να ομολογησω οτι την ειδα υπερβολικα απλη σε συνεντευξη και πολυ επαγγελματιας στην σκηνη πανω... (οχι σαν κατι δικες μας,που ειναι κατι κοριτσακια με ενα στυλ λες και ειναι και εγω δεν ξερω τι)
και οτι την ειδα με κυαλια και στην γιγαντοοθονη γιατι αλλιως σιγα μην την εβλεπες...ειναι και μικρουλα...
ρε xroke δεν πας για να κανεις τον greek lover στην shakira κιολας... (ενταξει εκτος απο μενα που το λεει το avatar μου) αλλα τοσες κοπελιες ειχες διπλα...συνοδευοσουν κιολας...
Δεν πειράζει, κάποιος mod αν μπορούσε να αλλάξει τίτλο και να τον κάνει "Συναυλία της Shakira στην Αθήνα" καλό θα ταν.
Βασικά η Shak πέρασε 2 μέτρα από δίπλα μου όταν κατέβηκε από τη σκηνή και τραγουδούσε μέσα στον κόσμο και μετά ανέβηκε σε κάτι μπαούλα και άρχισε να κωλοχτυπιέται. Τότε εγώ για να φτάσω να τη χαιρετήσω (που δεν πρόλαβα
) έσπρωξα κάτι κοριτσάκια τα έκανα κιμά αλλά πάλι τίποτα...Δεν πολυτράβηξα video γιατί ήθελα να παρακολουθώ τη συναυλία και ότι τράβηξα είναι μόνο για souvenir.Τα έχω βάλει στο youtube όποιος ενδιαφέρεται. Μπορώ να πω πως είναι πολύ γλυκιά και ναζιάρα και έξυπνη, άψογη επαγγελματίας. Το show που έδωσε ήταν κάτι απλό γι'αυτήν αλλά αρκετό για εμάς που δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους συναυλίες. Είπε πολλά ισπανόφωνα τραγούδια και τραγούδησε μόνο 3 επιτυχίες (Whenever, wherever, Underneath your clothes, My hips don't lie ). Τα άλλα τραγούδια που είπε ήταν από τα πολύ μέτρια της, ήταν κάπως διαφορετική η συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα (όπως και το είχε δηλώσει). Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο με 40000 να φωνάζουν και όχι τόσο να τραγουδούν παρά μόνο τα ρεφραιν των 3 επιτυχιών.
Εσύ jim καλά να πάθεις που πήγες στου διαόλου τη μάνα και πλήρωσες και παραπάνω. Μια χαρά θέση βρήκα, βέβαια αν δεν ήσουν πάνω από 1,70 δεν πολυέβλεπες.
Βασικά η Shak πέρασε 2 μέτρα από δίπλα μου όταν κατέβηκε από τη σκηνή και τραγουδούσε μέσα στον κόσμο και μετά ανέβηκε σε κάτι μπαούλα και άρχισε να κωλοχτυπιέται. Τότε εγώ για να φτάσω να τη χαιρετήσω (που δεν πρόλαβα

Εσύ jim καλά να πάθεις που πήγες στου διαόλου τη μάνα και πλήρωσες και παραπάνω. Μια χαρά θέση βρήκα, βέβαια αν δεν ήσουν πάνω από 1,70 δεν πολυέβλεπες.
Έχω τη Shakira και θα κοιτάξω τις κοπελιές δίπλα μου...Σιγα!!!Sorry sofiajimblanc wrote:ρε xroke δεν πας για να κανεις τον greek lover στην shakira κιολας... (ενταξει εκτος απο μενα που το λεει το avatar μου) αλλα τοσες κοπελιες ειχες διπλα...συνοδευοσουν κιολας...

- sofia_bonny
- Kilobyte level
- jimblanc
- Kilobyte level
ναι καλα ηταν η συναυλια... μαλλον της βγηκε το ρομαντικο της σακιρα στην Ελλαδα και για αυτο ειπε και αρκετες μπαλαντες...ενω στο Ροτερνταμ η συναυλια ηταν πολυ αλλιως, και η ιδια η ερμηνευτρια που ηταν τοτε πολυ σεξυ ενω σε μας,θυμηθηκε και τους ερωτες τις...μαλλον προσαρμοζεται αναλογα την ατμοσφαιρα που της βγαζει η χωρα...
φιλε αλλο σακιρα αλλο σοφια... η μια δεν ξερει java, η αλλη ξερει...(μονο αυτη την διαφορα εχουν)
οσο για τις θεσεις δεν θα μπορουσα με τιποτα να κατσω ορθιος,δεν ακουω αυτο το στυλ μουσικης πολυ και αν καθομουν σαν και σενα xroke 4 ωρες ορθιος και κολλημενος σαν στρειδι δεν 8α μπορουσα...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ,εχεις τεραστιες αντοχες!!!!
φιλε αλλο σακιρα αλλο σοφια... η μια δεν ξερει java, η αλλη ξερει...(μονο αυτη την διαφορα εχουν)
οσο για τις θεσεις δεν θα μπορουσα με τιποτα να κατσω ορθιος,δεν ακουω αυτο το στυλ μουσικης πολυ και αν καθομουν σαν και σενα xroke 4 ωρες ορθιος και κολλημενος σαν στρειδι δεν 8α μπορουσα...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ,εχεις τεραστιες αντοχες!!!!
Και που ξέρεις οτι η shak δεν ξερει java;Άντεξα, σε μια στιγμη κάθισα και κάτω. Μην ξεχνας ότι είχα 3 κορίτσια να μου κάνουν παρέα!jimblanc wrote:ναι καλα ηταν η συναυλια... μαλλον της βγηκε το ρομαντικο της σακιρα στην Ελλαδα και για αυτο ειπε και αρκετες μπαλαντες...ενω στο Ροτερνταμ η συναυλια ηταν πολυ αλλιως, και η ιδια η ερμηνευτρια που ηταν τοτε πολυ σεξυ ενω σε μας,θυμηθηκε και τους ερωτες τις...μαλλον προσαρμοζεται αναλογα την ατμοσφαιρα που της βγαζει η χωρα...