Καλύτερο album 2006.
- kill bill
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Καλύτερο album 2006.
To 2006 όπου να 'ναι μας αφήνει.Ποιο ήταν λοιπόν κατά τη γνώμη σας το καλύτερο ξένο και ποιο το καλύτερο ελληνικό album που κυκλοφόρησε φέτος?
Εγώ είμαι ανάμεσα σε 2 ξένα το "Termination Bliss" από Deathstars και το "With oden on our side" από Amon Amarth.
Όσο για ελληνικό ψηφίζω το "Αλλη Γη" του Στάθη Δρογώση.
Εγώ είμαι ανάμεσα σε 2 ξένα το "Termination Bliss" από Deathstars και το "With oden on our side" από Amon Amarth.
Όσο για ελληνικό ψηφίζω το "Αλλη Γη" του Στάθη Δρογώση.

- vagalati
- Mbyte level
Re: Καλύτερο album 2006.
I totally agree on the second one!kill bill wrote:Εγώ είμαι ανάμεσα σε 2 ξένα το "Termination Bliss" από Deathstars και το "With oden on our side" από Amon Amarth...
....
Can't wait to see them live in 17 days!
Ni!! Ni!! Ni!!
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Madrugada - Live At Tralfamadore
παρόλο που βγήκε μέσα δεκεμβρίου 2005
με ελληνική μουσική δεν ασχολούμαι
παρόλο που βγήκε μέσα δεκεμβρίου 2005
με ελληνική μουσική δεν ασχολούμαι
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Δεδομένου οτι αγαπώ πολύ το λαούτο καθώς και μεγάλο μέρος της παραδοσιακής μουσικής , μου φάνηκε συμπαθέστατος ο δίσκος '' 'Που Δύσην ως Ανατολήν'' των Αλκίνοου Ιωαννίδη , Μιλτιάδη Παπαστάμου που περιείχε 13 παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια .
Εξαιρετικές ενορχηστρώσεις , λιτές αλλά αισθαντικότατες ερμηνείες , αιθέριοι ήχοι και πολλά άλλα προσόντα συνθέτουν την ''συστατική επιστολή'' του συγκεκριμένου δίσκου ...
Τώρα , όσον αφορά ''αλλοδαπούς'' δίσκους , με ενθουσίασε ο προσωπικός δίσκος της Sophie Solomon - μέλος των γνωστών πλέον Oi Va Voi - ''Poison Sweet Madeira'' ... Ευφιέστατος δίσκος με πολύ μελωδικές συνθέσεις - ενορχηστρώσεις και την ανατρεπτική συμμετοχή του ηθοποιού Ralf Fiennes στο τραγούδι ''A light that never dies'' .
Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και τους δύο δίσκους !
Εξαιρετικές ενορχηστρώσεις , λιτές αλλά αισθαντικότατες ερμηνείες , αιθέριοι ήχοι και πολλά άλλα προσόντα συνθέτουν την ''συστατική επιστολή'' του συγκεκριμένου δίσκου ...
Τώρα , όσον αφορά ''αλλοδαπούς'' δίσκους , με ενθουσίασε ο προσωπικός δίσκος της Sophie Solomon - μέλος των γνωστών πλέον Oi Va Voi - ''Poison Sweet Madeira'' ... Ευφιέστατος δίσκος με πολύ μελωδικές συνθέσεις - ενορχηστρώσεις και την ανατρεπτική συμμετοχή του ηθοποιού Ralf Fiennes στο τραγούδι ''A light that never dies'' .
Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
αυτες οι περιγραφες σου με τρελαινουν...κυριολεκτικα ομως!!maria nefeli wrote:Δεδομένου οτι αγαπώ πολύ το λαούτο καθώς και μεγάλο μέρος της παραδοσιακής μουσικής , μου φάνηκε συμπαθέστατος ο δίσκος '' 'Που Δύσην ως Ανατολήν'' των Αλκίνοου Ιωαννίδη , Μιλτιάδη Παπαστάμου που περιείχε 13 παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια .
Τώρα , όσον αφορά ''αλλοδαπούς'' δίσκους , με ενθουσίασε ο προσωπικός δίσκος της Sophie Solomon - μέλος των γνωστών πλέον Oi Va Voi - ''Poison Sweet Madeira'' ... Ευφιέστατος δίσκος με πολύ μελωδικές συνθέσεις - ενορχηστρώσεις και την ανατρεπτική συμμετοχή του ηθοποιού Ralf Fiennes στο τραγούδι ''A light that never dies''

The gathering "Home"..αυτη τι στιγμη δνε μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μου αρεσε..α..και Evanescence -"THe Open door"..
- maria nefeli
- Kilobyte level
Darksoul wrote:αυτες οι περιγραφες σου με τρελαινουν...κυριολεκτικα ομως!!maria nefeli wrote:Δεδομένου οτι αγαπώ πολύ το λαούτο καθώς και μεγάλο μέρος της παραδοσιακής μουσικής , μου φάνηκε συμπαθέστατος ο δίσκος '' 'Που Δύσην ως Ανατολήν'' των Αλκίνοου Ιωαννίδη , Μιλτιάδη Παπαστάμου που περιείχε 13 παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια .
Τώρα , όσον αφορά ''αλλοδαπούς'' δίσκους , με ενθουσίασε ο προσωπικός δίσκος της Sophie Solomon - μέλος των γνωστών πλέον Oi Va Voi - ''Poison Sweet Madeira'' ... Ευφιέστατος δίσκος με πολύ μελωδικές συνθέσεις - ενορχηστρώσεις και την ανατρεπτική συμμετοχή του ηθοποιού Ralf Fiennes στο τραγούδι ''A light that never dies''
Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και τους δύο δίσκους !![]()
![]()
![]()
The gathering "Home"..αυτη τι στιγμη δνε μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μου αρεσε..α..και Evanescence -"THe Open door"..
Όταν λες ''σε τρελαίνουν'' ;;;
Τι ; Είναι χαζούλες λες , ε ;:oops:

Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
μάλλον εννοεί ότι του/της αρέσουν πάρα πολύ...Είναι δυνατόν να χαρακτηριστούν ως "χαζούλες"??Give yourself some credit please!!!
A blink of an eye
A dream for the blind
JimmyD++jimmyD wrote:Ξένα Muse : Blackholes and Revelations
το άκουσα από το site τους http://www.muse.mu , πολύ ωραία κομμάτια...θα επανέλθω στο thread με τα τραγουδια της ημέρας για επιμέρους
Last edited by lumenintervalum on Wed Dec 06, 2006 4:26 pm, edited 2 times in total.
A blink of an eye
A dream for the blind
Από ξένα....μμμμ
(Αν και θα έπρεπε και γω να πω το Meds , δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ των Placebo, πόσο μάλλον το καλύτερο της χρονιάς)
Από ελληνικά το καλύτεροοοοο άλμπουμ είναι το Angel B των Film!
Από ξένα....μμμμ

(Αν και θα έπρεπε και γω να πω το Meds , δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ των Placebo, πόσο μάλλον το καλύτερο της χρονιάς)
είμαι fan και μάλιστα big fan! Απλά νομίζω ότι κάνουν μουσική μόνο για τα λεφτά και όχι για την τέχνη.ciao wrote:Προς τι η ένσταση dear Filia?
Συμβαίνουν αυτά νομίζω...όχι? Άσχετα με το αν είσαι φαν ή όχι πιστεύω ότι αξίζει...
Και το λέω αυτό διοτι:
1.Η band version των τραγουδιών είναι χάλια = ο παραγωγός κάνει όλη τη δουλειά = φτιάχνει εμπορικά hits
2. Δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος έχουν φύγει....
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Οι evanescence για την ακρίβεια είναι δύο. H τραγουδίστρια και αυτός που έπαιζε πιάνο στο My immortal . Οπότε αν φύγανε δύο τότε διαλύθηκαν. lol. Γενικά οι υπόλοιποι είναι μουσικοί που κατά καιρούς διαλέγουν οι δύο αυτοί και όχι μόνιμα μέλη του συγκροτήματος.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...