Linkin Park fans
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Linkin Park fans
Σε αυτό το τόπικ γράψτε τα σχόλιά σας σχετικά με το αγαπημένο σας συγκρότημα Linkin Park !!!
What to say man...what to say....
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Μέχρι το album ‘meteora’ τους άκουγα πάρα πολύ.
Από κει και μετά όμως χάλασε πολύ η μουσική τους κ απογοητεύτηκα. Ιδικά όταν προσπάθησαν να βάλουν hip hop remix μέσα με χάλασε πολύ.
Γενικά δε μένω ποτέ σε ένα συγκρότημα, είναι στον χαρακτήρα μου. Πιάνω κάτι το ακούω μέχρι αϊδίας και μετά αλλάζω γούστο.
Γι’ αυτό τον λόγο στα γούστα μου είναι σχεδόν όλα τα ήδη μουσικής.
Οι Linking Park έγραψαν ιστορία για πολύ καιρό. Όταν είχαν εμφανιστεί είχαν εκρηκτική μουσική και τα video clips τους ήταν καταπληκτικά!
Έχω κατεβάσει τα περισσότερα.
Τα αγαπημένα μου clips είναι τα Breaking the Habit (Amine), From The Inside, In The End και φυσικά Crawling.
Από κομμάτια έχω αγαπημένα από όλα τα album εδώ κ κεί.
Από κει και μετά όμως χάλασε πολύ η μουσική τους κ απογοητεύτηκα. Ιδικά όταν προσπάθησαν να βάλουν hip hop remix μέσα με χάλασε πολύ.
Γενικά δε μένω ποτέ σε ένα συγκρότημα, είναι στον χαρακτήρα μου. Πιάνω κάτι το ακούω μέχρι αϊδίας και μετά αλλάζω γούστο.
Γι’ αυτό τον λόγο στα γούστα μου είναι σχεδόν όλα τα ήδη μουσικής.
Οι Linking Park έγραψαν ιστορία για πολύ καιρό. Όταν είχαν εμφανιστεί είχαν εκρηκτική μουσική και τα video clips τους ήταν καταπληκτικά!
Έχω κατεβάσει τα περισσότερα.
Τα αγαπημένα μου clips είναι τα Breaking the Habit (Amine), From The Inside, In The End και φυσικά Crawling.
Από κομμάτια έχω αγαπημένα από όλα τα album εδώ κ κεί.

- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Κι εγώ είχα τρέλα με τους LP πριν κάτι χρόνια,σε εποχή του Hybrid Theory και του Meteora...
Πλέον δεν τους πολυ-ακούω.Δεν ήξερα όμως οτι ψήνεται νέο album,οπότε αναμένω!
Πολυ-αγαπημένα μου:In the end,With you,Numb
Πλέον δεν τους πολυ-ακούω.Δεν ήξερα όμως οτι ψήνεται νέο album,οπότε αναμένω!

Πολυ-αγαπημένα μου:In the end,With you,Numb

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Κι εγώ τους άκουγα πάρα πολύ μέχρι
που έφτασαν στο 2ο CD τους ,δηλαδή έχω ακούσει μόνο τα 2 πρώτα cd τους,το Hybrid Theory και το Meteora.Μετά όντως άρχισε να χαλάει λίγο το συγκρότημα με την hip-hop
πχ. μιλάω για τη συνεργασία τους με το JC σε ένα τραγούδι...κ.α.
Αν και όλα τα κομμάτια τους είναι πραγματικά υπέροχα έχω ξεχωρίσει πάρα πολύ το In the end...είναι απλά τέλειο...

Αν και όλα τα κομμάτια τους είναι πραγματικά υπέροχα έχω ξεχωρίσει πάρα πολύ το In the end...είναι απλά τέλειο...

- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Και μένα με κάλυψαν ΟΛΑ τα σχόλια των προλαλίσαντων... Ας μην επαναλάβω τα ίδια...
Το πρώτο τους single που θυμάμαι ήταν το Crawling, απλά θεϊκό! Κι όλα τα single και videoclip που ακολούθησαν μου άρεσαν πολύ. Από το άλμπουμ Hybrid Theory δεν ήταν θεϊκο κι ένα ορχηστρικό κομμάτι, το "Cure for the itch" ;;;
Το πρώτο τους single που θυμάμαι ήταν το Crawling, απλά θεϊκό! Κι όλα τα single και videoclip που ακολούθησαν μου άρεσαν πολύ. Από το άλμπουμ Hybrid Theory δεν ήταν θεϊκο κι ένα ορχηστρικό κομμάτι, το "Cure for the itch" ;;;
Last edited by Fairy on Tue Jan 23, 2007 11:43 pm, edited 1 time in total.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Αλλη μια φαν του συγκροτηματος. εδω!
Το καινουριο τους αλμπουμ αναμενεται το Μαιο με τιτλο Minutes to Midnight..Το πρωτο τους single 'What I've done' ειναι πολυ ωραιο..Πιο ροκ,λιγοτερο ηλεκτρονικο..Αλλα Linkin Park!
Το καινουριο τους αλμπουμ αναμενεται το Μαιο με τιτλο Minutes to Midnight..Το πρωτο τους single 'What I've done' ειναι πολυ ωραιο..Πιο ροκ,λιγοτερο ηλεκτρονικο..Αλλα Linkin Park!

Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
and only for you...
- Hakk
- bit level
- Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)
Το πρωτο CD των Linkin Park μπορει να ήταν το Hybrid Theory EP, αλλά τότε το όνομα τους ήταν Hybrid Theory! Οπότε σαν Linkin Park το πρώτο τους album ήταν το Hybrid theory (2001).
Ακολούθησε το Reanimation (2002), το οποίο ήταν ενα cd με remixes από το Hybrid theory. Δε θεωρείται όμως studio album.
Έπειτα ακολούθησε το Meteora (2003), με το οποίο εγιναν γνωστοί στους περισσότερους, οντας το δευτερο studio album.
Μετά έβγαλαν ενα live cd, το Live in Texas.
Τέλος, έκαναν ένα ultimate MTV mash-up με τον Jay-Z, to Collision Course (2005), όπου ενώσαν δικά τους κομμάτια με καομμάτια του Jay-Z, με πολύ καλά για μένα αποτελέσματα.
Στις 14-15 Μαίου έχει οριστεί η πρεμιέρα του τρίτου τους studio album, όπως προαναφερθηκε με τίτλο Minutes to Midnight, μετά από 4 χρόνια απραξίας!!!
'Οποιος θελει να ακούσει τους νέους LP, ή μπορεί να δει το videoclip στο MAD, ή ακόμα καλύτερα, να πάει στο http://www.linkinpark.com και να ακούσει εκεί το τραγούδι (ολόκληρο!). Προσοχή, ΜΗ πατήσετε Enter the site, δεν ακούγεται μέσα το τραγούδι
Κάποιοι από εσας με μπερδέψατε που είπατε πως οι LP είχαν αρχίσει να βάζουν hip-hop μέσα.... Αν μιλάτε μόνο για Collision Course δεν ήταν οι LP hip-hop... O Jay-Z ήταν...
Ένα ακόμα που είπε ο zweinstein, δεν υπάρχει album με τίτλο Under Attack.
Επίσης οι LP βγάζουν ανα χρόνο και ενα δισκάκι με 6 τραγούδια, μόνο για όσους είναι μέλη του επίσημου fanclub τους, το LP Underground.
Αυτά από εναν huge fan των LP. Aναμένω πως και πως τη 14η Μαίου!
Ακολούθησε το Reanimation (2002), το οποίο ήταν ενα cd με remixes από το Hybrid theory. Δε θεωρείται όμως studio album.
Έπειτα ακολούθησε το Meteora (2003), με το οποίο εγιναν γνωστοί στους περισσότερους, οντας το δευτερο studio album.
Μετά έβγαλαν ενα live cd, το Live in Texas.
Τέλος, έκαναν ένα ultimate MTV mash-up με τον Jay-Z, to Collision Course (2005), όπου ενώσαν δικά τους κομμάτια με καομμάτια του Jay-Z, με πολύ καλά για μένα αποτελέσματα.
Στις 14-15 Μαίου έχει οριστεί η πρεμιέρα του τρίτου τους studio album, όπως προαναφερθηκε με τίτλο Minutes to Midnight, μετά από 4 χρόνια απραξίας!!!
'Οποιος θελει να ακούσει τους νέους LP, ή μπορεί να δει το videoclip στο MAD, ή ακόμα καλύτερα, να πάει στο http://www.linkinpark.com και να ακούσει εκεί το τραγούδι (ολόκληρο!). Προσοχή, ΜΗ πατήσετε Enter the site, δεν ακούγεται μέσα το τραγούδι
Κάποιοι από εσας με μπερδέψατε που είπατε πως οι LP είχαν αρχίσει να βάζουν hip-hop μέσα.... Αν μιλάτε μόνο για Collision Course δεν ήταν οι LP hip-hop... O Jay-Z ήταν...
Ένα ακόμα που είπε ο zweinstein, δεν υπάρχει album με τίτλο Under Attack.
Επίσης οι LP βγάζουν ανα χρόνο και ενα δισκάκι με 6 τραγούδια, μόνο για όσους είναι μέλη του επίσημου fanclub τους, το LP Underground.
Αυτά από εναν huge fan των LP. Aναμένω πως και πως τη 14η Μαίου!

Vodafone McLaren Mercedes MP4/23
Lewis Hamilton (22)
??? (23)

Lewis Hamilton (22)
??? (23)

- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Σοβαρολογεις?Γαμωτο..κ εγω ειδα το Spiderman αλλα καμια διαφημιση για τους LP..P3 wrote:Πήγα σινεμά το ΣΚ να δώ το Spiderman και έπαιξε μια τεράστια διαφίμηση για το νέο τους Album που έρχεται στις 14 Μαίου! Ήταν επική! Τους γουστάρω τρελά και σίγουρα θα το χτυπήσω το Cdaki!
Αγαπημένο τραγούδι: "Place for my Head!!!!"

Search for beauty find your shore..
and only for you...
and only for you...
από http://www.athensdeejay.gr/Μια πρωτοφανής διαφημιστική καμπάνια για τα δεδομένα της δισκογραφίας στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει από χθές και θα διαρκέσει ολόκληρο το Μάιο!
Από την Πέμπτη 3/05/07 και για δυο εβδομάδες θα προβάλλεται σε επιλεγμένες αίθουσες των Odeon και Ster Cinemas και αμέσως πριν το ξεκίνημα της ταινίας ‘Spiderman 3’, ένα trailer διάρκειας 3,5 λεπτών για το αναμενόμενο album ‘Minutes To Midnight’ των Linkin Park, που κυκλοφορεί στις 14 Μαΐου!!!
Από την Πέμπτη 17/05/07 και για δυο εβδομάδες, το ίδιο trailer θα παίζεται συνεχώς σε επιλεγμένες και πάλι αίθουσες, που προβάλλουν τους «Πειρατές Της Καραϊβικής 3».
Το trailer έχει επεξεργασμένο surround ήχο και θα προβάλλεται μετά τα διαφημιστικά και το τελευταίο κινηματογραφικό trailer, δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το ‘Spiderman 3’και οι «Πειρατές Της Καραϊβικής 3»!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Hakk
- bit level
- Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)
Πήρα (από χθες) το νέο cd
(έξω από το Metropolis την έστησα
Είναι πραγματικά διαφορετικοί, πιο μπαλάντα και μονο 2-3 κομμάτια θυμίζουν τους παλιούς LP. Είναι ακόμα νωρίς να εκφέρω την τελεσίδικη άποψή μου, αλλα για αρχή, όσο καλά κι αν είναι τα περισσότερα κομμάτια, δε φτάνει ούτε το Meteora, πόσο μάλλον το Hybrid Theory
Εξακολουθούν να είναι LP όμως και είναι απίστευτοι!

Είναι πραγματικά διαφορετικοί, πιο μπαλάντα και μονο 2-3 κομμάτια θυμίζουν τους παλιούς LP. Είναι ακόμα νωρίς να εκφέρω την τελεσίδικη άποψή μου, αλλα για αρχή, όσο καλά κι αν είναι τα περισσότερα κομμάτια, δε φτάνει ούτε το Meteora, πόσο μάλλον το Hybrid Theory

Εξακολουθούν να είναι LP όμως και είναι απίστευτοι!
Vodafone McLaren Mercedes MP4/23
Lewis Hamilton (22)
??? (23)

Lewis Hamilton (22)
??? (23)