Διάλειμμα στην Ευρώπη για Metallica.

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Post Reply
kill bill
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Διάλειμμα στην Ευρώπη για Metallica.

Post by kill bill » Tue Feb 13, 2007 3:01 am

Ευρωπαϊκή περιοδεία με συναυλίες σε χώρες που δεν επισκέφτηκαν πέρυσι (μήπως θα είναι και η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτές;), θα περιλαμβάνει το καλοκαιρινό διάλειμμα των Metallica, από τις ετοιμασίες του επερχόμενου δίσκου τους, ο οποίος θα ξεκινήσει να ηχογραφείται στις 12 Μαρτίου.

“Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προεργασίας του επόμενου άλμπουμ”, σημείωσαν οι Metallica. “Θα αρχίσουμε να ηχογραφούμε στις 12 Μαρτίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την εμπειρία αυτή με τον Ρικ Ρούμπιν (ο παραγωγός του δίσκου). Μια στιγμή όμως… Υπάρχουν κι άλλα νέα. Διαπιστώνουμε πως το Ιούνιο θα είναι καιρός να κάνουμε ένα διάλειμμα κι από τη στιγμή που περάσαμε τόσο καλά στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, σκεπτόμαστε να επιστρέψουμε και να παίξουμε σε διαφορετικές χώρες τις οποίες δεν επισκεφτήκαμε πέρυσι”. Για να δούμε…
Ας περάσουν μια βόλτα κι από 'δω.Κάθε χρόνο ακούγονται φήμες για ενδεχόμενο live των Metallica στη χώρα μας άλλα τίποτα.
Πάντως αναμένουμε με αγωνία τον επόμενό τους δίσκο και ελπίζουμε να μας θυμίσουν λίγο τους Metallica των 90's γιατί αν είναι σαν τον προηγούμενο καλύτερα να μην κυκλοφορήσει.
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Feb 13, 2007 9:37 am

Κόιτα το προηγούμενο album τους ήταν λίγο χάλια εώς πολύ χάλια! Ειδικά τα drums ήταν λες και βαράγανε κουβάδες. Το χειρότερο όμως ήταν η έλλειψη "σοβαρής" leading guitar από τα τραγούδια! Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο νέο album. Όσο για τη συναυλία, νομίζω ότι ισχύουν τα εξής. Για να έρθει ένας καλλιτέχνης στην Ελλάδα ελέγχει τις πωλήσεις των δίσκων του εδώ. Αν δει ότι οι πωλήσεις είναι τέτοιες που να του επιτρέπουν αν ελπίζει σε ένα γεμάτο συναυλιακό χώρο, τότε αποφασίζει να έρθει. Στην Ελλάδα δεν νομίζω να ήταν και τόσο μεγάλες οι πωλήσεις των Mettalica τα τελευταία χρόνια ώστε να τους κανει να δουν την Ελλάδα σαν ένα ελκυστικό κοινό. Το 1999 που είχαν έρθει για τελευταία φορά, μόλις είχαν εκδόσει το Garage Inc. που είχε κάνει αρκετά μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο στους fan των Metallica αλλά και σε άλλους, λόγω των covers που περιείχε, οπότε και αποφασίσαν να έρθουν και είχε γίνει και χαμός!!!! (είχα πάει!!!!!!YEAH!!!!!!!!)

Τι να σου πω, μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα και να τους ξαναδούμε από κοντά, γιατί ομολογώ ότι τα πιο πρόσφατα Live τους, που έχω δει σε videos, δεν περιλαμβάνουν καθόλου τραγούδια από το St.Anger και είναι επικά!!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
kill bill
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by kill bill » Thu Feb 15, 2007 2:14 am

P3 wrote: Τι να σου πω, μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα και να τους ξαναδούμε από κοντά, γιατί ομολογώ ότι τα πιο πρόσφατα Live τους, που έχω δει σε videos, δεν περιλαμβάνουν καθόλου τραγούδια από το St.Anger και είναι επικά!!!!!
Ελπίζω να ευχαριστηθείς διαβάζοντας τα παρακάτω.
Tο καλοκαίρι του 2007 βρίσκει το Rockwave στον ενδέκατο χρόνο του και σε μία από τις καλύτερες στιγμές του - αν όχι την καλύτερη! H φημολογία των τελευταίων ημερών ήταν έντονη... Οι Ευρωπαίοι fans της μεγαλύτερης αμερικάνικης μπάντας σιγοψιθύριζαν στα forum αυτό που οι Metallica αργά χθες το βράδυ επιβεβαίωσαν. Oι Metallica θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ για να αποδράσουν στην Ευρώπη και μάλιστα στα μέρη τα οποία δεν είχαν επισκεφθεί στην περσινή καλοκαιρινή τους περιοδεία που «έσπασε ταμεία». Σταθμός (με όλες τις έννοιες της λέξης) και η ...Αθήνα!

Τρίτη 3 Ιουλίου το Rockwave Festival υποδέχεται στην σκηνή του Terra Vibe τους κορυφαίους Metallica!

Αυτή η ανακοίνωση προηγείται της ολοκλήρωσης του line up των ημερών του Rockwave, καθώς οι ίδιοι οι Metallica επιθυμούν να φτάσουν τα νέα άμεσα στους πολυάριθμους fans τους - όπως και εμείς άλλωστε.

Δυνατές συγκινήσεις όμως επιφυλάσσουν και όλα τα άλλα Rockwave Dates.
Σημειώστε τις ημερομηνίες στο μουσικό σας ημερολόγιο: Στις 1, 2 και 3 Ιουλίου ραντεβού στο RW για καλοκαιρινές Festi-Fun εμπειρίες.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Rockwave θα ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, όπως επίσης και τα άλλα ονόματα που θα συμπληρώσουν το Metallica date. Το σίγουρο είναι ότι όπως κάθε χρόνο το RW team έχει βάλει τα δυνατά του.

Και αυτό το καλοκαίρι ο προορισμός είναι ένας: Terra Vibe.
Αμφιβάλει κανείς;

Η προπώληση για τα εισιτήρια της 3ης Ιουλίου ξεκινά στις 21.02.07 από τα σημεία που αναλυτικά αναφέρονται παρακάτω. Ειδικότερα τα μέλη του επίσημου fan club των Metallica θα έχουν προβάδισμα για την απόκτηση εισιτηρίων και θα ακολουθήσει ιδιαίτερη ανακοίνωση μόνο για εκείνους.

Οι τιμές των εισιτηρίων στα εκδοτήρια για την συγκεκριμένη ημέρα του Rockwave στην προπώληση θα έχουν ως εξής:
PL1: Όρθιων - Διακεκριμένη περιοχή: 100 Euro
PL2: Όρθιων - Pitch A: 80 Euro
PL3: Όρθιων - Γενική Είσοδος: 60 Euro

Ticket House Aθήνα
Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), Τηλ: 210-3608366
Δευτ. Παρ. 10:30 - 21:00, Σάββ. 10:30 - 16:00

Τicket House Θεσσαλονίκη
Εθν. Aμύνης 20, Τηλ: 2310-253630
Δευτ. Τετάρ. 10:30 - 16:00, Tρ. Πέμ. Παρ. 10:30 - 15:00 / 17:30 - 20:30, Σάββ. 10:30 - 15:00

Ticket House @ PMW
Αθήνα: Πανεπιστημίου 66 & 28ης Οκτωβρίου 2, τηλ: 210-3803030. Ωρ. Λειτουργίας: Δευτ. - Παρ.: 08.30 - 21.30 & Σάβ.: 08.30 - 20:00
Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 73 (εντός ψυχαγωγικού κέντρου Cosmopolis), τηλ: 210-6197690. Ωρ. Λειτουργίας: Δευτ. - Κυρ.: 14.00 - 24.00

Ticketpro.gr
http://www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο

Δελτίο Τύπου
Ετοιμαστείτε λοιπόν και ας ελπίσουμε οι διοργανωτές του RockWave να μας επιφυλλάσουν και άλλες τέτοιες εκπλήξεις.
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Feb 15, 2007 5:32 pm

Έπος! Επιτέλους!!!!!
Έφυγα για PL1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Feb 21, 2007 10:38 am

3 Ιουλίου τελικά θα είναι όντως Headliners οι Metallica στο Rockwave Festival και από σήμερα είναι διαθέσιμα και τα εισiτήρια μέσω του http://www.ticketpro.gr!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Feb 28, 2007 12:09 pm

Συζήτηση για το Rockwave Festival 2007 συνεχίζεται εδώ.
Post Reply

Return to “Μουσική”