Περί Eurovision
Περί Eurovision
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο διαγωνισμό και διασκεδάζουν κάθε χρόνο όλο αυτό το πανηγύρι προτείνω -μιας και πλησιάζει η ημέρα επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει- να πουν τη γνώμη τους.
Καταρχάς και τα τρία τραγούδια είναι αξιόλογα.Όμως επειδή σαν χώρα έχουμε στείλει πρόσφατα μπαλάντα(πέρυσι) και χορευτικά τραγούδια(Παπαρίζου,Ρουβά) φέτος να κάνουμε τη διαφορά με ΔΑΝΤΗ!Η γνώμη μου πάντα.
Καταρχάς και τα τρία τραγούδια είναι αξιόλογα.Όμως επειδή σαν χώρα έχουμε στείλει πρόσφατα μπαλάντα(πέρυσι) και χορευτικά τραγούδια(Παπαρίζου,Ρουβά) φέτος να κάνουμε τη διαφορά με ΔΑΝΤΗ!Η γνώμη μου πάντα.
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δαγκωτο Sarbel!!!"Γεια σου Μαρια" forever!!!!!!!
(κυριως το υποστηριζω λόγω του ονοματος)!Ζητω όλες οι Μαριες!!!

(κυριως το υποστηριζω λόγω του ονοματος)!Ζητω όλες οι Μαριες!!!

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

-
- Mbyte level
- P3
- Venus Project Founder
Sarbel - "Yassou Maria".
Καλή επιτυχία στο Ελσίνκι!
Καλή επιτυχία στο Ελσίνκι!
Last edited by P3 on Thu Mar 01, 2007 2:46 pm, edited 1 time in total.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Σαρμπέλ με 1000!
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να φέρει η χθεσινή βραδιά με τη παρουσίαση και των 3 τραγουδιών.Μόνο και μόνο με το χορευτικο του,τις χορευτικές του δυνατότητες και την ερμηνεία του τραγουδιστικά κατέκτησε τα πλήθη!Μπράβο του!
Όσο για το υπόλοιπο σοου οι "Μαρίες οι Άσχημες" και η "βλαχοελληνική" συμμετοχή(με ονομασία προέλευσης αν δεν κάνω λάθος λεγόταν) νομίζω ήταν τα καλύτερα σκετς απ'όσα είδαμε χθες.
Τέλος για τη κριτική επιτροπή συγχαρητήρια στους Κωνσταντή Σπυρόπουλο και αναμφισβήτητα στο κ.Μίμη Πλέσσα για τη ταπεινή και σοβαρή παρουσία του!Σε κανέναν άλλο!
Όσο για το υπόλοιπο σοου οι "Μαρίες οι Άσχημες" και η "βλαχοελληνική" συμμετοχή(με ονομασία προέλευσης αν δεν κάνω λάθος λεγόταν) νομίζω ήταν τα καλύτερα σκετς απ'όσα είδαμε χθες.
Τέλος για τη κριτική επιτροπή συγχαρητήρια στους Κωνσταντή Σπυρόπουλο και αναμφισβήτητα στο κ.Μίμη Πλέσσα για τη ταπεινή και σοβαρή παρουσία του!Σε κανέναν άλλο!
- Serendipity
- Gbyte level
Re: Σαρμπέλ με 1000!
όντως ,συμφωνω πολυ έξυπνα σκετσακια.Θυμαμαι ενα χαρακτιριστικο στιχο:"οταν εισαι μπαζο ειναι αλλιως"πολυ γελασα.Ωστοσο,μια επισημανση.όλες οι Μαριες ειναι καρακουκλαρες αδιαμφισβητηταJonk wrote: Όσο για το υπόλοιπο σοου οι "Μαρίες οι Άσχημες" και η "βλαχοελληνική" συμμετοχή(με ονομασία προέλευσης αν δεν κάνω λάθος λεγόταν) νομίζω ήταν τα καλύτερα σκετς απ'όσα είδαμε χθες.

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- sandra
- Wow! Terabyte level
Τι σχέση έχει το φανταριλίκι??Τώρα είδα την χορογραφία του Σαρμπελ στο youtube είχε πολύ γέλιο.Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουν οι κοπελιές εδώ,αλλά το παντελόνι(δερμάτινο αν δεν κάνω λάθος) δεν του πήγαινε καθόλου.Μα γίνεται Σαρμπέλ ντυμένος φούλ.Εμένα μου αρέσει στα videoclips του που βλέπουμε και λίγο...χεράκι 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Χειρότερος από τον Ρακιντζή ή τη Μαντώ δε θα είναι σε καμία περίπτωση ο Sarbel. Εγώ δε βλάπω τπτ το ποιοτικό, ακόμα και για pop είναι πάρα πάρα πολύ μέτριο. Θέσεις 8-12 θα τις παλέψουμε. 

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Γιατί η Tamta είναι Ελληνίδα; Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση. Εφόσον ζει στην Ελλάδα και τραγουδάει ελληνικά τραγούδια (για τους Έλληνες) μπορεί άνετα να μας εκπροσωπήσει.ailouros wrote:Είναι πολλές οι Μαρίες; Ο Σαρμπέλ έχει πάει φαντάρος;Είναι Έλληνας;Πως θα μας εκπροσωπήσει;
Αν τυχόν πάρει την πρώτη θέση θα το σκεφτείς καθόλου αυτό;
[offtopic]Και πολλοί ξένοι αθλητές έγιναν Έλληνες για να μας εκπροσωπήσουν αλλά δεν άκουσα να πειράζει κανέναν.[/offtopic]
Πεστα ailoure!
Τι να πώ, έχει δείξει κάποια ιδιαίτερη αγάπη προς τη χώρα ώστε να θεωρείται μέρος της; (δεν μιλάω επειδή είμαι Έληνας, και για άλλες χώρες το ίδιο θα έλεγα. Απλά ποιο το νόημα να κερδίσει μία χώρα με τραγουδιστή άλλης χώρας;; Χάνω κάτι; Εφόσον πάντα ο διαγωνισμός είναι ανάμεσα σε χώρες.)
Πράγματι δεν άκουσες, αλλά αν υπάρχει ένας(εγώ), φαντάζομαι δεν θα μαι μόνος...Δεν είναι θέμα ρατσισμού, απλά δεν βρίσκω το νόημα...vangos wrote: [offtopic]Και πολλοί ξένοι αθλητές έγιναν Έλληνες για να μας εκπροσωπήσουν αλλά δεν άκουσα να πειράζει κανέναν.[/offtopic]
Τι να πώ, έχει δείξει κάποια ιδιαίτερη αγάπη προς τη χώρα ώστε να θεωρείται μέρος της; (δεν μιλάω επειδή είμαι Έληνας, και για άλλες χώρες το ίδιο θα έλεγα. Απλά ποιο το νόημα να κερδίσει μία χώρα με τραγουδιστή άλλης χώρας;; Χάνω κάτι; Εφόσον πάντα ο διαγωνισμός είναι ανάμεσα σε χώρες.)
laikedelic !
-
- Venus Project Founder
1.ρε παιδιά .. YIASSOY MARIA ..........
τα δικά μου τα αυτιά μόνο της ταμτα άντεχαν!
2.οσο για τους ξένους που μας εκπροσωπούν..
για ανούσια θέματα(βλ. Eurovision) "ντρέπομαι"(η μάλλον δεν με τιμά) που ο σαρμπέλ με/μας εκπροσωπεί..
όταν οι μη-έλληνες παίρναν τα μετάλλεια "ντρεπόμουν" γιατί δεν είχαμε/θα ήθελα δικούς μας αθλητές στη θέση τους.
πάλι offtopic μας βλέπω

τα δικά μου τα αυτιά μόνο της ταμτα άντεχαν!
2.οσο για τους ξένους που μας εκπροσωπούν..
για ανούσια θέματα(βλ. Eurovision) "ντρέπομαι"(η μάλλον δεν με τιμά) που ο σαρμπέλ με/μας εκπροσωπεί..
όταν οι μη-έλληνες παίρναν τα μετάλλεια "ντρεπόμουν" γιατί δεν είχαμε/θα ήθελα δικούς μας αθλητές στη θέση τους.
πάλι offtopic μας βλέπω

People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- ailouros
- Gbyte level
Να πήγαινε ο Δάντης που το παιδί έχει εκπληρώσει και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι..Αν τυχόν πάρει την πρώτη θέση θα το σκεφτείς καθόλου αυτό;
P.S
Άμα βλέπουμε καναν αντιρρησία (η κενονία) τον κοιτάμε λες και έχει χολέρα.. Άμα δεν έχεις πάει είσαι αδερφή,ανθέλληνας,λουφαδόρος,λιποτάκτης.Εκτός αν κρατάς κανά μικρόφωνο και λικνίζεσαι με χάρη ή κλωτσάς το τόπι...Άτιμη κοινωνία..