Rockwave Festival 2007
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ έμαθα ότι θα έρθουν και οι "Iced Earth", δεν το πολύ πιστεύω αλλά είπα να το πω!
ΥΓ. Εγώ το τσίμπησα το εισιτηριάκι μου πάντως για τις 3 Ιουλίου!!!!!!!!!!
James once said:
"Helloooooo ATHENSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!"
ΥΓ. Εγώ το τσίμπησα το εισιτηριάκι μου πάντως για τις 3 Ιουλίου!!!!!!!!!!
James once said:
"Helloooooo ATHENSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!"
Last edited by P3 on Wed Feb 28, 2007 11:58 am, edited 1 time in total.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Πρώτη Ιουλίου:
Heaven and Hell
Iced Earth
Dream Theatre
Anathema
++++++
http://www.rockwavefestival.gr/index.html
Heaven and Hell
Iced Earth
Dream Theatre
Anathema
++++++
http://www.rockwavefestival.gr/index.html
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
είμαι off αλλά θα το πώ γιατί το διάβασα σήμερα και χάρηκα Pain of Salvation 1/4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Όντως το παρκάρισμα είναι πρόβλημα και ακόμα μεγαλύτερο είναι το Ξε-παρκάρισμα και η επιστροφή (βλ Waters που κάναμε πόσες ώρες να γυρίσουμε). Ελπίζω να έχω δυνατότητα για 2-3 μέρες άδεια ώστε να κατέβω. Κάθε χρόνο δίναμε μαθήματα αυτές τις μέρες και συνεπώς ποτέ δεν κατάφερνα να πάω! Πάντως είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες ροκ-μέταλ συναυλίες από τις επιλογές που προσφέρονται. Φαντάζεστε να γινόταν σε τίποτα τσαντίρια τύπου Ολ. Κέντρου Ξιφασκίας σαν τους Tool ή σε τεράστια γήπεδα σαν το ΟΑΚΑ?PaP wrote:Μόνο μεταλιές φέρνουν αποτυχία σκέτη
Φέρτε κύριοι Red Hot, Muse, Arctic Monkeys, Audioslave και εκεί να δείτε τι θα γίνει... βέβαια στη Μαλακάσα καλύτερα μη φέρουν τίποτα...
Προειδοποίηση: θα παιδευτείτε πολύ όσοι πάτε στη μ@λ@κ@-σα. Είναι αίσχος και αρχές Ιουλίου θα έχει 64789 C
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

- Silver
- Kilobyte level
Να σου πω, οι Scorpions που έρχονται 2 συνεχόμενες χρονιές στο Καραϊσκάκη, μια χαρά. Και βρίσκεις να παρκάρεις σχετικά εύκολα και από συγκοινωνία διαλέγεις και παίρνεις: Ηλεκτρικός, Λεωφορεία, Τραμ.
Για τους αρχάριους του rockwave μία συμβουλή. Την πρώτη φορά που είχα πάει (2004 με Nightfall, Queensryche (όλε), Nightwish (όλε όλε), Judas Priest headliners με Halford (Όλε Όλε!!!!)) μας πήρε η μητέρα ενός φίλου. Μας βρήκε πολύ εύκολα μέσα στη νύχτα και τον κόσμο. Όταν τη ρωτήσαμε πώς, μας είπε χάρι στη μικρότερη αδερφή του φίλου μου που είχε έρθει μαζί. Ήταν η μόνη σε μία συναυλία που φόραγε άσπρα και ροζ!!!!!!!
Για τους αρχάριους του rockwave μία συμβουλή. Την πρώτη φορά που είχα πάει (2004 με Nightfall, Queensryche (όλε), Nightwish (όλε όλε), Judas Priest headliners με Halford (Όλε Όλε!!!!)) μας πήρε η μητέρα ενός φίλου. Μας βρήκε πολύ εύκολα μέσα στη νύχτα και τον κόσμο. Όταν τη ρωτήσαμε πώς, μας είπε χάρι στη μικρότερη αδερφή του φίλου μου που είχε έρθει μαζί. Ήταν η μόνη σε μία συναυλία που φόραγε άσπρα και ροζ!!!!!!!
Τελείωσα!!!!
- kill bill
- Kilobyte level
Δε νομίζω να μας την κάνουν.Όσο για πέρυσι δεν ακυρώθηκε κάνενα προγραμματισμένο live στα πλαίσια του RW, όλα ήταν ανεξάρτητα απ'αυτό.Όπως και το March Metal Day(νομίζω κάπως αλλίως το είχαν ονομάσει πέρυσι και ήταν προγραμματισμένο για τις 25/3) το οποιό θα γίνει φέτος στις 4/4 με τους Manowar headliners(αν δε σπάσει το χέρι του πάλι ο κιθαρίστας τους)και τους Rhapsody of Fire,Tiamat, Epica, Hollyhell,Batlleroar,Innerwish,George David & Gang,Innactive Messiah, W.e.b, Crossover, Universe 217 και Emerald Sun.jimmyD wrote:Παιδιά πάντως γενικά μην πολυενθουσιάζεστε γιατί και την προηγούμενη σεζόν ανακοινώθηκαν πολλοί αλλά λίγοι ήρθαν τελικά. (μα καλά τι έψαχνε πάνω στο δέντρο ο άλλος ο παλαβός)

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ο,τι καλύτερο έχω δει EVER!!!Ακόμα πονάω από το headbanging και φυσικά η φωνή μου με το ζόρι βγαίνει!!!!!P3 wrote:Έπος ... απλά έπος η χθεσινή ημέρα! Θυμήθηκα τα νιάτα μου ! LOLLLL!!!!P3 wrote: Greece Rockwave Festival - 3rd July 2007
Metallica - Sick of the Studio '07)
Searchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin' SEEK 'N' DESTROY
ACTING (THRASHING) LIKE A MAAAAAAAAAAANIAC
WHIPLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind